App geld verdienen iPhone

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
app voor geld verdienen met iPhone

Ben je op zoek naar een app om geld te verdienen met je iPhone? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aangezien het leven steeds duurder wordt en de vaste lasten gewoon betaald moeten worden, zoeken steeds meer mensen naar manieren om online geld te verdienen.

Wist je dat je je iPhone kunt gebruiken om inkomsten te realiseren? Je kunt namelijk verschillende apps downloaden in de App Store die het mogelijk maken geld te verdienen met je iPhone. Ik heb bijvoorbeeld vroeger veel geld verdiend met de apps: Marktplaats, Vinted en Bux. Wel dien je dus een iPhone te hebben, enige discipline en natuurlijk de informatie uit dit blogartikel.

6 Apps om geld te verdienen met je iPhone

Als je op zoek bent naar een app om geld te verdienen met je iPhone kom je allerlei mogelijkheden tegen. Denk aan het maken van foto’s en het invullen van enquêtes. Het mooie is dat je geld kunt verdienen met apps op je iPhone overal waar en wanneer jezelf wilt. 

Aangezien er zoveel mogelijkheden en apps zijn om geld te verdienen met je iPhone leek het me een goed idee om eens een overzicht te maken met de beste apps waarmee je geld kunt verdienen. Aan het einde krijg je ook een tip om op een andere en betere manier geld te verdienen met iPhone apps.

Hieronder zie je alvast 6 apps om geld te verdienen met je iPhone. De apps die ik ga bespreken zijn tevens te downloaden in de Google Play Store van Android.

App #1: NuCash

De eerste app om geld te verdienen met je iPhone is NuCash. Je kunt deze app gratis downloaden op je telefoon. Vervolgens kun je geld verdienen door allerlei kleine activiteiten uit te voeren. Denk aan geld besparen in webwinkels, het openen van e-mails, meedoen aan acties en het werven van leden.

Zodra je genoeg cashcoins hebt opgespaard in de app, kun je het gespaarde geldbedrag laten uitbetalen naar je bankrekening. Ook heb je de mogelijkheid cashcoins in te wisselen voor cadeaubonnen van populaire webshops. Het voordeel is dat je dan geen belasting hoeft te betalen over het geld waar je recht op hebt.

App #2: Mobeye

Een andere app om geld te verdienen met je iPhone is Mobeye. Je wordt dan een winkelreporter, oftewel iemand die winkels controleert op voorraden, aanbiedingen en commerciële afbeeldingen. In de app geef je aan hoe een winkel scoort, uploadt een aantal foto’s en na goedkeuring verdien je tot wel 15,- euro per opdracht.

Mocht je niet de deur uit willen of kunnen, heb je met de app “Mobeye” gelukkig ook de mogelijkheid om enquêtes in te vullen voor geld vanuit huis. De vergoedingen zijn dan wel iets lager. Mobeye is over het algemeen een goede iPhone app om geld te verdienen als mystery shopper.

App #3: SmartSpotter

Een soortgelijke app als Mobeye is SmartSpotter. Download de app en maak een gratis account aan. Vervolgens zie je alle beschikbare opdrachten bij jou in de buurt. Voor het uitvoeren van de opdrachten ontvang je beloningen. Je dient bijvoorbeeld weer een supermarkt te bezoeken om productprijzen te controleren of foto’s te maken van nieuwe producten in de schappen.

Na goedkeuring van jouw uitgevoerde opdracht ontvang je een geldbedrag in je account. Je krijgt het verdiende geld wekelijks uitbetaald op je bankrekening. Per opdracht verdien je 1,- tot 10,- euro.

App #4: Roamler

Roamler betaald geld uit voor het uitvoeren van verschillende opdrachten voor diverse merken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van foto’s van de opstelling van een winkel of de koelkast die je thuis hebt staan. Soms vragen ze zelfs een sollicitatiegesprek op te stellen. 

Je krijgt uitbetaald in punten die je vervolgens kunt omwisselen in echt euro’s. Logischerwijs kun je meer geld verdienen door veel opdrachten uit te voeren.. Je dient de app wel toestemming te geven voor de GPS functie van je iPhone.

App #5: Agora Images

De vijfde app om geld te verdienen met je iPhone is Agora Images. Dankzij deze app kun je geld verdienen met het maken van foto’s. Simpelweg dien je je mooiste foto te publiceren waarna het publiek gaat stemmen wie de mooiste foto heeft gemaakt. Mocht je winnen kun je 1000,- tot 25000,- euro verdienen. Je kunt zelfs in ’s werelds meeste gelezen kranten en tijdschriften komen te staan met je foto.

Met Agora Images kun je dus geld verdienen met wekelijkse en jaarlijkse fotowedstrijden. Wil je direct foto’s uploaden en betaald krijgen wanneer mensen je iPhone foto’s downloaden? Dan kun je de app “Foap” downloaden in de App store.

App #6: HQ Trivia

Dankzij HQ Trivia kun je gratis kans maken op hoge prijzengelden. HQ Trivia is een Amerikaanse digitale spelshow waaraan je kunt meedoen vanaf je iPhone tussen 21.00 en 03.00 ’s nachts. Er worden meerdere prijzen weggegeven per spel. Je dient wel alle 12 vragen goed te beantwoorden om iets te winnen.

Aangezien HQ Trivia wordt aanbevolen door grote platformen als The New York Times en CNBC is het weer een goed voorbeeld van een betrouwbare app om geld te verdienen met je iPhone.

Betere apps om geld te verdienen met je iPhone

De bovenstaande apps kun je gebruiken om geld te verdienen met je iPhone. Het zijn eigenlijk de meest bekende manieren om geld te verdienen met apps. Echter kunnen deze apps je weinig geld opleveren, tenzij je een groot geldbedrag wint, maar die kans is vrij klein.

Ik raad je dan ook aan om geld te verdienen met andere gratis apps op je iPhone. Denk hierbij aan: InstagramFacebookTwitter en LinkedIn. Om mooie afbeeldingen te maken voor je sociale media kanalen kun je de app “Canva” downloaden.

Simpelweg download je de social media apps en maak je een profiel aan. Daarna kun je geld verdienen door een verdienmodel te koppelen aan je accounts. Ik raad je aan om affiliate marketing toe te passen.

Affiliate marketing betekent dat je producten van anderen gaat promoten in ruil voor een deel van de winst. Je gaat dus producten uitkiezen en deze promoten op social media apps als Instagram.

Manieren om geld te verdienen als affiliate met social media apps

Na het aanmaken van je accounts en het opvullen van je profielen, plaats je je affiliate linkje in de bio’s van je social media accounts. Vervolgens is het van belang om relevante bezoekers te gaan krijgen op je profielen, zodat je geld verdient aan de promotie van producten.

Er zijn veel trucjes om gerichte volgers te krijgen op social media apps. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van hashtags, groepen en alle andere functies die de apps te bieden hebben. De beste manier vind ik om andere mensen te gaan volgen, waarvan je weet dat ze interesse zullen hebben in het affiliate product dat je promoot. Dit kun je doen door personen te gaan volgen die staan op de lijsten van vergelijkbare accounts.

Je zou zelfs kunnen overwegen om de Safari app op je iPhone te gebruiken om een website te maken. Met een website builder als ‘Jouwweb.nl’ kun je namelijk gratis en vanaf je iPhone een website maken. Op die website ga je artikelen publiceren over het onderwerp van je affiliate product, waarna je gratis bezoekers krijgt via Google en dus geld verdient met je iPhone app.

App geld verdienen iPhone: conclusie + starten

Je weet nu dus dat het heel goed mogelijk is geld te verdienen met een iPhone app. De meeste apps leveren je echter weinig geld op. Mijn advies is dan ook om het verdienmodel affiliate marketing te gaan toepassen op een social media app. Dit is by far de makkelijkste manier om geld te verdienen met je iPhone.

Wil je meer informatie over het toepassen van affiliate marketing op social media apps? Dan raad ik je aan “de Affiliate Marketing Revolutie” van Jacko Meijaard te bekijken. Hij legt je in zijn videotraining van A tot Z uit hoe je zelf een winstgevende affiliate business kunt opzetten.

Je hebt geen grote investering, diploma of technische kennis nodig om zelf geld te verdienen als affiliate met een app op je iPhone.

Via de onderstaande knop kun je de video’s van Jacko bekijken en kun je direct aan de slag.

Ps. Laat het hieronder in de reacties weten als je nog vragen hebt over de besproken apps. Laat het mij en de bezoekers ook weten als je nog tips hebt om geld te verdienen met een iPhone app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *