Geld verdienen 17 jaar

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Geld verdienen 17 jaar

Geld verdienen 17 jaar? Als je momenteel 17 jaar bent en geld wilt verdienen, heb ik goed nieuws voor je: er zijn ontzettend veel opties om inkomsten te creëren!

Het is goed dat je in Google bent gaan zoeken en op mijn website bent belandt. Ik wil je namelijk meer vertellen over baantjes voor 17-jarigen, maar ook laten zien dat er meer mogelijk is dan werken voor een baas. Zo verdien ik zelf geld op het internet vanaf mijn 17e. Hierdoor heb ik tot op heden alle vrijheid die ik wil. Ook maak ik mezelf rijk, in plaats van een vervelende werkgever.

Waarom geld verdienen als je 17 jaar bent?

Hoe jonger je begint met geld verdienen, des te beter dit is voor je toekomst. Als je 17 jaar bent, raad ik je dus zeker aan om inkomsten te creëren en jezelf financieel te ontwikkelen. 

Door op jonge leeftijd te beginnen met financiële ontwikkeling voorkom je dat je de rest van je leven geldproblemen hebt. Je weet dan namelijk hoe geld werkt en hoe je met geld om moet gaan.

Misschien word je bijna weer een jaartje ouder en wil je je rijbewijs halen en een auto kopen. Het is heel goed mogelijk. Besef echter dat dit moeilijk gaat met een bijbaantje. Simpelweg zal je met een bijbaantje enkele honderden euro’s per maand verdienen. Je bent dus heel lang aan het sparen en uiteindelijk doe je de uitgave voor een auto, maar heb je geen geld meer over. Ook komen er allemaal extra maandelijkse kosten bij een auto kijken. Houd hier dus rekening mee.

Ik raad je aan op je 17-jarige leeftijd direct te beginnen met het opbouwen van (semi) passieve inkomstenstromen, zodat je hier de rest van je leven profijt van zult hebben.

Hoe verdienen andere geld op 17-jarige leeftijd?

De meeste 17-jarigen die geld willen verdienen gaan domweg op zoek naar een bijbaantje. Er zijn genoeg bedrijven die jonge gasten willen aannemen, omdat dat lekker goedkoop voor ze is.

Je kunt geld verdienen als je 17 jaar bent door bijvoorbeeld een baantje te nemen als restaurantmedewerker, supermarktmedewerker of oppasser.

Zoals je misschien wel weet verdien je hiermee op 17-jarige leeftijd ongeveer 5,- euro per uur. Dat lijkt me niet erg interessant. Vooral omdat er zoveel betere en snellere manieren zijn om geld te verdienen, bijvoorbeeld met internet.

Het voordeel van geld verdienen op internet is dat je passieve inkomsten gaat creëren. Dit zijn (stijgende) inkomsten die elke maand terugkomen waarvoor jij zelf niks hoeft te doen. Ideaal als je op 17-jarige leeftijd liever leukere dingen wilt doen dan meerdere keren per week hard werken voor weinig bij een baas.

Betere manieren om geld te verdienen op deze leeftijd

Naar mijn mening is het niet verstandig om voor een baas te werken. Ik hoor je nu denken ‘hoe kan ik dan wel geld verdienen als 17-jarige’?

Aangezien je nog geen volwassene bent, is het niet mogelijk om te beleggen in aandelen, vastgoed, obligaties en andere goede passieve inkomensstromen. 

Makkelijke manieren om online geld te verdienen waarbij 17-jarigen worden toegelaten zijn: invullen van enquêtes, sparen op spaarprogramma’s en handelen in producten op Marktplaats.

Ook zijn er nog betere mogelijkheden om een semi-passief inkomen te verdienen als je 17 jaar bent. Denk aan bloggen, social media, affiliate marketing, freelancen en dropshipping.

Mijn mening over de online verdienmodellen

Je hebt niet veel geld nodig om te kunnen beginnen met geld verdienen. Zo kun je jezelf gratis aanmelden op enquêtepanels, spaarprogramma’s, freelancewebsites, handelssites en social media platformen.

Er zijn vrij veel opties om geld te verdienen als 17-jarige. De gebruikelijke manieren om geld te verdienen zoals, enquêtes invullen, spaarprogramma’s, en freelancen vallen echter af. Dit levert te weinig geld op.

Als we kijken naar de betere manieren om geld te verdienen raad ik je aan om affiliate marketing toe te passen op social media en blogs. Dit is wat ik zelf ook doe.

Om een blog/website op te starten heb je 20,- euro per jaar nodig. Mij lijkt dat je dit wel hebt. Anders kun je eens kijken of je thuis nog wat oude spullen hebt liggen om te verkopen, zodat je snel kunt beginnen.

Volg mijn methode op voor succes

Ik raad je dus aan om met affiliate marketing te beginnen. Als affiliate promoot je andermans producten en/of diensten in ruil voor een deel van de winst. Je hoeft dus zelf geen producten in te kopen, geen producten te verzenden en ook geen klantensupport te regelen.

Het promoten van de producten kan bijvoorbeeld via websites, blogs, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, TikTok, etc. etc.

Aangezien je nog maar 17 jaar bent, heb je waarschijnlijk nog niet genoeg budget om te adverteren op social media kanalen. Daarom raad ik je aan organisch te groeien en zo potentiele klanten te vinden die interesse hebben in het product dat je promoot. Organische groei is onder andere mogelijk met het gebruik van hashtags en volg strategieën. 

Het is nog beter om een website op te starten. Op je site kun je blogartikelen gaan plaatsen. Hierdoor worden je website en artikelen opgenomen in de zoekresultaten van Google. Als mensen dan naar termen zoeken die te maken hebben met het product dat je promoot, kunnen ze op je website terecht komen en is de kans groot dat mensen op je affiliate link klikken en het product kopen.

Consistentie is belangrijk

Het is mogelijk op 17-jarige leeftijd aanzienlijke bedragen te verdienen op het internet. Je kent dan ook vast wel YouTubers en influencers met een enorm bereik en een flink inkomen. Wist je dat zij ook gebruik maken van affiliate marketing? Ze promoten dan een product in hun video en plaatsen in de beschrijving het affiliate linkje, zodat ze betaald krijgen per sale of per aanmelding.

Echter dien je goed te onthouden dat bijna iedereen vanaf 0 is begonnen. Je zult een begin moeten maken en niet te snel moeten opgeven. Als ik kijk naar mijn klanten, zie ik dan ook dat de meeste mensen opgeven na enkele dagen of weken. Dat is zonde, want het begint dan eigenlijk pas. Google zal je website pas na enkele blogs en dagen gaan plaatsen in de zoekresultaten.

Als je 17 jaar bent is het misschien lastig om consistent bezig te gaan met affiliate marketing. Toch is volhouden een vereiste als je echt succesvol wilt worden en uiteindelijk zelfs wilt realiseren niet meer voor een baas te werken.

Weet dat het mogelijk is succesvol te worden, maar dat je het zelf in handen hebt. Enkel de doorzetters zullen veel bereiken. Dit geldt overigens voor bijna alle aspecten in het leven.

Veel geld verdienen als je 17 jaar bent

Het mooie van geld verdienen met affiliate marketing is dat je je eigen succes in handen hebt. Je kunt dan ook zoveel geld verdienen als dat je zelf wilt, of dit nou maandelijks 100,-, 1000,-, 10.000,- of zelfs 100.000,- of meer is.

Je kunt namelijk oneindig affiliate producten blijven promoten. Als een product goed loopt, kun je opschalen door in de volgende niche te stappen. Op bijvoorbeeld het Bol.com affiliate programma vind je alleen al 15 miljoen producten.

Daarnaast kun je oneindig nieuwe websites en social media kanalen blijven aanmaken en deze ook oneindig blijven uitbreiden. Met je website is het dan ook de bedoeling dat je steeds nieuwe artikelen blijft plaatsen, zodat je steeds meer gratis bezoekers via Google krijgt.

Als je eenmaal veel geld begint te verdienen op 17-jarige leeftijd kan het nog gekker lopen. Je kunt dan namelijk gaan opschalen door zaken uit te besteden. Denk bijvoorbeeld aan het inhuren van zelfstandige tekstschrijvers en adverteerders die alles voor je gaan regelen. Daarnaast kun je geld gaan investeren in andere passieve inkomstenbronnen, zoals beleggingen in aandelen en vastgoed.

Geld verdienen 17 jaar: recap + een goede start

Geld verdienen als je 17 jaar bent is heel goed mogelijk. Naast een simpel bijbaantje met een lage loon kun je er ook voor kiezen om geld te verdienen op het internet en echt aan je toekomst te bouwen.

In dit artikel heb ik samenvattend voor je uitgestippeld hoe je succesvol kunt worden op jonge leeftijd. Ook heb ik verteld wat je kunt doen als je eenmaal geld begint te verdienen.

Ik kan echter goed begrijpen dat sommige stukjes nog wat onduidelijk voor je waren. Daarom kun je ‘de Affiliate Marketing Revolutie’ van Jacko Meijaard bekijken. Je leert hierin van A tot Z hoe je zelf een winstgevende succesvolle affiliate business opzet en opschaalt.

Toen ik 17 jaar was heb ik affiliate marketing ook leren kennen en toepassen dankzij Jacko. Tot op heden ben ik actief in de Internet Succes Gids community van Jacko dus ik hoop je daar te spreken!

Via de onderstaande knop ga je naar de video’s:

Ps. Plaats onderaan dit artikel een reactie als je nog vragen hebt om geld te verdienen als je 17 jaar bent!

Relevante artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *