Extra geld verdienen naast fulltime baan

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
extra geld verdienen naast fulltime baan

Extra geld verdienen naast fulltime baan? Dat is goed mogelijk! Je kunt jaarlijks heel wat geld bijverdienen zonder daar belasting over te moeten betalen.

Misschien kom je momenteel geld tekort en wil je geen andere fulltime baan zoeken. Je kunt dan overwegen om online extra geld te gaan verdienen naast je fulltime baan.

Op deze pagina bespreek ik dan ook 10 flexibele methodes om geld te verdienen. Je kunt hiermee zelf bepalen waar, hoeveel en wanneer je werkt. Het zijn dus zeker goede voorbeelden om extra geld te verdienen naast een fulltime baan.

10 manieren om extra geld te verdienen naast fulltime baan

Hieronder bespreek ik 10 manieren om extra geld te verdienen naast je fulltime baan. Naar mijn idee is het voor iedereen mogelijk om hiermee te beginnen. Je hoeft namelijk geen (voor)opleiding te volgen of technische kennis te hebben. Ook heb je weinig tot geen geld nodig om te beginnen.

Besef dat het met sommige methodes even kan duren voordat je geld begint te verdienen. Ik raad je daarom aan een methode uit te kiezen of in werking te stellen rondom iets waar je energie uithaalt. Aangezien je al een fulltime baan hebt en dus moe kunt zijn, is het extra belangrijk om iets te kiezen waarmee je affiniteit hebt, omdat je er dan sneller mee bezig zult zijn.

#1: Extra geld verdienen naast fulltime baan met beleggen

De eerste manier om extra geld te verdienen naast je fulltime baan is door een gedeelte van je loon te investeren in beleggingen. Je kunt bijvoorbeeld beleggen in aandelen. Het fijne is dat je voor aandelen niet de hele dag de koersen in de gaten hoeft te houden en je het dus goed kunt combineren met een baan.

Simpelweg koop je een aandeel en wacht je totdat deze gaat stijgen. Het verschil in de aan- en verkoopprijs is je winst. Ook kun je aandelen kopen waarbij je elke kwartaal geld uitbetaald krijgt. Op de pagina “geld verdienen met beleggen” geef ik je tips voor succesvol beleggen en het kopen van de juiste aandelen.

#2: Extra geld verdienen met een eigen webshop

Het opzetten van een eigen webshop is geen simpele manier om extra geld te verdienen naast je fulltime job. Het kan echter een leuke manier zijn om extra inkomsten te genereren, vooral als je producten of diensten verkoopt waarin je interesse hebt.

#3: Word een influencer

Misschien is het worden van een influencer niet voor jou weggelegd. Toch kan het een interessante manier zijn om extra geld te verdienen naast je baan. Een influencer is iemand met een groot bereik op social media kanalen, zoals Instagram of YouTube.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen als infuencer. De bekendste manier is het doen van betaalde promoties voor bedrijven die reclame willen maken voor hun producten. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke bedrijven je wilt promoten. Zorg in ieder geval dat jouw content onderscheidend is en dat producten die je promoot, passen bij je je doelgroep.

#4: Begin een lucratief handeltje

Een andere manier om extra geld te verdienen naast een fulltime baan is door te gaan handelen in producten. Je kunt bijvoorbeeld kringloopwinkels en handelssites zoals Marktplaats afstruinen op producten die met veel winst kunnen worden doorverkocht.

Er zijn genoeg mensen die niet weten wat hun oude spullen waard zijn en ze veel te goedkoop of zelfs gratis weg doen. Gebruik dus eens jouw avonden, weekenden of andere tijdstippen dat je niet naar je baan moet om te zoeken naar winstgevende handel.

#5: Verkoop producten op Bol.com

Bol.com krijgt maandelijks miljoenen bezoekers op hun webshop. Jij kunt hier op inspelen door producten te gaan aanbieden op Bol.com. Als eerste kun je bijvoorbeeld tweedehands boeken gaan opkopen in kringloopwinkels die je met enkele euro’s winst kunt doorverkopen op Bol.com

Ook kun je overwegen producten bij leveranciers uit China in te kopen en deze te verkopen op Bol.com. De producten kun je rechtstreeks opsturen naar een warenhuis van Bol.com, zodat je zelf geen voorraad hoeft aan te houden. Het is dus een goede manier om extra geld te verdienen naast een fulltime baan. Op de pagina “geld verdienen met Bol.com” leg ik exact uit hoe je hier succesvol mee kunt worden.

#6: Bied diensten aan

Als je ergens een talent voor hebt of veel kennis over hebt, kun je overwegen om diensten te gaan leveren. Misschien schrijf je goede teksten, ben je handig met Photoshop of maak je geweldige logo’s voor bedrijven.

Je kunt jezelf aanmelden bij een website voor freelancers. Op zo’n website vind je allemaal opdrachten. Deze kun je aannemen en uitvoeren om geld te verdienen. Het fijne is dat je geen ervaring hoeft te hebben om een opdracht te doen.

#7: Maak een eigen e-book of cursus

Als je veel kennis hebt over een bepaald onderwerp kun je hier extra geld mee verdienen naast je fulltime baan. Je kunt namelijk een eigen e-book of online cursus maken over iets wat je interesseert of waar je anderen mee kunt helpen. Om je product te verkopen maak je een website aan of ga je adverteren.

#8: Vul enquêtes in en verdien geld

Een simpele manier om wat extra geld te verdienen is het invullen van enquêtes. Bedrijven zijn namelijk op zoek naar consumenten die hun mening willen geven over reclames, producten en diensten. Met de antwoorden uit onderzoeken kunnen bedrijven meer omzet maken.

Door een vragenlijst in te vullen verdien je vaak 1,- euro. Ook krijg je vaak maar enkele enquêtes per dag die je kunt invullen. Door je aan te melden bij meerdere enquête panels kun je enkele tientjes per maand bijverdienen naast je fulltime baan.

#9: Wordt een virtuele assistent

Veel bedrijven zijn op zoek naar een virtuele assistent om meerdere klusjes uit te laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de klantenservice en het maken van social media content. De klusjes kun je makkelijk doen nadat je klaar bent met je fulltime baan.

#10: Zet een niche website op

Naar mijn mening is de beste manier om extra geld te verdienen naast je fulltime baan het opzetten van een niche website. Een niche website betekent een website rondom een specifiek onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan een niche website over het leren trainen van honden, gitaar spelen, slank door de overgang, vrouwen versieren, droog trainen, zelfvertrouwen krijgen, tuinieren of reviews over telefoons. Het kan letterlijk over alles gaan.

Zet een website op voor een paar tientjes per jaar. Hier kun je allerlei content op plaatsen waarmee je anderen helpt hun problemen op te lossen. Content kan bijvoorbeeld een blogartikel of video zijn. Als je dit slim aanpakt, krijg je op gratis wijze bezoekers op je website via Google.

Om geld te verdienen met je website kun je affiliate marketing gaan toepassen. Kort gezegd promoot je dan producten en/of diensten van bedrijven en krijg je geld betaald per verkoop. Hieronder vertel ik je meer over hoe je op deze manier extra geld kunt verdienen naast je fulltime baan.

Extra geld verdienen naast je fulltime baan als affiliate marketeer

Als je naast je fulltime baan 30 tot 60 minuten per dag overhebt, kun je al gauw enkele honderden euro’s per maand gaan verdienen als affilliate. Je kunt ook met een uurtje per week beginnen. Het gaat dan natuurlijk wel wat langer duren voordat je veel geld verdient. Als je meer tijd, energie en geld investeert kun je namelijk meer content op je site publiceren en dus meer bezoekers krijgen.

Om geld te verdienen met een website is het belangrijk om veel bezoekers via Google te gaan krijgen. Dit kun je doen door (blog)artikelen en/of video’s op je website te plaatsen. Vervolgens plaats je onderaan het artikel een linkje naar het affiliate product dat je promoot.

Ik zal je een voorbeeld geven:

Stel dat jij besluit een website te maken over het versieren van vrouwen. Je kunt dan een website opzetten met artikelen die gaan over het versieren van vrouwen op allerlei manieren. Op de website promoot je een e-book van 47,- euro waarmee mannen kunnen leren vrouwen te versieren op straat, Tinder, WhatsApp of in een discotheek.

Wanneer mensen in Google zoeken naar “vrouw versieren via WhatsApp” of “hoe krijg ik een relatie” komen ze op je website terecht komen. Vervolgens klikken ze op jouw affiliate linkje en kopen ze het e-book voor 47,- euro. Hier ontvang jij 27,- euro commissie over.

Als jij een verkoop realiseert hoef je verder niks te doen. Je hoeft dus geen betaling te regelen, het e-book niet op te sturen en geen factuur op te stellen. Het is dus erg goed te combineren met een fulltime baan.

Stel dat je met deze website 1 e-book per dag verkoopt, dan verdien je dus ongeveer 900,- euro extra per maand. Je website kun je oneindig blijven vergroten om meer geld te verdienen. Daarnaast kun je nieuwe websites blijven aanmaken. Bol.com heeft bijvoorbeeld een affiliate programma met miljoenen soorten producten om te promoten. Er zijn dus genoeg kansen!

Stoppen met een fulltime baan?

Je bent op mijn website terecht gekomen omdat je geld wilt verdienen naast je fulltime baan. Echter kun je met affiliate marketing zoveel geld verdienen dat je binnenkort zelfs je fulltime baan kunt opzeggen. Je hebt dan geen extra geld meer nodig, omdat je genoeg verdient met je affiliate business.

Om genoeg geld te verdienen dat je kunt stoppen met een fulltime baan dien je er natuurlijk wel vol voor te gaan. Echter kan ik een aantal redenen bedenken waarom je je fulltime baan kunt opzeggen en voor jezelf kunt beginnen.

 1. Je hoeft geen extra geld meer te verdienen naast je fulltime baan, omdat je genoeg geld online verdient.
 2. Je gaat je tijd slimmer besteden en een passief inkomen opbouwen.
 3. Je hoeft je niet meer elke dag te ergeren als je in de file staat.
 4. Je mag zelf bepalen waar, hoeveel en wanneer je werkt. Je kunt dus kiezen om fulltime of parttime geld te verdienen.
 5. Door extra geld te verdienen naast je fulltime baan kun je overwerkt raken.
 6. Je hoeft geen vakantiedagen meer aan te vragen of te vragen of je even naar de tandarts mag.
 7. Je hebt geen irritante collega’s of werkgever meer om je heen hangen.
 8. Je gaat veel meer leren door zelf geld te verdienen.
 9. Door te stoppen met je fulltime baan heb je meer motivatie om geld te verdienen. Je zult namelijk de rekeningen moeten blijven betalen.
 10. Je gaat veel meer geld verdienen dan met een fulltime baan. Daarnaast hoef je er veel minder voor te doen en kun je 24/7 geld verdienen.
 11. Je mag zelf bepalen wat er in de business gebeurd in tegenstelling tot bij een normale baan.
 12. Je zult veel meer genieten van het leven. Met een fulltime baan ben je al 5 dagen kwijt. Veel mensen hebben niet eens de tijd om extra geld te verdienen naast een fulltime baan. Anders zouden zij hun familie en vrienden niet meer kunnen zien. Je houdt dus meer tijd over voor leuke dingen en krijgt een beter financieel leven.
 13. Als je besluit extra geld te verdienen naast je fulltime baan heb je 2 inkomens. Soms kan dit er voor zorgen dat je in verhouding meer belasting moet betalen.

Als je een gezin hebt, kan ik begrijpen dat je zekerheid op inkomsten wilt. Je kunt dan gewoon je fulltime job behouden en rustig aan extra geld te verdienen als affiliate. Misschien verdien je over een tijdje meer geld met je business dan met je fulltime baan, zodat je op een later moment alsnog kunt stoppen met werken.

Als je echter nog thuis woont, kun je besluiten je 100% in te zetten voor je business. Veel affiliate marketeers verdienen binnen een jaar al een passief inkomen van duizenden euro’s per maand. Aangezien je bent gaan zoeken naar manieren om extra geld te verdienen naast je fulltime baan, weet je waarschijnlijk ook wel dat een loondienst vaak erg laag is.

Begin vandaag nog extra geld te verdienen naast je fulltime baan

Je weet nu dat affiliate marketing de meest interessante manier is om extra geld te verdienen naast je fulltime baan. Ik ben ongeveer 3 jaar geleden begonnen met affiliate marketing waardoor ik nu geen zorgen, stress of gedoe in mijn leven meer heb. Je kunt namelijk erg veel geld verdienen zonder dat het je per se veel tijd hoeft te kosten.

Ik raad je aan om de videotraining van Jacko Meijaard, genaamd “de Affiliate Marketing Revolutie” te bekijken. Jacko heeft mij geïntroduceerd aan dit verdienmodel en hij wil jou ook graag introduceren aan dit verdienmodel. Tijdens de live video zal je het verhaal van Jacko Meijaard horen en hoe hij je kan helpen. 

De video kan een groot verschil voor je maken wanneer de knop ook bij jou omgaat. Via de onderstaande knop kun je hem bekijken:

Ps. Laat het in de reacties weten als je nog vragen of tips hebt over extra geld verdienen naast je fulltime baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *