Geld verdienen met je smartphone

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
geld verdienen met je smartphone

Wil je geld verdienen met je smartphone? Waarschijnlijk wil je dit wel, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen. Het is inderdaad mogelijk geld te verdienen met je telefoon.

Er zijn eigenlijk allerlei manieren om geld te verdienen. In dit blogbericht ga ik dan ook toelichten wat de beste mogelijkheden zijn. De methodes om geld te verdienen met je smartphone zijn erg makkelijk en voor iedereen toegankelijk! Lees dus snel verder om zelf te beginnen.

Waarom je moet uitkijken met geld verdienen via je smartphone

Voordat ik vertel hoe je geld kunt verdienen met je smartphone is het goed om te weten dat er veel oplichters actief zijn in dit wereldje. Veel mensen proberen met mooie praatjes je bankgegevens te krijgen waarna ze er met je geld vandoor gaan.

Kijk dus uit met sociale media accounts en websites die beloven dat je vandaag nog duizenden euro’s gaat verdienen. Het is wel mogelijk, maar zeker niet realistisch als je momenteel nog op 0 staat en geen grote investeringen kan doen.

Het is zeker mogelijk om leuk geld te verdienen met je smartphone. Ga er alleen niet vanuit dat je met alleen je smartphone super veel geld gaat verdienen. Vaak heb je iets meer nodig, zoals een laptop of enige opstartkosten.

Bekende manieren om geld te verdienen met je smartphone

De bekendste veilige manieren om geld te verdienen met je smartphone zijn:

  • Het invullen van enquêtes
  • Het meedoen aan opdrachten en acties op spaarprogramma’s
  • Het versturen van chatberichten
  • Het gokken bij online casino’s

Echter vind ik de bovenstaande methodes geen goede manieren om geld te verdienen met je smartphone. Je bent namelijk uren bezig om 10 euro te verdienen bij een enquête panel of spaarprogramma. Chatberichten zijn vaak erotisch getint. Door te gokken zal je sneller geld verliezen dan geld verdienen. Als dit geen probleem voor je is, mag je gerust de methodes bekijken op mijn website en jezelf aanmelden.

Ik raad je eerder aan te beginnen met de methode die ik zelf ook gebruik om geld te verdienen op het internet. 

Geld verdienen met je smartphone op mijn manier

Als je geld wilt verdienen met je smartphone kun je het beste beginnen met mijn methode, omdat dit betrouwbaar is en ook niet te mooi is om waar te zijn.

Houd er wel rekening mee dat het enkele dagen tot weken kan duren voordat je je eerste (hoge) inkomsten gaat verdienen. Misschien ga je zelfs helemaal geen geld verdienen, omdat je te snel opgeeft. Als je echter gewoon begint en er vol voor gaat, kun je zeker enkele duizenden euro’s per maand gaan verdienen.

De methode waarmee je geld kunt verdienen op je smartphone is affiliate marketing. Het werkt vrij eenvoudig. Je gaat namelijk andermans producten en/of diensten promoten op commissiebasis. Dit houdt in dat je geld betaald krijgt voor het realiseren van omzet voor een bedrijf.

Het mooie is dat dit verdienmodel toegankelijk is voor jong en oud. Er geldt namelijk geen minimale leeftijd. Ook hoef je geen grote investeringen te doen, producten op de post te doen of betalingen te regelen. Dit wordt allemaal geregeld door het bedrijf achter het product dat je promoot.

De bedoeling van dit artikel is om je geld te laten verdienen met je smartphone. Aangezien je allerlei soorten sociale media apps kunt downloaden op je telefoon is het zeker mogelijk geld te verdienen met affiliate marketing. Hieronder leg ik kort uit hoe je kunt beginnen.

Kies een niche en een product

Om te beginnen met geld verdienen via je smartphone en sociale media dien je een niche uit te kiezen. Dit kan bijvoorbeeld geld verdienen, liefde, hobby’s of gezondheid zijn.

Op de zogeheten affiliate netwerken vind je alle mogelijke producten en diensten om te promoten. Ook hebben bijna alle grote bedrijven een eigen affiliate programma. Denk bijvoorbeeld aan Bol.com, Booking.com en Coolblue. Je hebt dan ook de keuze om fysieke of digitale producten te promoten. Je kunt zelfs geld betaald krijgen per klik of aanmelding. 

Letterlijk alle legale soorten producten en diensten die je kunt bedenken, kun je gaan promoten als affiliate. Mijn advies is een niche en product(en) uit te kiezen waarmee je zelf enige ‘feeling’ hebt. Als je bezig bent met iets waar je zelf interesse in hebt, wordt het namelijk makkelijker om vol te houden.

Jezelf aanmelden als affiliate marketeer kost je geen geld.

Plaats het affiliate linkje in de bio van je Instagram, Facebook, etc.

Nadat je een product en niche hebt gekozen, kun je je affiliate linkje pakken op het affiliate netwerk. Simpelweg staat onder elk affiliate product een uniek linkje weergegeven, zoals: https://dropshippingmasterclass.plugandpay.nl/r?id=123456. Eventueel kun je dit linkje inkorten met een site als bit.ly, zodat het linkje iets korter en netter wordt. Je krijgt dan bijvoorbeeld: bit.ly/dropship-masterclass.

De affiliate netwerken maken gebruik van unieke affiliate linkjes voor elke affiliate marketeer. Zo weet het systeem dat jij een verkoop hebt gerealiseerd en recht hebt op de uitbetaling.

Maak accounts aan op zoveel mogelijke sociale media netwerken. Maak in ieder geval gebruik van de belangrijkste netwerken, zoals: Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn. Zorg dat je profiel de niche weergeeft waarin je in actief bent. Met een gratis programma als Canva.com kun je vanaf je smartphone professionele afbeeldingen maken die het juiste formaat hebben voor je sociale media kanalen.  Om geld te verdienen met je smartphone zet je simpelweg het affiliate linkje in de bio van je kanalen. Ook verspreid je het linkje op alle andere mogelijke plekken.

Hoe verdien je geld met je smartphone als affiliate?

Je hebt verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met je smartphone en sociale media kanalen. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk gerichte mensen op je affiliate linkjes te laten klikken. Ik zal je een aantal goede voorbeelden geven om geld te verdienen met je smartphone:

  • Zoek naar relevante Instagram pagina’s en andere sociale media accounts in je niche. Je hebt namelijk toegang tot alle volgers van de accounts. Ga deze mensen volgen en like hun foto’s. Hierdoor krijgen ze een melding binnen op hun smartphone. Wellicht kijken ze op je sociale media account en klikken ze op je affiliate link.
  • Meld jezelf aan bij zoveel mogelijk relevante groepen op Facebook en LinkedIn. Maak een aantrekkelijke post met je affiliate linkje en plaats deze in de groepen.
  • Gebruik de zoekbalk van twitter om mensen te vinden die geïnteresseerd zijn in je niche. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar ‘ik wil afvallen’ of ‘hoe kan ik afvallen’. Vervolgens zie je allemaal tweets van personen die een dergelijke tweet hebben geplaatst.

De bovenstaande methodes heb ik zelf ook gebruikt om geld te verdienen met mijn smartphone en kunnen erg veel geld opleveren.

Naast de aanbevolen manieren zijn er natuurlijk nog ontzettend veel andere, betere marketing methodes om veel kliks te krijgen op je affiliate links en dus geld te verdienen. Je kunt zelfs besluiten een eigen website te maken vanaf je smartphone. Met een gratis programma als Jouwweb.nl kun je namelijk eenvoudig vanaf je telefoon een website maken.

Heb even geduld om leuke en makkelijke inkomsten te verdienen

Als je bedenkt dat je alleen al 5 Instagram accounts kunt aanmaken per smartphone of ander toestel, begrijp je dat je erg hoge inkomsten kunt genereren als je hier je fulltime business van maakt. Daarnaast zijn er nog allerlei andere manieren kliks te krijgen. Echter kun je ook gewoon een leuk zakcentje verdienen als je elke dag wat mensen volgt, omdat je namelijk erg gerichte personen uit je doelgroep benadert.

Ik raad je dan ook aan om elke dag wat mensen te volgen op Instagram en je andere sociale media accounts. Na een tijdje zal je zien dat mensen je affiliate producten gaan kopen. Je kunt dan goed verdienen. Voor een product met een verkoopprijs van 47,- euro kun je bijvoorbeeld 27,- euro commissie ontvangen. Als je dus zo’n 20 verkopen per maand realiseert met sociale media (wat makkelijk haalbaar is) verdien je dus zo’n 500,- euro per maand.

Mocht je een website maken, kan het iets langer duren voordat je geld gaat verdienen. Misschien zelfs enkele weken. Je artikelen moeten namelijk worden opgenomen in de zoekresultaten van Google. Het voordeel is wel dat je op deze manier op de automatische piloot geld gaat verdienen met je smartphone. Je hoeft namelijk eenmalig artikelen te schrijven waarna deze 24/7 online staan in Google. Ook bereik je weer erg gerichte bezoekers, omdat mensen zelf in Google zoeken naar termen als ‘hoe kan ik gezond afvallen’. Hierdoor is de kans groot is dat je geld gaat verdienen met je smartphone.

Onthoud dat je een begin moet maken en moet blijven doorzetten. Uiteindelijk zullen de doorzetters geld verdienen, terwijl de losers al stoppen na enkele dagen en toch besluiten een normale baan te zoeken. Het lijkt me erg zonde om voor een baas te werken aangezien er tegenwoordig zoveel meer mogelijkheden zijn om online geld te verdienen met je passie en op je eigen tempo.

Geld verdienen met je smartphone: conclusie

Na het lezen van mijn blogartikel “geld verdienen met je smartphone” kan ik begrijpen dat er nog wat onduidelijkheden zijn en je meer wilt weten over het opzetten van een succesvolle affiliate business.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een stap voor stap videoprogramma ontwikkeld. In deze video’s laat hij exact zien hoe en wat je moet doen om een winstgevende affiliate business op te zetten. Ook krijg je toegang tot de Internet Succes Gids community. Hierin zitten al meer dan 10.000 leden, inclusief ikzelf en Jacko Meijaard die je willen helpen om geld te verdienen met je smartphone.

Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over affiliate marketing en te beginnen met het stappenplan om veel geld te verdienen met je smartphone:

Ps. Bekijk ook gerelateerde artikelen aan “geld verdienen met je smartphone”:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *