Is geld verdienen met PayPal een piramidespel?

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
is geld verdienen met PayPal een piramidespel

Elke maand wordt er in Google tientallen keren gezocht naar “is geld verdienen met PayPal een piramidespel“? Je kunt op allerlei manieren geld verdienen met PayPal.

Je kunt dus zelf kiezen of je met een piramidespel of een toegestane methode aan de slag gaat. Maar welke manieren om geld te verdienen met PayPal vallen onder een piramidespel? En hoe kun je op legale wijze geld verdienen met PayPal?

Op deze pagina vertel ik je alles over het platform PayPal en de manieren om geld te verdienen. Aan het einde introduceer ik je ook aan een verdienmodel waarmee ik zelf, met erg weinig moeite, mijn fulltime inkomen verdien op het internet.

Hoe werkt geld verdienen met PayPal?

Om de vraag “is geld verdienen met PayPal een piramidespel” goed te beantwoorden, zal ik je eerst iets meer vertellen over de verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met PayPal.

Er zijn dan ook allerlei manieren om inkomsten te krijgen op je PayPal saldo. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van enquêtes, het verhandelen van cryptocurrency en het meedoen aan MLM.

Enquete panels bieden je de mogelijkheid om geld te verdienen door vragenlijsten in te vullen. Je krijgt bijvoorbeeld reclames te zien waarover je je mening moet geven. Hierdoor kan de marketingafdeling producten verbeteren en krijg jij geld uitbetaald op PayPal.

Het verhandelen van cryptocurrency houdt in dat je digitale munten (zoals Bitcoin) inkoopt en deze verkoopt op het moment dat de koers stijgt en je dus winst maakt. De meeste brokers waar je digitale munten kunt kopen, maken gebruik van een extern platform, zoals PayPal. Je kunt het geld dus niet rechtstreeks laten uitbetalen naar je bankrekening.

Geld verdienen met PayPal als MLM’er wordt vaak gezien als een piramidespel. Hieronder vertel ik je of geld verdienen met PayPal op deze manier daadwerkelijk een piramidespel is.

Is geld verdienen met PayPal een piramidespel?

Mensen die geld willen verdienen met PayPal kiezen meestal voor de verdien methode MLM. MLM is de afkorting voor Multi Level Marketing en houdt in dat je producten verkoopt en nieuwe verkopers aanbrengt voor een bedrijf.

Geld verdienen met MLM wordt vaak beschouwd als een piramidespel, omdat je geld betaald krijgt voor het aanbrengen van nieuwe verkopers. Als je namelijk een nieuwe verkoper aanbrengt, krijg jij een gedeelte van de gehele opbrengst van de aangebrachte verkoper. Daarnaast krijg je ook geld betaald wanneer de aangebrachte verkoper weer nieuwe verkopers onder hem krijgt. Er ontstaat dus een soort piramide met de verkopers aan de top.

MLM is legaal in Nederland en valt zeker niet onder een piramidespel! Bij een piramidespel dien je vaak de inleg contant te geven en dat is niet mogelijk met PayPal. Daarnaast is de investering vaak enkele honderden tot duizenden euro’s of zelfs een fysiek product.

Het antwoord op de vraag “is geld verdienen met PayPal” een piramidespel is in dit geval dus “nee”.

Ik raad je echter niet aan om geld te verdienen als MLM’er op PayPal. Er zijn namelijk veel betere manieren om geld te verdienen met PayPal.

Geld verdienen met PayPal dankzij mijn methode is geen piramidespel!

Als laatste wil ik je nog even vertellen over mijn eigen methode om geld te verdienen met PayPal. Deze manier betreft uiteraard geen piramidespel.

Ik verdien veel geld met het promoten van producten en diensten van anderen. Dit wordt affiliate marketing genoemd. In tegenstelling tot bij MLM heb je bij affiliate marketing een veel uitgebreidere keuze aan producten om te promoten. Daarnaast ga je met mijn methode geen mensen uit je netwerk lastig vallen, maar gerichte bezoekers trekken die interesse hebben in het product dat je promoot.

Via de onderstaande button kom je alles te weten over deze methode om er een aanzienlijk inkomen mee te verdienen. Ook zie je dat dit absoluut geen piramidespel is.

Ps. Laat hieronder een reactie achter als je nog tips/vragen/ervaringen hebt rondom mijn blog “is geld verdienen met PayPal een piramidespel”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *