Geld verdienen met mails lezen

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
geld verdienen met mails lezen

Geld verdienen met mails lezen? Het lezen van e-mails is een goede mogelijkheid om op eenvoudige wijze maandelijks een extra zakcentje te verdienen. Je hebt dan ook geen budget of speciale kennis nodig om te beginnen.

In dit blogbericht ga ik onder andere toelichten hoe je geld kunt verdienen door mails te lezen, waar je jezelf kunt aanmelden en wat je kunt verwachtten qua inkomsten.

Hoe kun je geld verdienen door mails te lezen?

Geld verdienen met mails lezen is mogelijk door je aan te melden op één of meerdere spaarprogramma’s. Op de websites van spaarprogramma’s krijg je namelijk de mogelijkheid mails te lezen in ruil voor een beloning. Beloningen kun je laten uitkeren in cadeaubonnen of echt geld, afhankelijk van het betalingsbeleid van het spaarprogramma.

Naast het lezen en openen van mails, kun je nog meer geld verdienen door op de link in de betreffende mail te klikken. Aan de klik is namelijk een vergoeding gekoppeld. Bedrijven zijn dan ook bereid veel geld te betalen om kopers en kliks naar hun websites te krijgen. Hier kun jij van profiteren door geld te verdienen met het lezen van mails.

Spaarprogramma’s bieden tevens meer mogelijkheden om geld te verdienen dan het lezen van mails. Denk bijvoorbeeld aan klikken op reclame, leden werven, reviews schrijven, games spelen, enquêtes invullen en meespelen aan loterijen. Zo kun je nog meer geld verdienen met spaarprogramma’s en mails.

Je begrijpt dat je een aanzienlijk zakcentje kunt verdienen door regelmatig mails te lezen en mee te doen aan veel opdrachten. Het kan ook slim zijn om je aan te melden bij een aantal spaarprogramma’s. Zo kan je namelijk nog meer mails lezen en dus meer geld verdienen.

Ik ga je zo vertellen wat de beste spaarprogramma’s zijn om geld te verdienen met mails lezen. Echter wil ik je eerst wat meer vertellen over de voor- en nadelen van deze verdien methode.

Waarom geld verdienen met mails lezen?

In de afgelopen jaren is een flinke stijging te zien in het aantal gebruikers van spaarprogramma’s. Geld verdienen met mails lezen wordt dan ook steeds populairder, omdat steeds meer mensen de voordelen beginnen in te zien.

Zie hieronder een aantal voordelen van geld verdienen met mails lezen:

  • Geld verdienen met mails lezen is makkelijk: Je hebt alleen een computer, telefoon, of tablet nodig om jezelf aan te melden. Vervolgens kun je gewoon vanaf de bank in je woonkamer geld verdienen met het openen, lezen en klikken van mails.
  • Je hoeft geen opleiding of dergelijke te volgen: In tegenstelling tot veel andere online verdien methodes heb je geen kennis nodig. Er komt dan ook veel meer kijken bij het opstarten van bijvoorbeeld een eigen website of YouTube kanaal dan het lezen van een mail. Vandaar proberen zowel veel studenten als ouderen  een centje te verdienen met mails.
  • Vrijheid in werktijden: Het geeft me persoonlijk een goed gevoel om vrijheid in werktijden te ervaren. Een ander voordeel aan mails lezen vind ik dan ook dat je geen baas om je heen hebt hangen. Wellicht heb je een week geen geld nodig of niet genoeg tijd om alle mails te openen, dat is geen probleem.
  • Vrijheid in werkplaatsen: Jij bent vrij om te bepalen waar je de mails wil lezen. Wel zal je moeten zorgen voor een werkend toestel en internetverbinding, zodat je je mailbox kunt openen.
  • Aanmelden is gratis: Het aanmelden kost je helemaal niks. Er zijn geen verborgen kosten of verplichtingen. Bovendien krijg je vaak al een bonus van een paar euro voor het aanmaken van je account, dat is snel verdient.

Er zijn ook nadelen te bedenken, anders zou immers iedereen geld gaan verdienen met mails. Je dient bijvoorbeeld rekening te houden met een kleine vergoeding per geopende mail. Soms is de vergoeding nog niet eens een cent per mail. Ik raad je dan ook aan om je in het verdienmodel “affiliate marketing” te gaan verdiepen. Dat is een stuk lucratiever dan mails lezen.

Zo verdien je geld

Misschien ben je erg enthousiast over geld verdienen met het lezen van mails. Dat kan ik goed begrijpen na het zien van alle voordelen. Om te beginnen met geld verdienen meld je jezelf aan bij een spaarprogramma. Kies uit geschikte programma’s, onderaan deze pagina zie je er een aantal.

Je profiel is binnen enkele minuten aangemaakt, waarna je kunt beginnen met geld verdienen door mails te lezen. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens en e-mailadres opgeven. Vervolgens kun je mails ontvangen in je eigen mailbox of op het spaarprogramma.

Maak simpelweg de mail open, scrol er doorheen en ga na of je extra geld kunt verdienen door een bepaalde opdracht uit te voeren. Je krijgt enkel geld betaald als je succesvol een email opent, op een link klikt of een account aanmaakt, afhankelijk van de opdracht. Het is de moeite waard om extra opdrachten uit te voeren, omdat je daar een stuk meer geld mee kunt verdienen.

Het spaarprogramma houdt automatisch bij hoeveel mails je ‘echt’ leest en hoeveel geld je uitbetaald dient te krijgen. Je krijgt vaak eerst punten. Het lezen van een mail is bijvoorbeeld 10 punten waard, dat is eigenlijk 1 cent. Als je tien euro hebt opgespaard aan punten kun je laten uitbetalen naar je bankrekening.

Het is dus vrij eenvoudig om geld te verdienen met het lezen van mails. Maar waarom krijg je hier geld voor betaald? Dat zit als volgt. Jij en het spaarprogramma krijgen beide geld betaald, omdat een adverteerder meer personen wilt bereiken door middel van email marketing. Het is dan ook het doel van de adverteerder jou te overtuigen iets te kopen als je zo’n betaalde email aan het lezen bent. Deze manier van adverteren kost immers weinig geld en het is een goede toevoeging aan de marketingstrategie van bedrijven.

Ga je echt veel geld verdienen met het lezen van mails?

Aangezien je op zoek bent naar informatie om geld te verdienen met mails lezen, lijkt me dat je graag meer geld op je bankrekening wilt hebben. Maar kun je er echt zoveel geld mee verdienen als dat wordt aangeprezen op internet? De waarheid is dat je vaak slechts 0,5 tot 4 cent per email kunt verdienen. Als je dus elke dag 15 mails opent en 1 cent per email verdient, verdien je maandelijks ongeveer 4,50,- euro.

Als je besluit jezelf bij 5 spaarprogramma’s aan te melden, kan je toch een leuke 25 euro per maand verdienen. Het kost je weinig moeite als je de mails rechtstreeks naar je eigen of aparte gmail mailbox laat verzenden. Daarnaast kun je nog mee doen aan opdrachten in mails, waardoor je inkomen nog verder wordt vergroot. Ook krijg je af en toe leuke bonussen voor het behalen van doelen.

Als we naar het inkomen kijken uit het lezen van mails, kan het zeker een interessante manier van geld verdienen zijn voor veel mensen. Het is immers niet nodig speciale kennis op te doen en je krijgt erg veel vrijheid.

Waar kan ik mijzelf aanmelden?

Nog steeds overtuigd om geld te verdienen met het lezen van mails? Dan heb je de keuze je aan te melden bij een aantal bekende spaarprogramma’s, zoals: OpinielandEuroclixWaardevolle meningISay en Spaaractief,

Op internet zijn vooral veel goede ervaringen te lezen over Euroclix. Houd er wel rekening mee dat je minimaal 16 jaar moet zijn om je te mogen inschrijven bij de meeste programma’s.

Zoals ik je eerder vertelde raad ik je echter aan voor een ander verdienmodel dan het lezen van mails te kiezen. Je zult namelijk alleen 100 euro per maand gaan verdienen met mails, als je uren per dag bezig gaat met spaarprogramma’s. Die tijd kun je veel beter steken in jouw eigen affiliate marketing project.

Kort gezegd promoot je dan producten van anderen. Je kunt alle producten of diensten (die je maar kunt bedenken) promoten op sociale media kanalen, blogs of websites. Affiliate marketing is een stuk lucratiever dan geld verdienen met mails lezen, omdat je voor succesvol gepromote producten tot wel 85% van de verkoopprijs kunt verdienen.

In de Affiliate Marketing Revolutie leert Jacko Meijaard aan de hand van stap-voor-stap video’s hoe jij zelf een winstgevende affiliate business opbouwt. Dus wat ga je doen? Grijp je de hedendaagse kansen om veel geld te verdienen met affiliate marketing of ga je een stuk minder geld verdienen met het lezen van mails?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *