Rijk worden met crypto

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
rijk worden met crypto

Rijk worden met crypto is iets wat veel mensen wel willen. Het is daadwerkelijk mogelijk rijk te worden met crypto gezien de enorme stijgingen zien van cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum.

Veel beginnende cryptohandelaren maken fouten. Ze stappen bijvoorbeeld in op het moment dat de cryptocurrencies beginnen te stijgen en de koersen dus al hoog staan. Ook worden investeerders vaak bang van schommelingen en dalende koersen en keren dan te vroeg hun geld uit. Hierdoor verliezen meer mensen geld met crypto dan dat er mensen rijk mee worden.

Op deze pagina zal ik je helpen rijk te worden met crypto door een aantal kansrijke munten te bespreken waarvan wordt gedacht dat ze in 2021 X10 of meer zullen gaan. 

Onthoud dat dit geen financieel advies is en ik enkel een deel van mijn persoonlijke crypto portfolio met je deel. Hierna kun jij je eigen onderzoek doen en beslissen of het een goede cryptomunt is om te investeren of niet. Op deze manier ga ik je proberen te helpen rijk te worden met crypto.

Rijk worden met crypto vandaag de dag

Voordat ik ga vertellen hoe je rijk kunt worden met crypto, zal ik je iets meer vertellen over crypto. Cryptocurrency staat voor ‘versleutelde munteenheid’. Eigenlijk kun je crypto zien als digitaal geld.

Crypto wordt gebruikt als alternatief geldsysteem voor de reguliere geldsoorten. Er bestaat geen centrale bank voor crypto en de herkomst van het geld kan niet worden gecontroleerd. Cryptogeld kun je overmaken naar een andere persoon zonder transactiekosten. Het geld staat direct op de rekening. Vandaar is crypto ook interessant voor bedrijven en personen die werken met internationale overboekingen.

Het kopen van cryptomunten wordt steeds populairder. Dat is niet heel gek als we kijken naar de potentie van de munten. Op dit moment staan de koersen erg laag en is het interessant om crypto te kopen. Als de koers laag staat, kan deze namelijk relatief hard omhoog gaan. 

Ik check elke dag even mijn crypto porfolio en ik zie de laatste tijd bizarre winsten. Koersstijgingen van 100% of meer komen regelmatig voor bij cryptomunten. Naar mijn mening is investeren in crypto dan ook interessanter dan geld sparen bij de bank of beleggen in aandelen.

Hoe kun je geld verdienen met crypto?

Rijk worden met crypto kan op meerdere manieren. De bekendste manieren om geld te verdienen met crypto zijn:

 1. Crypto inkopen en pas verkopen als de koers stijgt (lange termijn strategie)
 2. Inzetten op dalende of stijgende cryptokoersen (korte termijn strategie)
 3. Crypto minen (lange termijn strategie)
 4. Staking en rente (lange termijn strategie)

Wekelijks koop ik wat nieuwe crypto om te bewaren voor de lange termijn. Ik koop de munten dan ook met de gedachte dat de waarden van cryptomunten over een X aantal maanden of jaren kunnen exploderen. Ook ben ik bezig met het onderhouden van mijn internet business. Ik vind het daarom fijn om niet de hele tijd de koersen in de gaten te hoeven houden en de grafieken te hoeven analyseren.

Crypto heeft mij al behoorlijk wat geld opgeleverd. Het is voor mij een goede vorm van passief inkomen. Dit is ook de reden waarom ik jou aanraad je meer te verdiepen in crypto. Het is namelijk een manier om extra geld te krijgen zonder dat je zelf veel hoeft te doen en je kunt er behoorlijk rijk mee worden.

Op deze pagina laat ik je meerdere cryptomunten uit mijn portfolio zien waarvan ik denk dat sommige dit jaar makkelijk X10 of meer kunnen gaan. Het fijne is dat je al met 1 euro crypto kunt kopen. Dit maakt het een toegankelijk verdienmodel met veel kansen.

Als je bijvoorbeeld 10,- euro omwisselt in een bepaalde cryptomunt en deze munt 10 keer zoveel waard wordt dit jaar, dan heb je dit jaar nog 200,- euro verdiend zonder moeite! Je kunt begrijpen dat je nog veel rijker kunt worden met crypto door te profiteren van grotere koersstijgingen, te blijven herinvesteren en/of te investeren met grotere bedragen.

Met welke cryptomunten kun je rijk worden? 

In totaal zijn er ongeveer 1000 soorten cryptomunten. Hier zullen vast en zeker gouden munten tussen zitten, maar ook veel munten die op lange termijn niet zo hard zullen stijgen als de rest. Doe dus goed onderzoek voordat je crypto koopt.

De bekendste munt waarmee al behoorlijk wat mensen rijk zijn geworden is Bitcoin. Van veel andere munten wordt ook gedacht dat ze aanzienlijk in waarde zullen stijgen de komende tijd. Je kunt dan ook nog steeds erg rijk worden met crypto, en bent dus nog niet te laat.

Hieronder deel ik een aantal cryptomunten uit mijn portfolio. Om verschillende redenen, zoals de komst van grote investeerders en toekomstige samenwerkingen is mijn verwachting dat de volgende munten enorm zullen stijgen:

 • Enjin (ENJ)
 • Tron (TRX)
 • Cardano (ADA)
 • Chainlink (LINK)
 • Litecoin (LTC)
 • Stellar (XLM)
 • Pundi X (NPXS)
 • VeChain Thor (VET)
 • Zilliqa (ZIL)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Icon (ICX)
 • Aelf (ELF)
 • Ark (ARK)
 • Ripple (RPX)
 • Ethereum (ETH)

Ik raad je aan om onderzoek te doen naar de bovenstaande munten en de potentie ervan. Zoek bijvoorbeeld op YouTube en Google naar prijsvoorspellingen voor de toekomst. Je kunt op internet genoeg informatie vinden over de toekomst van bepaalde cryptomunten en ontwikkelingen die mogelijk koersveranderingen kunnen veroorzaken.

Kun je echt rijk worden met crypto?

Hieronder deel ik een aantal printscreens met je. Ik hoop dat je hierdoor beter gaat begrijpen hoe de handel in crypto werkt en dat je gaat inzien dat er veel potentie in crypto zit.

In de onderstaande grafiek zien we het koersverloop van Chiliz. Je ziet dat de koers in één dag van 0,11578 naar 0,267776 is gestegen. Dit betekent dat er in één dag een koersstijging is geweest van ongeveer 130%. Je kunt dus heel snel je geld verdubbelen met cryptocurrency.

Rijk worden met cryptomunt

In de onderstaande grafiek zien we het verloop van de koers van Vechain Thor in het afgelopen jaar. Je ziet een aantal koersdalingen, maar de koers blijft stijgen op de lange termijn. Dit is bij de meeste bekende cryptomunten het geval.

crypto rijkdom vechain thor

In de onderstaande grafiek zien we het koersverloop van Bitcoin in het afgelopen jaar. Ook aan deze lijn kun je aflezen dat de koers blijft stijgen op de lange termijn.

Bitcoin stijging winst

Veel experts zeggen dat de waarde van Bitcoin naar 200.000 of zelfs 1.000.000 kan gaan stijgen. Volgens velen staan cryptomunten dan ook nog in de kinderschoenen en zullen de lijnen exponentieel blijven stijgen. Crypto wordt immers alsmaar groter en populairder.

Tips om rijk te worden met crypto

Als je rijk wilt worden met crypto is het belangrijk om niet te gaan handelen uit emotie. Snel rijk worden met crypto is goed mogelijk als je weet wat je doet of begint met daytraden. Als je echter puur gaat focussen op rijk worden, niet genoeg onderzoek doet en handelt uit emotie kun je fouten gaan maken.

Wanneer je bijvoorbeeld met geld investeert dat je eigenlijk niet kan missen, ga je wellicht sneller het geld terug laten betalen als je een koers omlaag ziet gaan. Dat is niet slim, want de kans is groot dat de koers op lange termijn weer stijgt naar de oude prijs of zelfs hoger.

Verspreid je investering over verschillende cryptomunten met veel potentie. Mochten er een aantal cryptomunten door het dak gaan, krijg je daar een mooie winst van. Met de winst kun je eventueel het verlies opvangen als andere munten geen grote koersstijgingen realiseren.

Het is belangrijk om geduld te hebben. Koop de cryptomunten als de koersen nog laag staan. Over een aantal jaren kunnen de koersen duizenden procenten zijn gestegen.

Bedenk eens hoeveel mensen de kans om rijk te worden met Bitcoin zijn misgelopen, omdat ze geen geduld hadden. Stel dat je 10 Bitcoins had gekocht voor 1,- euro per stuk, en je had ze verkocht toen ze 2,- euro per stuk waren, dan had je 20,- euro verdiend. Als je echter had gewacht op een prijs van 100,- euro per stuk, had je 1000,- verdiend. Als je zelfs had gewacht op een koers van 40.000 euro, had je nu 400.000 euro verdiend met een kleine investering van 10,- euro. Dit laat de potentie van crypto zien. Waarom zou je niet een klein risico willen lopen voor een enorme potentiele winst?

Rijk worden met crypto: crypto kopen en X100 gaan!

In dit bericht is naar voren gekomen dat je erg rijk kunt worden met crypto. Waarschijnlijk wil je nu meer weten over het vinden van lucratieve cryptomunten en het veilig aanschaffen van je eerste crypto om er rijk mee te worden.

Ik raad je aan om de gratis training ‘Alles over Crypto’ te bekijken. De eigenaren Derek en Patrick verdienen sinds 8 jaar aanzienlijke bedragen met het handelen in crypto.

In de videotraining delen zij gratis hun expertise en ervaring, zodat je gelijk een goede start maakt met het verhandelen van crypto en dezelfde successen gaat behalen. Er wordt onder andere een cryptoparel besproken die de potentie heeft om meer dan 100x over de kop te gaan.

Door op de onderstaande groene knop te drukken ga je ontdekken hoe je zelf rijk kunt worden met crypto.

Interessante video over rijk worden met cryptocurrencies

Hieronder zie je een video van VICE waarin wordt gesproken over de potentie van crypto en blockchain en de vraag wat er moet gebeuren om crypto mainstream te maken. Ook wordt er besproken welke gevaren er zijn, omdat crypto erg gevoelig is voor speculatie. Zeker een interessante video om te bekijken als je succesvol en rijk wilt worden met crypto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *