Extra geld verdienen in de avonduren

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
extra geld verdienen in de avonduren

Wil je extra geld verdienen in de avonduren? Dat is mogelijk! Waarschijnlijk ben je overdag aan het werken, bezig met studeren of voor de kinderen aan het zorgen. Als je te weinig geld hebt of gewoon niks te doen hebt, kun je besluiten om in de avonduren geld te verdienen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ’s nachts extra geld te verdienen waarvan ik er 15 ga bespreken. Denk bijvoorbeeld aan freelancen, werken in de horeca en oppaswerk. Dankzij methode #15 verdien ik zelf veel geld op het internet. Er zal dus zeker een methode tussen zitten die je aanspreekt, zodat je direct kunt beginnen met bijverdienen. 

Hoe kun je extra geld verdienen in de avonduren?

Veel mensen hebben een reden dat zij in de avonduren extra geld willen verdienen. Er zijn eigenlijk tal van mogelijkheden om extra inkomsten te genereren. Hieronder bespreek ik de beste en leukste manieren om geld te verdienen in de avonduren.

#1: Word een freelancer

Ben je goed in het schrijven van teksten, het bewerken fan foto’s, het designen van websites, het maken van kunst of heb je een andere vaardigheid? Dan kun je extra geld verdienen als freelancer.

Simpelweg meld je jezelf aan op een website zoals Fiverr waarna je een overzicht krijgt van alle opdrachten die je kunt uitvoeren om geld te verdienen. Je hoeft niet aan bepaalde eisen te voldoen om opdrachten uit te voeren. Kies een opdracht uit die je leuk vindt. Het maakt niet uit of je de opdrachten in de ochtend, middag of avonduren doet.

#2: Investeer je geld 

De meeste mensen die wat geld willen bijverdienen kiezen ervoor om wat geld te investeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om geld te verdienen met beleggen. Je kunt in de avonduren gaan bedenken welke aandelen van bedrijven winstgevend zullen zijn. Ik raad je aan om dividendaandelen te kopen, zodat je elk kwartaal geld krijgt betaald.

Daarnaast kun je overwegen om geld te investeren in een bedrijf dat onroerend goed opkoopt. Je wordt dan niet de eigenaar van onroerend goed en hoeft niet naar alle regeltjes te kijken, maar profiteert wel van winsten die worden gemaakt met verhuren. 

#3: Extra geld verdienen als een virtuele assistent

Veel bedrijven zijn op zoek naar een virtuele assistent. Het zijn veelal klusjes die goed in de avonduren kunnen worden geregeld. Als virtuele assistent kun je verschillende taken krijgen, zoals het verzenden van e-mails, content maken voor social media kanalen en het controleren van planningen.

Het is gebruikelijk om 15,- euro per uur te verdienen als virtuele assistent. Echter kun je nog veel meer geld verdienen als je goed betalende klanten weet te vinden. Als je dit ziet zitten en je aanmeldt bij een platform kun je binnenkort erg veel geld verdienen in de avonduren.

#4: Werken aan de bar

Veel kroegjes en restaurants zijn op zoek naar personeel. Als je ergens aan de bar gaat werken is het mogelijk dat je pas in de avond moet beginnen en tot diep in de nacht moet werken. Werken aan de bar is een goede optie om extra geld te verdienen, omdat je fooien krijgt en geen diploma nodig hebt om te starten.

Mocht je ervaring hebben als bartender of een student zijn raad ik je aan bij barretjes langs te gaan om te vragen naar werk. Waarschijnlijk kunnen ze wel iemand gebruiken op de donderdag, vrijdag of zaterdagavond.

Extra geld in de avonduren aan de bar

#5: Oppassen om extra geld te verdienen in de avonduren

Oppassen is een goede optie voor studenten en personen die extra geld willen verdienen in de avonduren. Als student kun je tijdens het oppassen aan je studie gaan. Veel ouders willen weg in de avonduren of weekenden en zullen dus erg blij met je zijn.

Met oppassen kun je 10,- tot 20,- euro per uur verdienen. Je inkomen is afhankelijk van het aantal kinderen in het gezien, de reistijd, de oppasduur en extra verantwoordelijkheden zoals eten maken of naar een afspraak gaan. Om oppaswerk te vinden kun je eens langsgaan je eigen familieleden of jezelf aanmelden bij een website die oppassers en ouders bij elkaar brengen.

#6: Je mening geven voor geld

Als je graag vanuit huis wat extra geld wilt verdienen, kun je overwegen om enquêtes in te vullen voor geld. Je krijgt dan vragenlijsten die je moet invullen waarvoor je geld betaald krijgt. Bedrijven gebruiken de ingevulde enquêtes om hun producten te verbeteren en dus meer winst te maken.

Er zal naar je mening worden gevraagd over producten, diensten, reclames en meer. Door jezelf aan te melden bij zoveel mogelijk enquête panels, kun je maandelijks enkele tientjes verdienen.

#7: Simpele opdrachten uitvoeren

Een andere manier om vanuit huis extra geld te verdienen in de avonduren is door je aan te melden bij een spaarprogramma. Een spaarprogramma biedt verschillende simpele mogelijkheden om geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het klikken op advertenties, het lezen van e-mails en het spelen van spelletjes.

Ook kun je extra geld verdienen door geld te besparen op aankopen. Er zijn namelijk duizenden webwinkels aangemeld bij zo’n spaarprogramma. Als je bijvoorbeeld vaak in de avonduren eten bestelt bij Thuisbezorgd.nl, kun je geld besparen op je eten. Soms krijg je zelfs 10% van het betaalde bedrag terug in het account van het spaarprogramma.

#8: Extra geld verdienen in de avonduren met Instagram, Twitter enz.

De kans is groot dat je elke avond doelloos aan het scrollen bent door de tijdlijnen van social media platformen. Echter kun je zelf content gaan produceren in plaats van te consumeren. Met social media kun je super veel mensen bereiken waar je vervolgens geld aan kunt verdienen door een verdienmodel te koppelen.

In mijn blogartikel geld verdienen met social media vertel ik je over de mogelijkheden om geld te verdienen met Instagram, Snapchat Facebook Twitter, YouTube, LinkedIn enz.

#9: Lanceer een eigen webshop

De droom van veel online ondernemers is het hebben van een eigen succesvolle website of webshop. Tegenwoordig zijn er handige programma’s waarmee je in 10 minuten jouw webshop online kunt krijgen. Je hebt dus geen technische kennis meer nodig. Ook als je professionele vergelijkingstabellen op je site wilt plaatsen dien je simpelweg een kant-en-klare code te kopiëren en te plakken.

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen met een website of webshop. Je zou bijvoorbeeld kunnen overwegen om andermans producen en/of diensten te gaan promoten, eigen fysieke producten te verkopen of een eigen e-book te verkopen.

#10: Wordt een marketeer

Als je handig bent met social media en websites, kun je bedrijven gaan benaderen met de vraag of zij hun online marketing willen uitbesteden. Je kunt bijvoorbeeld Facebook advertenties voor hun gaan runnen of social media kanalen bijhouden en opvullen met content.

Spreek vooraf een bedrag af met het bedrijf waarvoor je de diensten gaat leveren. Als je de omzet van een bedrijf weet te verhogen, kun je zelfs duizenden euro’s per klant verdienen.

#11: Kranten of folders bezorgen

Er is bijna altijd werk te vinden in het bezorgen van kranten en folders. Het fijne is dat je dit in de avonduren kunt doen. Je mag dus zelf de werktijden en het tempo bepalen. Rond de kerst krijg je nog eens een mooie bonus.

Extra geld in avonduren met kranten

#12: Eten bezorgen

Veel mensen bestellen eten omdat het makkelijk is of omdat ze geen zin hebben om zelf te koken. Je kunt daarom extra geld verdienen in de avonduren door maaltijden te bezorgen met de fiets, scooter of auto. Ga simpelweg naar plaatselijke eettentjes om te vragen of ze nog bezorgers nodig hebben.

Het salaris van een bezorger is niet heel hoog. Je kunt echter extra geld verdienen door fooi. Vooral de mensen die contant willen betalen zullen een fooitje geven. Ook ben je lekker buiten en in beweging.

#13: Koken voor anderen

Een creatieve manier om extra geld te verdienen in de avonduren is door een diner bij je thuis te organiseren. Er zijn dan ook veel mensen die niet goed kunnen koken of erg druk zijn.

Ook kun je kooklessen gaan organiseren. De mensen betalen entree om bij je thuis te mogen komen. Deze manier van geld verdienen wordt steeds populairder in Nederland.

#14: Maak je eigen cursus en verkoop deze online

Als je een talent hebt of veel kennis hebt over een bepaald onderwerp kun je hier een online cursus of e-book over maken. Denk bijvoorbeeld aan een e-book of cursus over koken, ondernemen of een taal. De kansen zijn enorm en je kunt er erg veel geld mee verdienen.

#15: Wordt een affiliate marketeer

Als je graag een winstgevende website wil opzetten, maar geen eigen producten wil maken of inkopen, kun je met affiliate marketing beginnen. Ik gebruik deze methode zelf ook om extra geld te verdienen in de avonduren en momenten waarop ik dat wil.

Kortweg ga je producten en/of diensten van anderen promoten in ruil voor een deel van de winst. Hiervoor hoef je dus zelf geen product te hebben of de hele dag bereikbaar te zijn voor klantensupport.

De beste manier om geld te verdienen in de avonduren

Van de besproken methodes kun je by far het meeste geld verdienen in de avonduren met affiliate marketing. Dit verdienmodel is enorm schaalbaar. Je kunt namelijk zoveel producten en diensten promoten als je zelf wilt.

Ga bijvoorbeeld een Instagram account opzetten over een affiliate product waarmee je zelf affiniteit hebt. Vervolgens krijg je bezoekers op je profiel die interesse hebben in jouw niche. Een nog betere manier is het opzetten van een website.

Door je website te voorzien van artikelen ga je gratis scoren in de organische zoekresultaten van Google. Je krijgt vervolgens dag en nacht gerichte bezoekers op je website waarvan een gedeelte de affiliate producten kopen die je promoot. Zo kun je geld verdienen in de avonduren zonder dat je zelf hoeft te werken. Dankzij affiliate marketing kun je dus geld verdienen in de avonduren terwijl je Netflix aan het kijken bent of ligt te slapen!

Extra geld verdienen in de avonduren: beginnen

Je weet nu dat het op verschillende manieren mogelijk is extra geld te verdienen in de avonduren. De beste en meest lucratieve manier is affiliate marketing.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een complete videotraining gemaakt. In “de Affiliate Marketing Revolutie” leer je hoe je zelf een winstgevende affiliate business opzet. Jacko Meijaard is de grootste affiliate marketeer van Nederland en heeft onder andere interviews afgelegd met het Algemeen Dagblad en het NRC Handelsblad.

Enkele jaren geleden wilde ik ook extra geld verdienen in de avonduren. Ik ben toen bij Jacko terecht gekomen en heb alles van hem geleerd. Je kunt gewoon zijn stappen 1 op 1 overnemen.

Via de onderstaande knop kun je de video bekijken waarin Jacko vertelt wat je kunt bereiken met zijn training en hoe je dat kunt doen.

Ps. Ik zal het leuk vinden als je in de reacties laat weten met welke manier jij extra geld gaat verdienen in de avonduren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *