Chahid Charrak vermogen

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
mm

Chahid Charrak vermogenHoeveel geld verdient Chahid Charrak aka Dutchperformante? Chahid Charrak is bekend geworden via social media en YouTube als Dutchperformante. Hij behoort tot één van de grootste YouTubers met het meeste geld.

Voordat Chahid een influencer werd, was hij al zeer succesvol. Zo heeft hij op jonge leeftijd een flink vermogen opgebouwd door tegels en sanitair te verhandelen. De video’s op het YouTube kanaal van Dutch Performante laten zien dat Chahid, zijn vrouw en zijn kinderen er warmpjes bij zitten.

Op deze pagina zal ik alles onthullen over het vermogen van Chahid Charrak. Want waar komen die dure auto’s, etentjes, privé koks en Rolex winacties nou vandaan?

Wie is Chahid Charrak aka @Dutchperformante?

Voordat ik je over het vermogen van Chahid Charrak ga vertellen, zal ik je iets meer over Chahid zelf vertellen. De leeftijd van Chahid is 30 jaar en hij woont in een fantastisch huis in Zeewolde. Naast meerdere grote bedrijven heeft Chahid heeft 4 kinderen, namelijk Giovanny, Mylana, Verginio en Luciano. Zijn vrouw Samantha verzorgt de kinderen en geeft Chahid alle ruimte om te ondernemen.

Na het kopen van een Lamborgini Hurucan Performante van 320.000,- euro gaf een collega Chahid als tip een Instagram account aan te maken, omdat iedereen met een dikke auto dit deed. De naam Dutchperformante heeft dus te maken met het model van zijn auto. Het Instagram account groeide steeds harder, waarna hij in contact is gekomen met andere social influencers, zoals Boaz en Don de Jong.

Chahid heeft zijn bereik in rap tempo weten op te bouwen door video’s te maken met andere grote YouTubers. In één jaar tijd heeft Chahid 380.000 volgers op Instagram weten te krijgen. De volgers van Chahid houden van zijn vermakelijke video’s en gekke acties.

Chahid Charrak zijn huis adres
Chahid Charrak en zijn gezin

Hoe heeft Chahid Charrak zijn vermogen opgebouwd?

Op jonge leeftijd is Chahid Charrak begonnen met het opbouwen van zijn vermogen. Hij wilde steeds meer geld hebben en zijn geld opsparen. Wel kocht hij een Peugeot van circa. 3000,- euro. Deze auto heeft hij 10 jaar later weer teruggekocht als aandenken voor die periode.

Op 18-jarige leeftijd startte Chahid zijn eerste bedrijf genaamd Megadump in een loods in Zeewolde. Hij kocht tegels en badkamermeubilair in bij een familielid (die hij later pas kon afbetalen) met als doel deze met winst te verkopen. Chahid ging all-in voor zijn groothandel. Zo besloot hij elke dag meer dan 10 uur te werken, te slapen in het keukentje, kant-en-klare maaltijden te eten en te douchen in de sportschool om de hoek.

Toen het eerste bedrijf van Chahid veel winst begon op te leveren, heeft hij meerdere showrooms geopend en concurrenten benaderd voor samenwerkingen en overnames. Je kunt wel begrijpen dat door deze acties het vermogen van Chahid Charrak flinks is toegenomen.

Chahid Charrak heeft 103 personeelsleden in dienst en is momenteel trotse eigenaar van de volgende sanitair- en tegelbedrijven:

  • Tegeldepot (Zeewolde, Meppel)
  • Tegel en sanitair magazijn
  • Megadump (Wormer, Dalen en Tiel)
  • Badkamer Factory

Wat verdient Chahid Charrak met zijn bedrijven en socials?

Aangezien Chahid Charrak meerdere bedrijven en fillialen heeft en één van de grootste in zijn markt is, is het vermogen van Chahid aanzienlijk. Maar wat verdient Chahid nou precies met al zijn businesses?

In het eerste jaar realiseerde Chahid een omzet van 600.000,- euro. Chahid geeft als tip om goed te luisteren naar de vragen van je klanten en daar op in te spelen met je bedrijf. Ook nam hij alle mogelijke opdrachten aan. Als iemand op zoek was naar een bepaalde tegel die niet in de showroom lag, ging Chahid direct rondbellen om te zorgen dat deze verkocht kon worden.

Megadump en Tegeldepot zijn de grootste bedrijven van Chahid. Zo had Tegeldepot een omzet van ongeveer 21 miljoen euro in 2019.

Naast de succesvolle bedrijven vergaard Chahid Charrak ook een deel van zijn vermogen met social media. Zo krijg je als YouTuber geld betaald via Google AdSense. Per 1000 views verdient Chahid tussen de 1,- en 15,- euro, afhankelijk van de video, titel, tijd van plaatsing etc. Chahid heeft 280K abonnees en zijn video’s krijgen meestal 500.000 tot 1.500.000 views. Echter zullen de inkomsten uit YouTube, maar een klein deel van zijn totale vermogen zijn.

Bovendien heeft Chahid een eigen webshop, namelijk dutchperformanteshop.com. Hierop verkoopt hij onder andere hoodies, petjes, mondkapjes, powerbanks en telefoonhoesjes.

Het vermogen van Chahid Charrak

Chahid zijn vermogen en omzetten zijn dusdanog groot dat hij op plek 83 staat vermeld in de Twinkle top 100. Dit is een lijst met de succesvolste online retailers in Nederland naar omzet.

Gezien het vermogen van Chahid kunnen we wel stellen dat Chahid en zijn gezin er warmpjes bij zitten. Dat is ze absoluut gegund want Chahid heeft er keihard voor gewerkt en is nog steeds elke dag bezig met het laten groeien van zijn bedrijven en socials.

Het vermogen van Chahid is onder andere uitgegeven aan een Hybride Panamera, BMW X7 en een Lamborghini Huracan perfomante. Daarnaast heeft hij een prachtig huis met een ingebouwd zwembad.

Wil jij hetzelfde vermogen gaan vergaren als Chahid Charrak?

Dan raad ik je aan om ook online actief te worden. Ik verdien zelf geld door affiliate marketing toe te passen op websites en Instagram accounts. Via deze link kun je meer lezen over het #1 online verdienmodel voor passieve inkomsten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *