Geld verdienen met loterij

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
geld verdienen met loterij

Hoe kan je geld verdienen met een loterij? Is het überhaupt verstandig om te proberen geld te verdienen met een loterij? Op deze vragen krijg je antwoord in het artikel dat je nu bekijkt. Ook krijg je tips om zoveel mogelijk geld te verdienen met loterijen.

Aangezien je geen invloed hebt of je geld zult gaan winnen en de kans klein is dat je veel geld wint met een loterij, zal ik je aan het einde ook vertellen over een andere, betere manier om veel geld te verdienen.

Waarom geld verdienen met een loterij?

Hopelijk weet je dat de kans super klein is om veel geld te verdienen met een loterij. Als je echter met veel geluk de winnaar wordt van een loterij, ben je wel in één klap binnen en misschien zelfs miljonair. Zo kun je bij de LOTTO, vriendenloterij, postcodeloterij en staatsloterij maandelijks miljoenen winnen.

Mocht je dan die miljoenen winnen, hoef je eigenlijk nooit meer te werken, mits je verstandig met je geld omgaat. Houd er ook rekening mee dat je 50% inkomstenbelasting betaalt over het gewonnen geldbedrag. Je zit nu namelijk in de hoogste inkomensschaal. Plotseling verandert die mogelijke 10 miljoen euro dan in 5 miljoen euro. 

Met gewonnen geld van een loterij besluiten veel mensen om het volgende te doen:

 • Het kopen van een veel te groot huis.
 • Het doneren van super veel geld aan goede doelen.
 • Het helpen van mensen uit hun persoonlijke kring. Denk aan het afbetalen van schulden of een investering voor het opzetten van een bedrijf.
 • Het kopen van kledingstukken die honderden euro’s per artikel kostten.
 • Het kopen van meerdere luxe auto’s.
 • Het reizen naar verre landen met privé jets of luxe stoelen.
 • Zo kan ik nog wel even doorgaan…

Je begrijpt wel wanneer je een loterij wint en extreme dingen gaat doen het geld snel op gaat. Wees daarom zuinig op je geld en maak slimme en doordachte keuzes.

Wat doe je met het geld dat je hebt gewonnen bij een loterij?

In plaats van al het geld in een rap tempo op te maken, is het beter om verstandig met je geld om te gaan. Anders maak je simpelweg binnen een paar jaar al je geld weer op. Toch kan het lastig zijn om zuinig te leven als je gewend om weinig geld te hebben en in één klap miljonair bent geworden.

Om te zorgen dat je rijk blijft na het winnen van een loterij kun je besluiten meer geld te gaan verdienen. Het kan dan ook slim zijn om je verkregen vermogen te beleggen en te investeren. 

Na het winnen van een loterij raad ik je dan ook aan om het volgende te doen met je geld:

 • Ga beleggen op de beurs: Door aandelen te kopen krijg je rendement over je geld uitbetaald. Daarnaast krijg je bij sommige aandelen elk kwartaal dividend uitbetaald. Simpelweg hoef je eenmalig de aandelen te kopen waarna je er lange tijd geld aan kunt verdienen.
 • Ga investeren in vastgoed:  Denk hierbij niet aan het kopen van een vakantiehuis op je favoriete vakantiebestemming. Je kunt namelijk alleen geld verdienen met vastgoed als je investeert met een lange termijn doel. Verspreid je investeringen in vastgoed. Zo kun je bijvoorbeeld investeren in kantoren, opslagplaatsen, woningen en appartementen. Zorg tevens dat je deze investeringen geografisch verspreidt, in zowel binnen als buitenland.
 • Ga hoge passieve online inkomsten creëren: Naast loterijen zijn er genoeg mogelijkheden om online een inkomen te vergaren. De laatste jaren zien we dan ook een flinke stijging in het aantal internet ondernemers en de successen die worden behaald. Later op deze pagina vertel ik je meer over de beste methode om online geld te verdienen.

Waarom is het niet verstandig geld te verdienen met een loterij?

De eerste reden waarom ik je aanraad geen geld te verdienen met een loterij is omdat loterijen hun winkansen veel aantrekkelijker laten lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Zo zeggen veel loterijen dat hun winkans 1 op 2 is. In werkelijkheid hebben loterijen vaak prijzen waar je eigenlijk niks aan hebt. Deze grote aantallen goedkope prijzen zorgen voor een grotere winkans.

Veel mensen spelen al jaren of zelfs tientallen jaren mee met een loterij waarna zij zich weer afmelden. De meeste mensen winnen dan ook nooit een leuk geldbedrag bij een loterij. Na het afmelden word je al snel opgebeld door de loterij of je opnieuw wilt meespelen. Er komt namelijk een zogenaamde speciale periode aan waarin de winkansen nog groter worden. Trap hier niet in.

Een andere reden waarom geld verdienen met loterijen niet aan te raden is, omdat veel winnaars (ongeveer 80%) hun geld binnen enkele jaren weer opmaken. Een gedeelte daarvan komt zelfs in de schulden terecht. Misschien denk je dat dit niet voor jou geldt. Echter kan het behoorlijk lastig zijn goed met geld om te gaan als je van niks bent gekomen en opeens veel geld op je bankrekening ziet staan.

Om deze redenen had ik dit blogartikel misschien wel “geld verliezen met loterijen” kunnen noemen in plaats van “geld verdienen met loterijen”. Onthoud ook dat het doel van een loterij is om winst te maken. Maar niet getreurd, ik ga je zo namelijk een trucje vertellen om gratis kans te maken op prijzengelden van loterijen

Tips om geld te verdienen met een loterij

Zie hieronder tips om geld te verdienen met loterijen:

 • Verdien gratis geld met loterijen: Een handige truc om geld te verdienen is door gratis mee te spelen met acties van loterijen. Loterijen bieden je namelijk de mogelijkheid om de eerste maand gratis mee te spelen. Meld je dus aan bij alle loterijen aan het begin van de maand. Daarna bel je ze een aantal dagen later weer op en zeg je je abonnement weer op. Je mag namelijk opzeggen wanneer je zelf wilt. Als je dit elke maand doet bij meerdere loterijen kun je best wat geld verdienen.
 • Wat ik zal doen na het winnen van een loterij: Als ik zelf een aanzienlijk bedrag zou winnen bij een loterij zal ik een vermogensbeheerder inhuren, passieve investeringsmogelijkheden zoeken en een psycholoog inhuren om mij onder controle te houden. Ook zal ik het gewonnen geldbedrag de eerste 2 weken niet aanraken, zodat je ‘normaal’ blijft.

Een betere manier om veel geld te verdienen

Ik raad je dus niet aan om geld te verdienen met een loterij.

Maar voor zowel winnaars van een loterij als mensen die na het lezen van mijn artikel weten dat het niet verstandig is loterijloten te kopen, heb ik een interessante methode om passieve inkomsten mee te verdienen.

Eerder gaf ik je al een aantal opties om geld te verdienen na het winnen van een loterij. Aangezien je geld hebt gewonnen, heb je namelijk best wat geld om te investeren. Waar ik je echter nog niet over hebt verteld, is het verdienmodel affiliate marketing.

Affiliate marketing is simpelweg dat je producten van anderen promoot in ruil voor commissie. Je hoeft dus zelf geen producten in te kopen, producten op voorraad te houden of klantenservice te regelen. Het promoten kun je doen door een website op te zetten, sociale media kanalen aan te maken of tegen betaling te adverteren. Dit is een veel betere en zekere manier om geld te verdienen dan het meedoen aan loterijen.

Geld verdienen met loterij: conclusie

Je weet nu dat de kans erg klein is dat je geld gaat verdienen met een loterij. Win je wel een behoorlijk bedrag? Zorg dan dat je geen gekke dingen doet en het voorzicht uitgeeft. Anders zit je na een tijdje weer met hetzelfde bedrag als voor het winnen van de loterij.

Een betere manier om geld te verdienen is affiliate marketing. Jacko Meijaard laat in zijn stap-voor-stap videotraining alle muisklikken zien die nodig zijn om zelf een passief inkomen op te gaan bouwen met affiliate marketing. 

Het fijne is dat het risico laag is, je geen opstartkosten nodig hebt en je ook geen speciale opleiding hoeft te volgen. Daarnaast bouw je een stijgend passief inkomen op.

Via de onderstaande knop kun je meer lezen over de revolutionaire methode:

Ps. Laat hieronder gerust een reactie achter als je nog vragen/tips hebt naar aanleiding van het artikel ‘geld verdienen met loterij’.

Gerelateerde artikelen aan geld verdienen met loterij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *