Geld verdienen naast studiefinanciering

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Geld verdienen naast studiefinanciering

Hoe kun je geld verdienen naast je studiefinancieringHoeveel geld mag je eigenlijk verdienen naast je studiefinanciering? Op beide vragen vind je op deze pagina een passend antwoord.

Ik kan overigens goed begrijpen dat je op zoek bent gegaan naar informatie om geld te verdienen naast je studiefinanciering. Het kan voor studenten met een lage studiefinanciering namelijk moeilijk zijn de maandelijks kosten zoals de huur te betalen.

Ik ben zelf ook een student geweest, maar verdiende genoeg geld dankzij het internet en had dus geen studiefinanciering nodig. Aangezien je waarschijnlijk erg druk bent met je studie wil ik je vertellen over dezelfde online verdien methode. Hiermee kun je geld verdienen naast je studiefinanciering zonder veel moeite.

Waarom wil je geld verdienen naast je studiefinanciering?

Logischerwijs kunnen studenten vaak wel wat extra geld gebruiken. Veel studenten werken keihard in de weekenden in een restaurant of supermarkt, maar verdienen eigenlijk te weinig geld voor hun inspanningen. Als je al 5 dagen per week bezig bent met je studie kan het erg vervelend zijn een bijbaan te moeten zoeken.

Mij lijkt dat je veel liever naar feestjes toe gaat of lekker gaat borrelen met je studiegenoten in plaats van die leuke momenten over te moeten slaan en te gaan werken. 

Het bedrag aan studiefinanciering wordt jaarlijks steeds lager. Het wordt daarom steeds moeilijker om maandelijks goed te kunnen leven. Daarnaast zijn studenten nog jaren bezig met het afbetalen van hun studieschulden. Er zijn dan ook genoeg redenen om meer geld te verdienen naast je studiefinanciering. Je kunt zelfs zoveel geld gaan verdienen met mijn methode, dat je je studiefinanciering voorgoed kunt opzeggen!

Hoeveel geld mag je bijverdienen naast je studie?

Voordat ik ga vertellen hoe je geld kunt verdienen naast je studiefinanciering, lijkt het me verstandig een veel gestelde vraag te beantwoorden, namelijk: “hoeveel geld mag je verdienen naast je studiefinanciering?”

Als student met studiefinanciering is het in 2021 toegestaan maximaal 15.415,- euro per jaar te verdienen. Dit bedrag is dit jaar verhoogt, omdat veel studenten extra moeten werken door corona en hun jaarlijkse inkomen dus stijgt. Maar verdien je meer dan 15.000,- euro, dan verlies je jouw recht op studiefinanciering en OV kaart.

De methode die ik hieronder met je ga bespreken, geeft je de mogelijkheid veel meer geld te verdienen dan is toegestaan. Echter kun je dan wel volledig rondkomen en heb je geen studiefinanciering meer nodig.

Hoe kun je geld verdienen naast je studiefinanciering?

Ik heb zelf gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht. Sinds mijn 1e studiejaar “commerciële economie” ben ik begonnen met geld verdienen op het internet. We mochten namelijk altijd een laptop meenemen naar colleges, waardoor ik overdag geld kon verdienen. ’s Avonds kon ik met vrienden zijn, of kroegen en uitgaansgelegenheden in Utrecht bezoeken.

Het fijne aan mijn manier van geld verdienen is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je inkomsten en successen. Je hebt dan ook zelf in handen hoeveel uren je werkt en hoeveel geld je verdient. Logischerwijs kun je meer geld verdienen wanneer je meer tijd steekt in een project.

Tot op heden leef ik nog steeds van internet en heb ik geen financiële zorgen.

Het verdienmodel waarmee ik geld verdien is affiliate marketing. Dit is ideaal voor studenten, omdat je vaak eenmalig iets hoeft op te zetten waarna je dag en nacht een passief inkomen kunt blijven verdienen.

Zo werkt het verdienmodel

Geld verdienen naast je studiefinanciering kan worden gerealiseerd door met affiliate marketing aan de slag te gaan. Simpelweg houdt dat in dat je producten en/of diensten van anderen promoot in ruil voor een gedeelte van de winst. 

Je hoeft dus geen producten in te kopen, geen producten op voorraad te houden, geen producten naar het postkantoor te brengen en dus ook geen klantensupport te regelen. Het enige wat je moet doen is de juiste mensen laten klikken op je affiliate links, en als mensen de producten kopen verdien je geld.

Op deze manier kun je geld gaan verdienen met de dingen die je leuk vindt, of bijvoorbeeld een product/dienst dat met je studie te maken heeft. Er zijn miljarden soorten producten en diensten om te promoten. Tegenwoordig hebben dan ook bijna alle grote bedrijven en producten een affiliate programma. Denk bijvoorbeeld aan Bol.com, PayPro, Nike etc.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden kliks en verkopen te realiseren voor affiliate producten. Je kunt bijvoorbeeld een relevant Instagram account opzetten, YouTube kanaal beginnen, of een eigen blog starten. Zorg in ieder geval dat je profiel en kanaal zijn afgestemd op het affiliate product dat je promoot.

Voor het promoten van een product van 37,- euro, verdien jij zo’n 20,- euro per gerealiseerde verkoop. Als beginneling is het al snel mogelijk 3 producten per dag te promoten. Met 60,- euro * 30 dagen verdien je dus al 1800,- euro per maand. Dat is waarschijnlijk een stuk meer geld dan de hoogte van je huidige studiefinanciering.

Geld verdienen naast je studiefinanciering: start nu!

Je weet nu hoe je geld kunt verdienen naast je studie en studiefinanciering, namelijk dankzij affiliate marketing. Jouw affiliate project is makkelijk op te zetten en je hebt alleen een werkende laptop/telefoon en internetverbinding nodig om te beginnen.

Veel studenten zijn je al voorgegaan en verdienen nu geld als affiliate naast hun studiefinanciering.

Als je nu ook wilt beginnen met geld verdienen naast je studiefinanciering raad ik je aan kennis te vergaren via internetondernemer Jacko Meijaard. In zijn videotraining wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je een eigen winstgevende internet business opzet. Ik heb zelf ook alles van Jacko geleerd.

Je hebt geen diploma of technische kennis nodig en je kunt vandaag nog je eerste inkomsten verdienen naast je studiefinanciering.

Klik hier om de video’s van Jacko te bekijken en zelf veel geld te gaan verdienen >>

Ps. Laat hieronder een reactie achter als je nog tips of vragen hebt omtrent geld verdienen naast een studiefinanciering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *