Geld verdienen met Euroclix

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Geld verdienen met Euroclix

Geld verdienen met Euroclix is een van de bekendste manieren om online geld te verdienen vanuit huis. Veel mensen vinden Euroclix geen lucratief verdienmodel. Toch is het mogelijk een aardig zakcentje te verdienen met een spaarprogramma als je het slim aanpakt.

Op deze pagina ga ik dan ook vertellen hoe je geld kunt verdienen met Euroclix. Ook zal ik je over een bijzonder verdienmodel vertellen dat jou een stuk meer geld kan gaan opleveren dan Euroclix.

Is geld verdienen met Euroclix lucratief?

Op het internet zie ik regelmatig uitbetalingen voorbijkomen van personen die veel geld hebben verdiend met Euroclix. Het zijn echter vaak juist de mensen die al jarenlang lid zijn en een groot bereik hebben opgebouwd voordat zij veel geld gingen verdienen met Euroclix.

Je kunt dan ook op verschillende manieren geld (clix) verdienen met Euroclix. Denk aan het openen van emails en het klikken op reclamelinkjes die je onderaan in de emails vindt.

Er zijn allerlei soorten bedrijven die je elke dag mails zullen gaan sturen die je kunt openen. Vervolgens krijg je clixs in je account die je op elk gewenst moment kunt laten uitbetalen in euro’s op je eigen bankrekening.

Andere manieren om geld te verdienen met Euroclix zijn:

  • Invullen van enquêtes
  • Meedoen aan winacties
  • Meedoen aan sportweddenschappen
  • Gebruik maken van kortingscodes
  • Cashback acties (krijg bijvoorbeeld 2% van je aankoopbedrag bij Bol.com terug)

Reken op 1 cent per klik op de link in de geopende email. De anderen verdien methodes op Euroclix leveren vaak nog minder geld op. Dat maakt geld verdienen met Euroclix niet echt lucratief. Er is een manier om toch leuk geld te kunnen verdienen met Euroclix. Hieronder vertel ik je er meer over.

Euroclix leden aanbrengen kan leuk geld opleveren

Persoonlijk vind ik de meest interessante manier – om geld te verdienen met Euroclix – het aanbrengen van nieuwe leden. Je kunt namelijk 2 euro verdienen per aangebracht lid op Euroclix.

Simpelweg log je in op je Euroclix account en ga je naar het tabblad “nieuwe leden aanbrengen”. Hier vind je jouw unieke aanbrenglinkje. Wanneer mensen zich aanmelden via jouw linkje, ontvang je dus 2 euro.

Om te beginnen kun je je aanbrenglinkje delen op je persoonlijke sociale media kanalen. Ook kun je vragen aan je vrienden of ze jouw promotieberichtjes willen delen en zelf interesse hebben om aan de slag te gaan.

Daarnaast kun je een Instagram, Facebook of YouTube kanaal aanmaken om Euroclix te gaan promoten. Er zijn genoeg handige trucjes en kanalen om gratis enorme aantallen mensen te bereiken. 

Voor het aanbrengen van slechts 10 leden verdien jij al 20 euro per maand. Dit bedrag kun je erg gaan opschalen als je besluit een extra sociale media kanaal in te zetten. Bovendien ontvang je ook een percentage van de opbrengsten van de leden die je hebt aangebracht.

Via onderstaande knop kun je zelf beginnen geld verdienen met Euroclix. Aanmelden is helemaal gratis!

Lees verder om te ontdekken hoe ik zelf aanzienlijke bedragen via het internet verdien met een vrij simpele methode.

Een bijzonder alternatief om geld te verdienen

Goed, ik heb zojuist uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met Euroclix. Ook weet je nu dat dit verdienmodel in de meeste gevallen vrij weinig geld zal opleveren.

Een betere manier om geld te verdienen is affiliate marketing. Simpelweg ga je dan producten en diensten van anderen promoten op commissiebasis. Letterlijk alle soorten producten en diensten die je maar kunt bedenken, kun je gaan promoten als affiliate.

Je verdient geld wanneer iemand een product koopt via jouw affiiate linkje. Vaak verdien je zo’n 25 tot 75% over de verkoopprijs per verkocht product. Je kan op deze manier dus een stuk meer geld verdienen dan met het aanbrengen van nieuwe leden op Euroclix.

Om veel bezoekers te krijgen en dus affiliate verkopen te realiseren, kun je bijvoorbeeld een website, blog of sociale media kanaal aanmaken. Hierop kun je namelijk op gratis wijze gerichte bezoekers krijgen.

Geld verdienen met Euroclix + starten met mijn methode

Met veel moeite is het mogelijk enkele tientjes per maand te verdienen met Euroclix. Daarom is het verstandig Eruoclix over te slaan en een passief inkomen op te bouwen met mijn methode.

Als je succesvol wilt worden als affiliate, dien je het wel op de juiste manier aan te pakken. Vooraf onderzoek doen naar affiliate marketing verhoogt je kans op succes aanzienlijk.

Zelf heb ik veel kennis opgedaan dankzij Jacko Meijaard. In zijn videotraining “de Affiliate Marketing Revolutie” onthuld hij exact hoe hij elke maand rond de 100K verdient als affiliate. Bij Jacko ben je dus op het juiste adres.

Start zelf met de stap-voor-stap training om zelf een winstgevende website of social media kanaal op te zetten en minimaal 7500 euro per maand te gaan verdienen.

Je kunt de stappen gewoon 1 op 1 overnemen.

Klik hier om zelf te beginnen met 7500,- euro per maand te verdienen >>

Verdien je zelf geld met Euroclix? Heb je een van de bovenstaande methodes uitgeprobeerd? Laat dan hieronder een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *