Geld verdienen zonder baan

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
geld verdienen zonder baan

Geld verdienen zonder baan: hoe kun je dat realiseren? Aangezien je op dit blogbericht terecht bent gekomen, heb je waarschijnlijk geen baan en wil of kun je geen normale baan krijgen. Daarom ben je op zoek gegaan naar mogelijkheden om meer inkomsten te creëren. Ik kan dat goed begrijpen. Als je zonder baan zit, is het namelijk niet verkeerd om extra geld te verdienen.

Het fijne is dat je tegenwoordig echt geen baan meer nodig hebt om geld te verdienen. Ik ga je dan ook vertellen hoe je geld kunt verdienen zonder baan of werk.

8 populaire manieren om geld te verdienen zonder baan

Als je geld wilt verdienen zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Dankzij het internet zijn de kansen enorm. Hieronder heb ik de populairste manieren voor je opgesomd om geld te verdienen zonder een baan:

  1. Kijk welke spullen je thuis hebt liggen en niet meer gebruikt. Er zijn mogelijk veel mensen bereid geld te betalen voor de spullen die je hebt liggen.
  2. Ga oppassen op kinderen of huisdieren. Als je erg van huisdieren houdt, maar hier zelf geen geld voor hebt omdat je zonder baan zit, kun je overwegen om op dieren van anderen te passen. Mensen zijn namelijk op zoek naar iemand die de hond uitlaat of op de huisdieren let tijdens een vakantie. Ook kun je oppassen op kinderen voor geld.
  3. Door je aan te melden bij een spaarprogramma krijg je verschillende opties om geld te verdienen en geld te besparen. Je kunt bijvoorbeeld op reclamebanners klikken en e-mails lezen om geld te verdienen. Ook kun je bij je favoriete webwinkels shoppen met korting.
  4. Als je ergens goed in bent, kun je daar wellicht geld mee gaan verdienen. Zo kun je geld verdienen met breien en haken, het maken van sieraden of het schrijven van webteksten. Simpelweg meld je jezelf aan bij Marktplaats.nl om zelfgemaakte spullen te verkopen of een freelance platform om opdrachten te vinden.
  5. Het invullen van enquêtes op een enquête panel is een makkelijke manier om geld te verdienen zonder baan. Verwacht echter niet dat je hiermee honderden euro’s per maand gaat verdienen.
  6. Een andere manier om geld te verdienen zonder baan is door een mystery shopper te worden. Je gaat dan langs winkels, hotels en restaurants om te controleren hoe gastvriendelijk ze zijn. Het eten en drinken wordt vergoed en je krijgt een extra bonus. 
  7. Veel studenten zijn op zoek naar bijles voor allerlei vakken. Denk bijvoorbeeld aan de Engelse taal, wiskunde, scheikunde, enz. Je kunt het meeste geld verdienen aan complexe vakken.
  8. Veel mensen krijgen betaald om te chatten en te webcammen. Je kunt veel geld verdienen, maar houd er wel rekening mee dat de gesprekken een erotische tint kunnen hebben. Je kunt dan ook pas vanaf 18 jaar geld verdienen met chatten.

Je kunt geld verdienen zonder een baan met de bovenstaande manieren. Echter zijn het niet de beste manieren, omdat je er weinig geld mee kunt verdienen. Ik zal je hierna dan ook over een betere methode vertellen.

Ik heb een betere methode voor je

Voordat ik ga vertellen hoe je met mijn methode geld kunt verdienen zonder een baan en voor een baas te werken, zal ik even vertellen wie ik ben en waarom je bij mij op de juiste plek bent.

Ik ben nog maar 21 jaar en de eigenaar van meerdere succesvolle websites waaronder Thuis-Inkomsten.nl. Dankzij mijn websites verdien ik duizenden euro’s per maand. Ik heb geen baan, geen opleiding, geen technische kennis en ben volledig zelfstandig. Het ‘werk’ wat ik doe zie ik als een leuke bezigheid.

Vroeger heb ik wel eens een baantje gehad. Er zijn echter maar weinig banen waar je veel geld mee verdient en waar je met veel plezier naar toe gaat.

Geld verdienen zonder baan is mogelijk. Wat je wel dient te hebben om geld te verdienen met mijn manier van geld verdienen is een laptop en een internet verbinding. Echter is de kans groot dat je die wel hebt, en dat je dus vandaag nog geld kunt gaan verdienen zonder baan.

Als je met mijn methode aan de slag gaat en doorzet, kan je leven compleet veranderen. Je krijgt dan namelijk alle vrijheid die je nooit zult krijgen met een normale baan. Ik ga bijvoorbeeld meerdere keren per jaar op vakantie en kan overal werken waar en wanneer ik wel. In tegenstelling tot bij een baan, waar alles voor je bepaalt wordt.

Hoe kun je dan geld verdienen zonder baan?

Nu ik mijzelf even kort heb geïntroduceerd kan ik begrijpen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de manier waarmee je geld kunt verdienen zonder een baan te hoeven zoeken.

De verdienmethode wordt affiliate marketing genoemd en is een manier om online veel geld te verdienen. Hieronder ga ik je er meer over vertellen.

Wat is dit verdienmodel?

Kortweg is affiliate marketing dat je producten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst. Het fijne is dat je dus zelf geen eigen producten hoeft te maken of in te kopen. Ook wordt alle klantenservice geregeld door het bedrijf dat je promoot.

Mijn methode is anders dan MLM of een pyramidespel. Affiliate marketering is dus gewoon legaal en je hoeft ook geen geld te hebben om te beginnen. Bovendien hoef je niet je eigen naam te gebruiken tijdens het promoten van producten.

Geld verdienen zonder baan als affiliate marketeer

Je kunt affiliate marketing producten op verschillende manieren promoten. Je kunt bijvoorbeeld overwegen om een pagina aan te maken op een social media platform, zoals Facebook, Instagram of YouTube. Echter maak ik zelf gebruik van websites, en ik raad je aan om hetzelfde te gaan doen.

Stel dat je een website opzet over crypto. Je kunt dan allerlei artikelen gaan schrijven die te maken hebben met cryptovaluta, zoals het kopen van cryptomunten en het verhandelen ervan. In de artikelen plaats je een affiliate linkje naar een crypto broker waar mensen de munten kunnen aanschaffen. 

Je vindt op de website dus partijen waar je cryptomunten kunt kopen.

Je kunt nu bezoekers op je website gaan krijgen via Google dankzij termen als “welke crypto heeft potentie” of “bitcoin brokers”. Als bezoekers op je website terecht komen, naar een broker gaan en munten aanschaffen, verdien jij daar commissie over. Als dezelfde persoon op een later tijdstip weer munten koopt, ontvang je weer commissie.

In dit voorbeeld gebruikte ik een website over cryptovaluta. Echter kun jij een website gaan maken over een onderwerp waarin je zelf interesse hebt. Er zijn namelijk miljoenen soorten producten en diensten te promoten als affiliate. Als je hiermee begint, ga je dus geld verdienen zonder een baan.

Hoe kun je hier veel geld mee verdienen?

Met één affiliate website kun je al duizenden euro’s per maand verdienen. Je kunt echter ook overwegen meerdere kleinere websites te maken die enkele honderden euro’s per stuk opleveren.

Om veel geld te verdienen zonder baan als affiliate dien je simpelweg te gaan opschalen. Blijf dus continu nieuwe artikelen op je website plaatsen. Ook kun je het verdiende geld weer investeren in nieuwe artikelen voor je site, zodat je nog meer bezoekers gaat krijgen en dus nog meer geld gaat verdienen.

Mijn methode is een vorm van passief inkomen omdat je website en artikelen voor altijd online blijven staan in Google. Je gaat dus steeds hoger inkomsten krijgen naarmate je meer artikelen publiceert.

Het belangrijkste is om de eerste commissie te verdienen. Je ziet dan namelijk dat het daadwerkelijk mogelijk is geld te verdienen zonder een baan. Wel is het belangrijk dat je weet dat het enkele weken kan duren voordat je eerste artikelen in de zoekresultaten van Google staan. Het kan dan ook weken duren voordat je op deze manier geld verdient zonder een baan.

Ga zelf geld verdienen zonder een baan

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met affiliate marketing en verdien nu duizenden euro’s per maand. Dit heb ik bereikt door iedere dag 1 uurtje per dag te ‘werken’. Je kunt dus wel begrijpen dat je ontzettend veel geld kunt verdienen zonder een baan.

Ben je enthousiast geworden en wil je nu zo snel mogelijk geld verdienen zonder baan?

Dan raad ik je aan om de A tot Z videotraining van Jacko Meijaard te bekijken. Je leert dan vanaf 0 een winstgevende affiliate business opbouwen.

Je ziet elke muisbeweging die nodig is dus het zal je zeker lukken geld te verdienen. Je hoeft hiervoor geen baan te nemen en kunt gewoon vanuit huis beginnen op je eigen tempo. Makkelijker kan ik het niet voor je maken. 

Via de onderstaande knop kun je zelf geld verdienen zonder baan:

Één reactie op “Geld verdienen zonder baan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *