Geld verdienen met PayPal

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Geld verdienen met PayPal

Geld verdienen met PayPal is vandaag de dag heel goed mogelijk. Dankzij het internet kun je namelijk op allerlei manieren geld verdienen.

Wil jij ook geld verdienen? Dan kan PayPal een interessante optie zijn. Je kunt namelijk gratis een account aanmaken. Vervolgens kun je bijvoorbeeld affiliate marketing producten promoten, enquêtes invullen of jezelf aanmelden voor acties van grote merken. Vaak krijg je punten voor het uitvoeren van bepaalde activiteiten. Wanneer je genoeg punten hebt gespaard, kun je laten uitbetalen in echte euro’s naar je PayPal rekening. 

In dit artikel bespreken we 11 manieren om online geld te verdienen en te laten uitbetalen naar je PayPal-rekening. Aan het einde vertel ik je ook hoe ik zelf aanzienlijke bedragen met PayPal verdien.

Waarom geld verdienen met PayPal?

Als je online gaat zoeken naar een betalingsplatform kom je al snel uit bij PayPro of PayPal. PayPal is namelijk een van de grootste en bekendste betalingsplatformen ter wereld. Via PayPal kun je dan ook razendsnel betalingen ontvangen of geld sturen, gewoon vanaf je mobieltje, tablet of computer.

Als je een website hebt, is het mogelijk om de “betaal met PayPal” knop toe te voegen. Mensen kunnen dan producten of diensten aanschaffen op je website door met PayPal te betalen.

Aangezien je geld kunt ontvangen op een PayPal rekening zijn er genoeg kansen om geld te verdienen met PayPal, ook zonder een eigen website. Je kunt bijvoorbeeld cashback deals scoren bij je favoriete webwinkels of een eigen online business starten op een zeer toegankelijke manier. Het geld op je PayPal-rekening kun je overmaken naar je persoonlijke bankrekening.

Meer geld verdienen naast je baan of studie kan dus goed door een PayPal-rekening aan te maken en een verdien methode uit te kiezen. Ik geloof dat we allemaal wel wat meer geld in onze zakken zouden kunnen gebruiken, vooral tijdens deze onzekere periodes van de coronacrisis. 

Hieronder bespreek ik de beste manieren om geld te verdienen met PayPal.

#1: Affiliate marketing toepassen

De eerste manier om geld te verdienen op PayPal is affiliate marketing. Als je bijvoorbeeld een social media kanaal of website hebt, kan dat een perfect platform zijn om geld te verdienen met affiliate marketing. Je krijgt namelijk geld betaald voor elke verkoop die jij realiseert voor een bedrijf. Simpelweg plaats je bijvoorbeeld een linkje naar Bol.com op je site en krijg je voor elke gerealiseerde verkoop een commissie.

Ik raad je aan om een social media kanaal of website op te zetten over een affiliate product of dienst waarmee je zelf affiniteit hebt. Schrijf bijvoorbeeld een blogartikel over je favoriete laptop. Vervolgens plaats je een affiliate linkje van Bol.com of Coolblue en krijg je geld betaald voor elke gerealiseerde verkoop. In het geval van een laptop verdien je zo’n 20% commissie over het betaalde bedrag door de klant.

#2: Aanmelden bij enquête panels

Grote bedrijven zijn altijd bezig met marktonderzoek. Door consumenten vragenlijsten in te laten vullen over producten en reclames kunnen bedrijven achterhalen hoe er meer verkopen gerealiseerd kunnen worden. Jij kunt je gratis aanmelden bij een enquête panel waarna je de mogelijkheid krijgt enquêtes in te vullen in ruil voor geld. Verwacht alleen niet dat je honderden euro’s per maand gaat verdienen.

Het fijne van enquêtes invullen is dat je dit ook vanaf je telefoon of tablet kunt doen. Je kunt dus zelfs geld verdienen met PayPal als je pauze hebt of gewoon lekker thuis op de bank ligt. Je dient echter voor sommige enquêtes een specifiek profiel te hebben. Zo zal er soms worden gevraagd of je een bepaald product hebt gebruikt, een bepaalde dienst hebt afgenomen of een tv reclame hebt gezien.

enquêtes invullen voor PayPal geld

3: Donaties via PayPal

Een andere manier om geld te krijgen via PayPal is het opzetten van een donatiepagina. Er zullen veel mensen bereid zijn geld te doneren als je online met iets bezig bent dat mensen waardevol vinden. Deel je veel informatie of vermaak je een grote groep mensen? Dan kunnen donaties een goede inkomstenbron zijn. Tegenwoordig worden donaties steeds minder “taboe”, omdat er al zoveel sociale media kanalen zijn die de mogelijkheid gebruiken.

Simpelweg maak je een Paypal.me pagina aan. Op deze pagina kun je donaties ontvangen. Vervolgens hoef je het donatie linkje enkel nog maar te plaatsen op je Facebook, YouTube of andere sociale media kanaal.

#3: Freelanceschrijven voor geld

Als je het leuk vindt om te schrijven of zelfs een talent hebt voor het geschreven woord kun je overwegen jezelf aan te melden bij een website voor tekstschrijvers. Je krijgt geld betaald voor het schrijven van teksten zoals: blogs, complete eboeks, whitepapers, webteksten en andere copywriting. Naast een specifieke site voor tekstschrijvers kun je ook gebruik maken van een freelancerplatform zoals Fiverr om betaald te krijgen voor je schrijfwerk.

Het voordeel van schrijven via freelance sites is dat je bijvoorbeeld geen diploma of ‘Engelse schrijvende achtergrond’ hoeft aan te tonen om te beginnen. Simpelweg kies je zelf uit uit honderden sites, maak je zelf de keuze in welke talen je wil schrijven en bepaal je zelf over welke onderwerpen je wil schrijven.

#4: Wordt grafisch ontwerper

Een andere manier om geld te verdienen op PayPal is grafisch ontwerp. Als je houdt van design kun je jezelf aanbieden als grafisch ontwerper. Je kunt verschillende diensten aanbieden gezien er allerlei online tools zijn om prachtige content te maken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van t-shirts, websites, video’s, afbeeldingen en logo’s voor bedrijven waarna je geld betaald krijgt via PayPal.

Er zijn online genoeg ontwerpplatformen te vinden, zoals CafePress waar je gratis een account kunt aanmaken. Bijkomend voordeel is dat je direct gebruik kunt maken van hun bestaande klantenbestand en dus niet zelf op zoek hoeft te gaan naar klanten. Indien gewenst kun je een eigen portfolio uploaden of linken naar je website, zodat je een relatie aan kunt gaan met de klant en ook op lange termijn geld kunt blijven verdienen.

#5: Verkoop je oude elektronica

De kans is groot dat je ergens in een la nog een hoop oude elektronica hebt liggen, zoals mobieltjes, computers en videogames. Tweedehands producten kunnen nog aardig wat geld opleveren als je deze besluit te verkopen op Marktplaats. Je kunt de koper laten uitbetalen naar je PayPal-rekening. Ook kun je gebruik maken van een platform om oude elektronica te recyclen. Uiteraard kun je meer geld verdienen als je nieuwere apparaten aanbiedt.

oude elektronica verkopen met PayPal

#6: Doe de meeste aankopen online

Een makkelijke manier om geld te verdienen met PayPal is door online te winkelen. Simpelweg meld je jezelf gratis aan bij een spaarprogramma en koppel je je PayPal-rekening. Hierna kun je shoppen bij je favoriete online winkels en ontvang je standaard zo’n 1 tot 30% van het aankoopbedrag terug in je account. Daarnaast krijg je vaak een aanmeldbonus en kun je extra geld verdienen door product recensies achter te laten.

Om geld te verdienen met shoppen op spaarprogramma’s heb je geld nodig. Daarom kun je online shoppen op deze manier meer zien als een methode om geld te besparen dan om geld te verdienen. Je krijgt elk kwartaal geld op je PayPal account gestort.

#7: Besparen op boodschappen 

Naast online cashbacken bij je favoriete webshops kun je ook dagelijks wat geld besparen op je boodschappen. Je kunt gratis apps downloaden waaraan je PayPal kunt koppelen. In de app kan je profiteren van honderden aanbiedingen die regelmatig veranderen. Het enige wat je hoeft te doen is het scannen van streepjescodes van de acties op je telefoon na het kopen van je boodschappen. Vervolgens ziet de app dat jij een aanbieding hebt gekocht en recht hebt op punten. Bij voldoende gespaarde punten kun je laten uitbetalen naar PayPal. Het voordeel is dat je geld bespaart op boodschappen en tevens extra geld krijgt op je PayPal account.

#8: Virtuele online assistent

Veel bedrijven zijn op zoek naar een parttime of fulltime virtuele assistent. Zo’n virtuele assistent kan verschillende taken regelen voor een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van de blogartikelen, teksten optimaliseren voor Google en het bijhouden van de socials/emails. Eigenlijk zijn er ontzettend veel taken te bedenken voor een virtuele assistent.

Simpelweg kun je zelf bedrijven benaderen en vragen of ze interesse hebben in jouw diensten. Denk ook aan jouw favoriete blog en social media kanaal/groep. De kans is groot dat de eigenaar interesse in je heeft. Eigenaren hebben het namelijk vaak erg druk en dankzij jou kan hij of zij aanzienlijk meer bereik krijgen.

#9: Je huis of kamer verhuren

Een andere manier om geld te verdienen op PayPal is het verhuren van je huis of een kamer. Mocht je een logeerkamer hebben die niet gebruikt wordt, kan het interessant zijn deze te verhuren aan reizigers via Airbnb. Veel mensen willen tijdelijk ergens verblijven voor een zakenreis, tussenstop of optreden. Het verhuren van een kamer is een leuke manier om 50 euro per nacht te verdienen met PayPal. Zo kun je een redelijk passief inkomen verdienen met vastgoed.

#10: Verkoop je oude boeken, dvd’s en andere huisproducten

Heb je thuis nog veel boeken of studieboeken liggen, maar gebruik je deze niet meer? Overweeg dan om geld te verdienen met PayPal door het verkopen van je oude boeken. Marktplaats en Bookscouter zijn voorbeelden van sites waar je makkelijk boeken kunt verkopen.

Kijk ook eens of je nog gebruikte dvd’s en Blu-Ray-schijven hebt liggen. Ook voor deze producten zijn er speciale sites die ze willen inkopen. De verzendkosten zijn gratis en je kan een leuke vergoeding krijgen via PayPal. Je hoeft alleen even de streepjescodes van de dvd’s in te vullen waarna een prijs wordt weergegeven. Accepteer je het bod op een dvd? Dan krijg je een gratis verzendlabel voor de dvd per email. Na het ontvangen en controleren van het pakket bij het bedrijf zal je het geld ontvangen op je PayPal-rekening.

#11: Cryptocurrency verhandelen

De laatste jaren is er een flinke stijging geweest in het aantal succesvolle crypto handelaren. Simpelweg is de bedoeling dat je crypto (digitale munten) inkoopt en verkoopt op het moment dat de koers stijgt en je dus winst maakt. Vaak kun je jouw gemaakte winst bij een broker alleen laten uitbetalen naar een PayPal-rekening en dus geen banktransactie uitvoeren.

Met PayPal kun je zowel crypto inkopen als crypto verkopen. Bijkomend voordeel is dat een betaling via PayPal ontzettend snel gaat en je dus altijd een munt aanschaft tegen de juiste koers.

Geld verdienen met PayPal: de beste methode!

Na het lezen van mijn blogartikel weet je dat geld verdienen met PayPal op allerlei manieren mogelijk is. Er zijn zelfs een aantal methodes waarmee je makkelijk een geheel maandelijks inkomen kunt verdienen.

Persoonlijk raad ik je aan om te beginnen met affiliate marketing.

In de videotraining van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, laat Jacko je stap voor stap zien hoe je een stijgend passief inkomen met affiliate marketing kunt opbouwen.

Dit is by far de makkelijkste en lucratiefste manier om geld te verdienen op PayPal.

Klik op de onderstaande knop om naar de video’s van Jacko te gaan.

Ps. Heb je nog vragen of ken je zelf manieren om geld te verdienen met PayPal? Laat dan gerust hieronder een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *