Geld verdienen met vuurwerk

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Geld verdienen met vuurwerk

Jaarlijks wordt er rond december veel gezocht in Google naar termen zoals: “geld verdienen met vuurwerk“. In Nederland wordt de 31e altijd veel vuurwerk afgestoken. Dat biedt verschillende kansen om geld te verdienen.

Geld verdienen met vuurwerk lijkt me immers beter dan je laatste centen uitgeven aan vuurwerk. Nog beter is om een passieve inkomstenstroom te hebben waardoor je tijdens het afsteken van vuurwerk geld verdient.

Ik ga dan ook toelichten hoe het mogelijk is geld te verdienen met vuurwerk. Door de coronatoestand mag er in 2020 helaas geen vuurwerk worden afgestoken. Ik zal je dan ook introduceren aan een andere methode waarmee je toch nog geld kunt verdienen.

Hoe kun je geld verdienen met vuurwerk?

Veel gemeentes in Nederland bieden de mogelijkheid geld te verdienen met het opruimen van vuurwerkafval. Je kan hier aardig wat mee verdienen, tot wel 5 euro per opgeruimde kilo vuurwerk.

Simpelweg ga je vuurwerk oprapen en in speciale vuurwerkzakken stoppen. De zakken kun je ophalen bij stadhuizen, supermarkten en andere winkels die meedoen aan de actie. Ga tijdens het opruimen geen vuurwerk opnieuw afsteken en let op je eigen veiligheid. Op 2 en 3 januari kun je de de gevulde zakken inleveren en ontvang je het geld.

Hoeveel geld je gaat verdienen met het opruimen van vuurwerk ligt aan de gemeente waar je bezig gaat. Soms krijg je namelijk geen geld, maar bijvoorbeeld een zak patat of tegoedbon om naar de bioscoop te gaan.

Je kunt dus bij jouw gemeente nagaan of het de moeite waard is geld te verdienen met vuurwerk. Je begrijpt wel dat vuurwerk opruimen een eenmalige verdienste is en je dus niet veel geld zult verdienen.

Alternatief voor geld verdienen met vuurwerk, i.v.m. corona

Dit jaar is het niet toegestaan vuurwerk af te steken. Het is dus ook niet mogelijk om geld te verdienen met vuurwerk.

Als je echter dichtbij de Duitse of Belgische grens woont, kun je overwegen daar vuurwerk in te slaan en af te steken. Vervolgens kun je geld verdienen door vuurwerk video’s te maken en op YouTube te plaatsen. Je krijgt namelijk een aantrekkelijke vergoeding van Adsense per 1000 views op je video.

Ook kun je besluiten met een ander verdienmodel aan de slag te gaan. De verdien methode “affiliate marketing” is een stuk lucratiever dan geld verdienen met het opruimen van vuurwerk of het opzetten van een YouTube kanaal over vuurwerk.

Het is mogelijk een riant inkomen op te bouwen als affiliate, gewoon vanuit je slaapkamer en zonder verplichtingen. Je kunt dus gewoon in je eigen tempo geld verdienen.

Via deze pagina kun je meer lezen over affiliate marketing >>

Je leest er exact hoe Jacko Meijaard minimaal 10K per maand verdient met deze simpele methode.

Succes!

Video: gratis vuurwerk fixen

Ik kwam de onderstaande video tegen op het YouTube kanaal van de Gierige gasten. Ze regelde gratis vuurwerk en verdiende zo dus geld. Het is echter niet netjes op deze manier geld te verdienen aan vuurwerk. Tevens raad ik je af illegaal vuurwerk te verhandelen, omdat het gevaarlijk kan zijn, je hoge boetes riskeert en er veel betere alternatieven zijn om geld te verdienen met vuurwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *