Snel geld verdienen vrouw

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
snel geld verdienen vrouw

Snel geld verdienen als vrouw? Aangezien de huur, boodschappen en onverwachte kosten betaald moeten worden is het voor gezinnen belangrijk om genoeg geld te hebben. Veel vrouwen en moeders krijgen dan ook kritiek als ze thuisblijven nadat ze moeder zijn geworden. Echter kan ik goed begrijpen dat je voor je kinderen wilt zorgen of gewoon graag thuiswerkt.

Op deze pagina ga ik dan ook manieren prijsgeven om thuis geld te verdienen met het internet. De methodes zijn toegankelijk voor vrouwen en mannen die online hoge inkomsten willen generen. Ik ga natuurlijk ook vertellen over bepaalde vaardigheden van vrouwen en hoe deze gebruikt kunnen worden om geld te verdienen. Lees dus snel verder.

Hoe kun je snel geld verdienen als vrouw? 

Er zijn ontzettend veel manieren om snel geld te verdienen als vrouw. Hieronder ga ik 12 eenvoudige manieren toelichten. Daarna vertel ik over de methode die ik zelf gebruik om snel geld te verdienen.

1: Start een blog

Ben je een huisvrouw en wil je snel geld gaan verdienen? Overweeg dan om te gaan bloggen. Het schrijven van blogs is een eenvoudige manier om maandelijks duizenden euro’s te verdienen met wat je leuk vindt.  

Voor vrouwen kan het interessant zijn een blog te starten rondom een kennis of interesse, zoals: koken, babyverzorging of thuiszorg. Je kunt geld snel verdienen aan je blogs dankzij advertenties en het verkopen van (andermans) producten. 

2: Word een virtuele assistent

De tweede manier om snel geld te verdienen als vrouw is door een virtuele assistent te worden. De bedoeling is dat je eenvoudige taken gaat uitvoeren voor geld. Denk bijvoorbeeld aan het reageren op e-mails en het invullen van formulieren.

Het is een goede manier om geld te verdienen voor vrouwen. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel en waar je werkt. Ook heb je vaak geen papieren nodig om te mogen starten als virtuele assistent.

3: Cosmetica en andere producten testen

Het testen van producten kan erg snel geld opleveren. Misschien kun je zelfs gratis producten krijgen waarvoor je normaal geld betaald. Veel bedrijven zijn namelijk op zoek naar proefpersonen voor hun nieuwe cosmetica, huidverzorgingsproducten, nagelproducten, games, kleding, thee, koffie, dekens en nog veel meer. Naar mijn mening kun je het testen van farmaceutische producten beter overslaan wegens de bijwerkingen.

Na het uittesten van een product en het geven van je mening mag je het product vaak houden of je krijgt een geldbedrag uitbetaald op je bankrekening. Het testen van producten lijkt me daarom een goede manier om geld te verdienen als vrouw.

vrouw verdient geld met producten

4: Teksten schrijven als freelancer

Een andere manier om extra geld te verdienen voor vrouwen is het schrijven van teksten. Veel bedrijven, blogs, websites en sociale media accounts zijn op zoek naar tekstschrijvers. Jij kunt hier op inspelen door jezelf aan te melden bij een platform voor freelancers. Vervolgens kun je zelf bepalen over welke onderwerpen je teksten gaat schrijven. Mocht je een vrouw zijn en goed zijn in het schrijven van teksten, kun je dus redelijk snel geld verdienen.

5: Verdien geld als vrouw met spabehandelingen

Je bent een vrouw en daarom is de kans groot dat je houdt van spabehandelingen. Wist je dat je gratis spabehandelingen of andere diensten geleverd kunt krijgen en daar zelfs betaald voor kunt krijgen? Door mystery shopper te worden kun je dit realiseren.

6: Snel geld verdienen als vrouw tijdens het kijken van films met je kinderen

Mocht je eens lekker op de bank zitten, maar echt geen zin hebben om voor de zoveelste keer die ene film of programma te kijken met je kinderen, kun je geld verdienen vanaf je telefoon. Je kunt namelijk overwegen om jezelf aan te melden bij een enquête panel. Vervolgens krijg je geld betaald voor het invullen van enquêtes.  

vrouw kijkt tv en verdient geld

7: Geld verdienen met leuke foto’s

Heb je een telefoon en houd je ervan om foto’s te maken? Dan kun je een app downloaden op je telefoon om geld te verdienen met foto’s

Simpelweg download je de gratis app en maak je een account aan. Hierna kun je je mooiste foto’s uploaden naar de database van de app. Je krijgt geld betaald wanneer mensen de licenties voor je foto’s kopen. Aangezien je waarschijnlijk nog veel mooie foto’s hebt, kun je erg snel geld verdienen als vrouw.

8: Je auto verhuren

Er bestaan verschillende apps waarmee je je auto veilig kunt verhuren aan mensen in je omgeving. Het bedrijf achter de app zorgt voor de verzekering van je auto, biedt 7 dagen per week pechhulp en houdt de huurders in de gaten rondom de omgang met je auto. Je kunt je aanmelden met je Facebook-account, waarna je zelf mag bepalen hoeveel je verdient met het verhuren en wanneer personen je auto kunnen huren. Het fijne is dat het bedrijf je auto thuis komt ophalen en de technologie regelt om de auto te lokaliseren en op slot te doen.

9: Makkelijk investeren in onroerend goed

Het verhuren van onroerend goed kan erg veel geld opleveren. Echter ben je een huisvrouw en kan ik begrijpen dat je geen zin hebt om alles te moeten regelen rondom het verhuren. Gelukkig zijn er bedrijven die je helpen makkelijk te investeren in onroerend goed.  Simpelweg geef je geld aan een bedrijf die je gaat helpen online te investeren in vastgoed. Je verdient geld dankzij rente en inkomsten uit huur.

Het online investeren in onroerend goed kan veel hogere passieve inkomsten opleveren dan wanneer je je geld domweg op je spaarrekening laat staan. Houd er wel rekening mee dat er vaak een minimale investering van enkele honderden euro’s wordt vereist. Je hoeft nu echter geen geld te hebben om te investeren in een huis, wat normaal wel het geval is als je investeert in vastgoed. Onthoud dat beleggingen altijd risico’s met zich meebrengen.

10: Verkoop je oude spullen

Veel vrouwen hebben de neiging om van alles te kopen maar nooit te gebruiken. Ook is het tegenwoordig populair om minimalistisch te leven. Redenen genoeg om snel geld te verdienen door je oude spullen te verkopen.

Ga thuis de zolder, kelder en kasten opruimen en zoeken naar oude spullen om te verkopen. Vast en zeker zal je nog een hoop oude kleding, boeken en andere spullen hebben liggen die je te koop kunt aanbieden op Facebook of Marktplaats. Misschien heb je zelfs nog oude cadeaubonnen liggen die je direct kunt inwisselen voor geld op een site.

vrouw verkoopt oude kleding

11: Online les geven

Ik kan begrijpen dat je liever niet in een klein klaslokaaltje zit met allemaal zeurende, vieze kinderen. Als je ergens heel goed in bent kun je wel overwegen om online les te geven. Er zijn dan ook genoeg mogelijkheden om geld te verdienen als vrouw, door bijvoorbeeld Engelse les te geven. Misschien is online les geven geen snelle manier om geld te verdienen, maar het kan je wel 20,- euro per uur opleveren.

12: Het verhuren van gebruikte babyspullen

Als je een moeder bent, heb je waarschijnlijk nog veel oude babyspullen liggen, zoals een wieg, autostoeltje en speelgoed. Het is erg zonde om deze spullen weg te gooien. Je kunt namelijk geld verdienen door die babyspullen te verhuren aan andere (reizende) ouders. Denk maar eens aan reizende ouders die hun kinderwagen niet kunnen meenemen in een vliegtuig en deze dus moeten huren.

Snel geld verdienen als vrouw met de beste methode

Je hebt net al een aantal opties gezien om snel geld te verdienen als vrouw. Ik wil je echter nog even vertellen over een betere methode die ik zelf ook gebruik om geld te verdienen. Je kunt hier gewoon mee beginnen als je een vrouw bent en vanuit huis wilt werken.

De methode die ik vrouwen aanraad om geld te verdienen wordt affliate marketing genoemd. Simpelweg is dat dat je producten en/of diensten van anderen gaat promoten in ruil voor een deel van de winst.

Deze methode is erg toegankelijk voor vrouwen die vanuit huis willen werken en vrijheid willen ervaren omdat je geen eigen producten hoeft te hebben of te maken en geen klantensupport hoeft te regelen.

Je kunt bijvoorbeeld producten gaan promoten die je zelf gebruikt. Door een website of sociale media account op te zetten rondom jouw interesse kun je makkelijk duizenden euro’s per maand verdienen. Het opzetten van een website kost enkele tientjes per jaar en sociale media kanalen kosten vaak niks.

Zo kun je het snelst geld verdienen als vrouw

Om te beginnen met snel geld verdienen als vrouw en affiliate marketing kies je een product of dienst uit om te promoten. Letterlijk alle soorten producten en diensten die je maar kunt bedenken, kun je gaan promoten als affiliate. Voor vrouwen kunnen de volgende niches interessant zijn:

 • Kleding
 • Sieraden
 • Huisdecoratie
 • Hobby’s
 • Huidverzorging
 • Schoonheid
 • Geluk
 • Gezondheid
 • Fitness
 • Afvallen
 • Yoga

Stel dat je een website opzet over afvallen. Je gaat dan blogartikelen schrijven en publiceren op je website. Wanneer mensen dan zoeken in Google naar bijvoorbeeld: “Hoe kan ik snel afvallen” of “Afvallen zonder honger” komen ze op je website terecht. Vervolgens gaan ze via jouw website naar de verkooppagina van het affiliate product dat je promoot. Als iemand besluit binnen 100 dagen het e-book met recepten of informatie over afvallen te kopen, ontvang jij daar commissie over.

Je kunt dus vrij simpel op de automatische piloot geld verdienen als vrouw. Je hoeft dan ook eenmalig een website op te zetten waarna je dag en nacht gratis bezoekers op je website kunt krijgen via Google. Mocht je een keertje iets leuks gaan doen met je man en/of kinderen, lopen de inkomsten uit je website gewoon door.

Snel geld verdienen vrouw: recap + starten

Je weet nu dat het op ontzettend veel manieren mogelijk is snel geld te verdienen als vrouw. Naar mijn mening is de beste manier om online geld te verdienen het worden van een affiliate marketeer.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een complete stap-voor-stap videotraining gemaakt waarin hij exact leert hoe je snel veel geld verdient met affiliate marketing. Je gaat dus precies leren hoe je winstgevende sociale media kanalen en websites opzet.

Dankzij deze training ga je erg snel geld verdienen als vrouw. Ook kan je zelfs een stuk meer geld verdienen dan die andere 12 verdien methodes bij elkaar. Je hoeft namelijk alleen maar de stappen uit de training over te nemen en kunt oneindig opschalen.

Via de onderstaande knop kun je direct zelf geld gaan verdienen als vrouw:

Ps. Gebruik jij nog andere manieren om geld te verdienen op het internet? Of heb je nog vragen om geld te verdienen als vrouw? Laat het mij en andere vrouwen weten via de reacties .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *