6000 euro per maand verdienen

De mogelijkheden om een salaris van minimaal 6000 euro per maand te verdienen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

6000 euro per maand verdienen is misschien wel makkelijker dan je nu denkt.

Er zijn eigenlijk allerlei manieren om een maandelijks salaris van 6000 euro te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld werk zoeken, maar ook zelf iets opzetten. Online zijn er genoeg laagdrempelige manieren om zelf een succesvolle business op te zetten.

Het is dus zeker niet nodig een hoog diploma te hebben om 6000 euro per maand te verdienen. Op deze pagina vertel ik je er meer over geschikte banen en verdien methodes.

Hoe kan je 6000 euro per maand verdienen?

Zoals ik zojuist aangaf heb je de keuze voor een werkgever te werken of zelf geld te verdienen.

Een baan op HBO niveau, zoals (technisch) tekenaar, product marketeer, sales manager, psycholoog, bedrijfsjurist en advocaat kunnen allemaal 6000 euro per maand opleveren of zelfs nog meer. Echter gaat het hier vaak om bruto bedragen. Een bruto salaris van 6000 euro per maand kan in werkelijkheid een netto salaris van 3800 euro zijn.

Met een MBO diploma wordt het lastiger een baan te vinden waarmee je 6000 euro verdient. Je kunt wel bijscholen en een grotere kans krijgen aangenomen te worden voor een baan op HBO niveau. Ook kun je jezelf omhoog werken binnen een bedrijf. Misschien krijg je dan wel een hoge functie in het leiderschap, word je de directeur van een afdeling of de leider van één of meerdere projecten.

Een betere manier om 6000 euro per maand te verdienen is door het inkomen helemaal zelf te gaan vergaren. Je hebt dan geen last van een vastgesteld salaris en het verdienpotentieel is oneindig. Tevens zijn er geen moeilijke vereisten zoals een diploma.

Betere manieren om minimaal 6000 euro per maand te verdienen

6000 euro per maand verdienen bij een werkgever zullen sommigen niet erg vinden. Zij vinden het prima iemand anders rijk te maken en genoegen te nemen met het salaris wat ze krijgen. Daar is natuurlijk niks mis mee.

Echter vind ik zelf fijner vrijheid te hebben. Ik wil bijvoorbeeld niet hoeven vragen of ik even naar de tandarts mag of dat ik een weekje vrij mag nemen om naar het buitenland te gaan. Daarnaast wordt het leven een stuk makkelijker met meer dan 6000 euro per maand. Ik wil later bijvoorbeeld een privé-kok aannemen, zodat ik geen tijd hoef te besteden aan het koken, maar toch gezond kan eten.

Er zijn veel manieren om zelf een inkomen van 6000 euro per maand te verdienen. Ik zal je eerst even kort vertellen over de populaire manieren om geld te verdienen. Daarna vertel ik je over mijn eigen methode waarmee je minimaal 6000 euro per maand kunt verdienen.

De bekende verdienmodellen

Om 6000 euro per maand te gaan verdienen, kun je verschillende dingen doen.

Je kunt bijvoorbeeld gaan dropshippen. Dit houdt in dat je een webshop opzet, afspraken maakt met een leverancier en vervolgens producten rechtstreeks naar de consument laat verzenden door de leverancier. Veel jonge gasten verdienen hier makkelijk 6000 euro of zelfs nog tien keer zoveel per maand mee.

Zowel mannen als vrouwen verdienen aanzienlijke bedragen door te chatten en soms ook te webcammen. Veel van de chatters gebruiken een app waardoor ze alleen maar hoeven te praten en het automatisch wordt omgezet in tekst. Je kan ongeveer tien cent per berichtje krijgen. Logischerwijs verdienen veel mensen hier dan ook hun volledige salaris mee.

Een andere manier die interessant kan zijn, is het investeren in cryptovaluta en aandelen. Vooral de cryptokoersen kunnen enorm stijgen en dalen. Het is geen zekerheid op een vast inkomen. Echter kun je wel in een korte tijd aanzienlijke bedragen verdienen. Naast dat ik geld heb geïnvesteerd in een aantal bekende cryptomunten en aandelen, focus ik mij ook op nieuwe cryptomunten. In de eerste weken kunnen nieuwe cryptomunten tientallen keren over de kop gaan. Stel dat jij 300 euro investeert en de koers van de munt stijgt twintig keer in waarde, dan heb je al 6000 euro verdient. Vervolgens kun je ook weer gaan herinvesteren in aandelen met stabiele koersen of rente krijgen door middel van staking om een vast salaris te verdienen. Vasthouden kan ook interessant zijn, omdat je voor een lage koers hebt ingekocht en de koersen natuurlijk nog exponentieel kunnen stijgen.

Het laatste verdienmodel wat ik met je wil bespreken voordat ik over de beste methode vertel is “verkopen op een platform”. Dit is ook weer een voorbeeld van een populaire methode waarmee zelfs jonge gasten van 14 jaar tienduizenden euro’s per maand verdienen. Het komt er op neer dat je producten gaat inkopen in landen waar de inkoopprijzen laag zijn, zoals China en Turkije. Vervolgens ga je de ingekochte producten van bijvoorbeeld Aliexpress.com verkopen in Nederland waar de prijzen hoger zijn. Hierbij kun je slim gebruikmaken van het platform Bol.com. Met maandelijks miljoenen bezoekers zijn er genoeg potentiele klanten. Je hoeft dus zelf geen klanten te regelen voor de producten. Lees hier verder over geld verdienen met Bol.com.

Mijn methode om 6000 euro per maand te verdienen

De methodes waarover ik je net heb verteld, kunnen zeker goede opties zijn om een salaris van 6000 euro per maand te verdienen. Je kunt hier gewoon mee beginnen zonder dat je een opleiding hoeft te volgen. Ook hoef je geen grote investeringen te doen, omdat je klein kunt beginnen en met de winst kunt gaan opschalen.

Er is nog een betere methode om 6000 euro per maand te verdienen. Ik verdien hier zelf ook mijn geld mee. Het verdienmodel wordt affiliate marketing genoemd. Het houdt in dat je producten en diensten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst. Je hoeft dus niets te doen aan klantensupport en hebt ook geen eigen producten nodig.

Affiliate marketing is het ideale verdienmodel, omdat het zo makkelijk is op te zetten en wanneer je er een beetje handig mee wordt duizenden of zelfs tonnen per maand mee kunt verdienen. Ook zie ik het zelf niet echt als werk. Ik promoot namelijk producten die ik zelf leuk vind, zo kan ik altijd bezig zijn met mijn hobby’s en ondertussen geld verdienen.

Je kunt alle producten die je maar kunt bedenken promoten. Kies dus een product uit op een affiliate netwerk en kopieer je unieke affiliate linkje. Vervolgens ga je de producten promoten via bijvoorbeeld een website of social media kanaal.

Verdien zelf minimaal 6000 euro per maand!

Het is erg goed mogelijk minimaal 6000 euro per maand te verdienen. Met een aantal HBO diploma’s kun je een hoog salaris verdienen en met een MBO diploma heb je ook genoeg mogelijkheden.

Naar mijn mening kun je beter kiezen voor een online verdien methode. Je kunt bijvoorbeeld gaan dropshippen of investeren in crypto. Echter raad ik je aan met affiliate marketing te beginnen, omdat dit het makkelijkst is.

Om direct een goede start te maken, heeft Jacko Meijaard een complete videotraining gemaakt. In de video’s wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe zijn affiliate marketing business in elkaar steekt en hoe jij hetzelfde kunt bereiken. De stappen kun je gewoon kopiëren en implementeren in je eigen business.

Via de onderstaande knop ga je naar de video’s en leer je zelf een salaris van minimaal 6000 euro per maand te verdienen!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *