Geld verdienen met reclame kijken

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
geld verdienen met reclame kijken

Geld verdienen met reclame kijken is één van de opties om te overwegen als je op een leuke en makkelijke manier geld wilt gaan verdienen. Tegenwoordig is het dankzij internet op veel manieren mogelijk geld te verdienen met je laptop of smartphone. Het voordeel van geld verdienen met reclame kijken is dat je zelf je werktijden mag bepalen en je geen vervelende baas om je heen hebt.

Ik zal je op deze pagina dan ook over 4 manieren vertellen om geld te verdienen met reclames bekijken, beoordelen en promoten. Zelf ben ik ook al lange tijd bezig met online geld verdienen en ik haal zelfs mijn volledige fulltime inkomen uit de laatste methode die ik met je bespreek.

#1: Geld verdienen met reclame kijken en beoordelen

Ten eerste kun je geld verdienen met het kijken van reclame door je mening te geven. Veel bedrijven laten hun YouTube of tv reclames namelijk eerst beoordelen voordat ze hun dure reclame publiceren. Dankzij de beoordelingen van consumenten kunnen bedrijven de reclames optimaliseren.

Als je een oog hebt voor het verbeteren van reclames kan dit een leuke manier zijn om geld te verdienen. Bij interesse kun je jezelf aanmelden bij een zogeheten onderzoekspanel. Hierop krijg je als lid de optie om geld te verdienen met het bekijken van reclames en het invullen van de bijbehorende vragenlijsten.

Je verdient voor het invullen van één vragenlijst doorgaans 50 cent tot 2,- euro. Het invullen duurt ongeveer 5 tot 20 minuten. Aangezien je vaak maar 1 enquête per dag kunt invullen, kan het slim zijn om jezelf aan te melden bij meerdere onderzoekpanels. Eerder schreef ik in een artikel over de betrouwbare en beste sites om geld te verdienen met enquêtes.

#2: Geld verdienen met reclame kijken en klikken

De tweede manier om geld te verdienen met reclame kijken is het klikken op reclamebanners. Simpelweg krijg je een klein geldbedrag betaald voor het klikken op banners. Producteigenaren betalen geld voor kliks op hun banners, omdat ze hopen dat iemand na de klik een bestelling plaatst.

Het kijken en klikken op reclame is dus een erg makkelijke manier om geld te verdienen. Iedereen kan op deze manier geld verdienen, ook als je minderjarig bent. Meld jezelf aan bij een spaarprogramma om te beginnen. Hier vind je namelijk de banners.

Per klik op een reclamebanner verdien je vaak niet eens 1 cent. Daarnaast zijn er veel banners die alleen geld opleveren voor de 100ste klikker. Die vergoeding is dan vaak wel hoger dan 1 cent. Echter kan het vrij lastig zijn om 10,- euro te verdienen met deze manier. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden om geld te verdienen met een spaarprogramma.

#3: Geld verdienen met reclame kijken in je mailbox

Eén van de andere manieren om geld te verdienen met een spaarprogramma is je e-mailadres opgeven en toestaan dat er reclame mag worden verzonden naar je mailbox. Je kunt dan namelijk geld betaald krijgen voor het kijken en klikken op reclamemails.

Enerzijds krijg je geld betaald voor het openen van een e-mail en anderzijds krijg je betaald voor het klikken op een link in een e-mail. Voor het openen van een e-mail verdien je vaak 1 cent, maar als je op de link klikt en je aanmeldt voor de betreffende actie of nieuwsbrief kun je tot wel 1,- euro verdienen.

#4: De beste methode: affiliate marketing

Als je met alle voorgaande methodes begint en dus accounts aanmaakt op verschillende platformen kun je met erg veel moeite hooguit 100,- euro per maand verdienen. Mij lijkt dat het niet waard, vooral omdat er een betere methode is om veel sneller en meer geld te verdienen met reclames.

Ik verdien al jaren geld op het internet dankzij affiliate marketing. Dit houdt in dat je reclame maakt voor producten en/of diensten van anderen in ruil voor een deel van de winst.

Simpelweg maak je een social media account of een website aan, ga je hier bezoekers op krijgen, en als er iemand iets koopt wat je promoot, verdien je daarmee een mooi bedrag aan commissie.

In tegenstelling tot bij de andere manieren om geld te verdienen met reclame kijken ga je met affiliate marketing dus passieve inkomsten creëren. Ook zit er geen plafond op je inkomsten. Je mag dus zelf bepalen hoeveel je verdient en dit is afhankelijk van je eigen inzet.

Hoe begin je dan met affiliate marketing?

Mijn verdienmodel affiliate marketing werkt een stuk beter dan geld verdienen met het bekijken van reclame.

Je kunt bijvoorbeeld een gratis Instagram, Facebook of YouTube account aanmaken en daarop bezoekers krijgen door organisch te groeien. Mijn voorkeur gaat echter uit naar het opzetten van een website, omdat je dan zeer gerichte mensen voor je affiliate producten kunt bereiken via Google. De kosten van een website zijn slechts enkele tientjes per jaar.

Stel dat je een website opzet over afvallen en je promoot een e-book met recepten om snel en gezond af te vallen. Mensen zoeken dan in Google naar ‘hoe kan ik gezond afvallen’ of iets anders wat te maken heeft met afvallen en komen zo op je website terecht.

Als de bezoekers op je website terecht komen vertel je meer over hoe ze kunnen afvallen en promoot je het e-book. Als je bezoekers nu de reclame kijken en het product kopen, ontvang jij een commissie.

Het mooie is dat jij verder niks hoeft te doen voor een verkoop. Je hoeft namelijk niet de betaling te regelen, niet het product op de post te doen en ook niet aan klantenservice te doen.

Meteen een start maken om geld te verdienen

Geld verdienen met reclame kijken is dus voor iedereen mogelijk. Je kunt gewoon thuis geld verdienen en als je een affiliate marketing business opbouwt kun je er zelfs heel goed van leven.

De kansen om geld te verdienen zijn vandaag de dag enorm. Er wordt steeds meer online gekocht en er komen steeds meer nieuwe producten op de markt. Er zit dus veel toekomst in geld verdienen met reclame promoten.

Daarnaast is een internet business altijd online. Als jij dus eenmaal een business hebt opgezet, kun je ook slapend geld verdienen of terwijl je van je cocktail aan het genieten bent op het strand.

Jacko Meijaard verdient maandelijks meer dan 100K met affiliate marketing. Jacko heeft mij een aantal jaren geleden geïntroduceerd aan dit verdienmodel en hij wil jou nu ook introduceren.

Je hoeft niet technisch te zijn, geen diploma te hebben en kunt meteen van start.

Klik hier om minimaal 10.000 euro per maand te gaan verdienen >>

Ga ervoor!

Ps. Laat hieronder een reactie achter als je nog vragen of tips hebt over geld verdienen met reclame bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *