Geld verdienen met advertentie klikken

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
geld verdienen met advertentie klikken

Geld verdienen met advertentie klikken? Hedendaags zien we op elk moment van de dag advertenties voorbijkomen op tv, radio, Facebook, Instagram en andere social media platformen.

Sommige mensen vragen zich af of het mogelijk is geld te verdienen door op advertenties te klikken. Dat is inderdaad mogelijk. Advertenties hoeven dus niet altijd irritant te zijn! Je kunt bijvoorbeeld klikken op advertenties in betaalde e-mails of klikken op reclamebanners.

Op deze pagina ga ik alle manieren bespreken om geld te verdienen met het klikken op een advertentie. Het is geen vetpot, maar wel een simpele manier om wat extra geld te verdienen.

Hoe kun je geld verdienen met het klikken op een advertentie?

Geld verdienen met het klikken op een advertentie is mogelijk op meerdere manieren. De bekendste methodes zal ik hieronder met je bespreken. Daarna zal ik ook nog even een manier onthullen om een stuk meer geld te verdienen met advertenties.

Manier 1: Klikken op een advertentie in een betaalde e-mail

Misschien krijg je wel eens spamachtige e-mails binnen. Klik nooit op een linkje in zo’n e-mail. Je kunt je echter wel aanmelden bij een spaarprogramma om geld te verdienen met het klikken op advertenties. Een spaarprogramma biedt namelijk verschillende mogelijkheden om geld te verdienen waaronder het klikken op advertenties.

Er zijn duizenden bedrijven aangemeld bij een spaarprogramma die hopen dat mensen iets kopen als ze op een link klikken. Jij hoeft niet per se de producten te kopen om geld te verdienen, want je krijgt betaald per klik.

Na een gratis account aan te maken krijg je dus e-mails met daarin aanbiedingen en acties van de partners van het spaarprogramma. Doorgaans verdien je 1 eurocent per klik op een advertentie. Misschien lijkt dit erg weinig. Je hoeft er echter niet veel voor te doen. Ook krijg je een extra vergoeding als je op een link klikt en besluit het product te kopen.

Bovendien kun je nog meer geld verdienen door je aan te melden bij meerdere spaarprogramma’s. Je krijgt dan meer e-mails en kunt meer klikken. Stel dat je op 100 advertenties klikt, je verdient dan 1,- euro per dag. Als je dat elke dag doet, verdien je 30,- euro per maand.

Bekende Nederlandse spaarprogramma’s om betaald te krijgen voor het klikken op advertenties zijn: Euroclix, Nucash en Spaaractief.

Manier 2: Klikken op reclamebanners

Een andere mogelijkheid om geld te verdienen met een spaarprogramma is het klikken op reclamebanners. Simpelweg ga je op het spaarprogramma naar het tabblad ‘reclamebanners’. Hier vind je elke dag nieuwe banners. Door te klikken op zo’n advertentie verdien je geld. Vaak krijg je een eenmalige vergoeding van een halve of 1 eurocent.

Betaalde klikbanners werken ongeveer hetzelfde als de betaalde e-mails. Je krijgt namelijk betaald per klik. Echter kun je ook meedoen aan winacties. Je dient dan op een advertentie te klikken waarna elke 50e klikker een paar cent verdient.

Manier 3: Klikken op een advertentie om geld te besparen

Het is mogelijk om nog meer geld te verdienen als je na het klikken op een advertentie besluit het product of dienst te kopen. Vaak wordt er aangegeven wat je kunt verdienen met een aankoop. Het profiteren van cashbackacties is een goede manier om geld te verdienen.

Je verdient geld (15% van het betaalde bedrag) voor elk product of abonnement dat je koopt. Aangezien er duizenden bekende webshops zijn aangesloten bij spaarprogramma’s is de kans groot dat je op deze manier geld kunt besparen. Misschien shop je regelmatig bij Bol.com, Zalando, Wehkamp, Thuis Bezorgd, de Bijenkorf of Media Markt. Het kan dan zeker interessant zijn om je aan te melden. Op deze manier kun je makkelijk 1000,- euro per jaar verdienen met het klikken op een advertentie.

Manier 4: Klikken op advertenties en deze beoordelen

Sommige advertenties op tv of YouTube vind je misschien verschrikkelijk irritant. Wist je dat je invloed kunt hebben op die reclames en hier zelfs geld mee kunt verdienen? Bedrijven laten hun (nieuwe) reclames bekijken door consumenten om deze te optimaliseren en dus meer winst te maken.

Door je gratis aan te melden bij een enquête panel krijg je geld betaald voor het invullen van vragenlijsten. Je krijgt dan allerlei reclames te zien of vragenlijsten over producten. In het artikel geld verdienen met enquêtes invullen bespreek ik de beste panels. Vaak krijg je enkele euro’s per vragenlijst uitbetaald. Als je jezelf aanmeldt bij meerdere enquête sites kun je dus makkelijk enkele tientjes per maand bijverdienen.

Manier 5: Andere mensen laten klikken op je links

Ik verdien zelf geld op het internet door affiliate marketing toe te passen. Kort gezegd promoot je dan producten van anderen in ruil voor loon. Je kunt ook betaald krijgen per klik (CPC) of per aanmelding (CPL).

Dit is de beste manier om geld te verdienen met het klikken op advertenties, omdat je niet zelf hoeft te klikken op advertenties en dus slechts 1 eurocent verdient. Per klik op je link kun je tot een euro verdienen. Maak simpelweg een social media account of website aan rondom een campagne om te beginnen.

Als je nog meer geld wilt verdienen door anderen te laten klikken op je advertenties raad ik je aan een campagne te promoten waarvoor je betaald krijgt per gerealiseerde verkoop. Je kunt dan tot wel honderden euro’s per verkoop verdienen.

Dankzij mijn methode kun je veel meer geld verdienen met klikken

Dankzij affiliate marketing kun je dus erg veel geld verdienen met het klikken op een advertentie. Simpelweg meld je jezelf aan op een affiliate netwerk zoals Daisycon of TradeTracker. Je vindt daar allerlei campagnes die je kunt promoten.

Daarna maak je een pagina aan op Facebook, Twitter of een andere social media kanaal. Hierop ga je informatie delen over het product of bedrijf dat je promoot. Ook plaats je je unieke affiliate linkje, zodat je geld betaald krijgt wanneer mensen op je links klikken of een product aanschaffen.

Een nog betere manier om als affiliate geld te verdienen met het klikken op advertenties is door een website op te zetten. Ga blogartikelen schrijven rondom het onderwerp van je affiliate product. Vervolgens kunnen mensen op gratis wijze op je website terecht komen, omdat zij in Google zoeken naar relevante termen.

Het mooie is dat je na het opzetten van de website van je website niks meer hoeft te doen. Er komen dan namelijk 24/7 bezoekers op je website terecht via Google. Een gedeelte zal op je affiliate links klikken waardoor je geld verdient. Door artikelen te blijven publiceren en nieuwe websites aan te maken kun je blijven opschalen en steeds meer geld verdienen met de klikken op je advertenties.

Geld verdienen met advertentie klikken: begin zelf!

Ik ben al enkele jaren bezig met affiliate marketing en kan hier volledig van leven. Mijn inkomsten worden steeds hoger, omdat ik steeds nieuwe websites en social media kanalen blijf aanmaken.

Ik kan goed begrijpen dat je na het lezen van mijn artikel ook geld wilt verdienen met het (krijgen van) klikken op advertenties.

Om jou op weg te helpen om zelf te gaan beginnen met geld verdienen, heeft Jacko Meijaard een complete videotraining gemaakt. In deze videotraining legt hij je stap voor stap uit hoe zijn affiliate business in elkaar steekt, en laat hij je zien hoe jij dit ook kunt doen.

Er zijn geen bijzonderheden nodig om geld te verdienen met advertenties klikken op deze manier. Je hebt dus geen technische kennis of diploma nodig. Het enige wat je nodig hebt zijn een laptop of telefoon en een internetverbinding.

Via de onderstaande knop ga je direct naar de video’s van Jacko:

Ps. Laat het in de reacties weten als je zelf nog originele manieren kent om geld te verdienen met het klikken op een advertentie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *