Welke crypto heeft potentie in 2021?

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
welke crypto heeft potentie in 2021

Welke crypto heeft potentie in 2021? Deze vraag zie ik dagelijks gesteld worden op het internet. Aangezien jij op deze pagina terecht bent gekomen, ben je waarschijnlijk ook benieuwd welke crypto potentie heeft in 2021 en de komende jaren.

Als je crypto wilt kopen, is het altijd belangrijk om voldoende onderzoek te doen. Er zijn namelijk veel cryptocurrencies welke niet interessant zijn en zelfs een koersdaling zullen doormaken in 2021. Het is dan ook verstandig dat je in Google bent gaan zoeken naar crypto met potentie. Ik ben zelf al enkele jaren bezig met het handelen in cryptomunten. In dit artikel ga ik toelichten welke crypto potentie heeft in 2021.

Het is belangrijk om te weten dat dit geen financieel advies is en ik enkel mijn eigen bevindingen deel. De waarden van cryptomunten kunnen enorm hard stijgen, maar even hard dalen. Als je wilt investeren in crypto, raad ik je aan dit voor de lange termijn te doen en dus niet teveel met schommelingen bezig te zijn die elke minuut en elk uur zullen plaatsvinden.

Welke crypto heeft veel potentie in 2021?

2021 is een jaar waarin crypto erg hot is. Er zijn dan ook verschillende cryptomunten die de potentie hebben om koersstijgingen van honderden of zelfs duizenden procenten te realiseren. Voordat ik ga vertellen welke tien cryptomunten potentie hebben in 2021, zal ik je iets meer vertellen over waarom je kunt beleggen in crypto.

Als je momenteel opzoek bent naar een extra inkomstenbron kan het interessant zijn om te investeren in cryptomunten. Als je belegt voor de lange termijn, hoef je er niet dagelijks mee bezig te zijn. Je kunt beleggingen in crypto zien als een passieve inkomstenstroom.

Hieronder deel ik een aantal andere redenen waarom het verstandig is om in crypto te beleggen in 2021:

  • Blockchain is een uniek en veilig concept. Het wordt erg moeilijk gemaakt voor hackers.
  • Koersen van cryptomunten stijgen erg hard. De koersen kunnen erg schommelen, maar op de lange termijn zien we veelal grote stijgingen. Naar verwachting zullen cryptomunten nog veel verder stijgen de komende tijd, ook de bitcoin.
  • Het overmaken van crypto is veilig en er zijn lage transactiekosten aan verbonden. Dit maakt crypto interessant voor vele bedrijven.
  • Ondanks het grotere risico bij crypto dan bij traditionele beleggingen zit er meer potentie in crypto om snel geld te verdienen. De koersen kunnen dagelijks met honderden procenten stijgen of dalen. In beide gevallen ontstaan er kansen om geld te verdienen.
  • Crypto kan niet worden gecontroleerd door overheden. Cryptogeld kan dus naar personen over de hele wereld worden overgemaakt zonder een onbetrouwbare tussenpersoon of centrale bank. Dit maakt crypto veilig en geschikt voor internationale bedrijven.
  • Crypto is niet gevoelig voor inflatie. Er is namelijk een vast aantal beschikbaar op de markt. Er kan dus niet geld worden bijgedrukt zoals bij de Euro.
  • Als je investeert in cryptomunten kun je extra passieve inkomsten krijgen door staking en rente. Je krijgt namelijk elke week gratis crypto als je de cryptomunten voor een langere tijd vasthoudt.

Zoals je kunt zien, is het investeren in crypto kansrijk.  Ik zal verderop op deze pagina met je bespreken welke specifieke cryptomunt de meeste potentie heeft in 2021.

In de onderstaande video worden alvast 5 cryptomunten met veel potentie besproken. Lees mijn artikel zeker verder na het bekijken van de video om mijn 10 cryptomunten te ontdekken en zelfs één cryptomunt te ontdekken die in mijn ogen 100 keer over de kop kan gaan.

10 cryptomunten met de potentie om hard te stijgen in 2021

Ik ga tien cryptomunten bespreken die mogelijk de potentie hebben om keer tien of meer in waarde te stijgen in 2021. Zelf investeer ik vooral voor de lange termijn, zodat ik niet continu bezig hoef te zijn met de schommelende koersen en mij kan focussen op overige werkzaamheden.

Een veel gemaakte crypto fout is dat mensen crypto kopen, maar het te snel verkopen wanneer er verlies wordt gemaakt. Dit is niet slim, want de munt kan wel degelijk potentie hebben om op lange termijn in waarde te stijgen. Simpelweg kunnen de koersen van cryptomunten erg schommelen op korte termijn.

Investeer in goede projecten om rijk te worden met crypto. Bij kleinere cryptomunten is er namelijk een kans dat de koers wordt gemanipuleerd. Er wordt dan een willekeurige cryptomunt ingekocht door een groep mensen, waarna ze de cryptomunt ophypen en hun cryptomunten met winst verkopen. Hierdoor gaat de koers in één klap omlaag en raken veel investeerders hun geld kwijt.

De cryptomunten die ik bespreek zijn bekend en kunnen interessant zijn om in te investeren op lange termijn. Naar verwachting zullen de meeste munten in 2021 al keer tien kunnen gaan. In latere jaren kunnen sommigen zelfs honderd keer over de kop gaan. Wees niet te bang als je in de beginperiode verlies maakt. Blijf lange termijn denken.

#1: Bitcoin (BTC)

De eerste betrouwbare crypto welke potentie heeft in 2021 is Bitcoin. Dit is de allergrootste en bekendste cryptocurrency. De koersen van veel cryptomunten veranderen ongeveer op dezelfde manier als de Bitcoin koers. Hier kun je mogelijk op inspelen.

Het kan interessant zijn om te investeren in Bitcoin, omdat de munt al meerdere marktcrashes heeft overleefd en dus redelijk stabiel is. Zo daalde de prijs van Bitcoin naar 5000,- euro tijdens het begin van het coronavirus en de lockdowns. Momenteel staat Bitcoin weer op 48.000,- euro.

Naar verwachting heeft Bitcoin de potentie om erg hard te stijgen in 2021. Er zijn zelfs experts die verwachten dat Bitcoin in 2021 minimaal zes cijfers waard gaat worden. De prijsverwachtingen verschillen van 150.000 tot 500.000,- euro. Dit zal betekenen dat er nog genoeg winst te behalen valt met Bitcoin.

#2: Ethereum (ETH)

De tweede munt waarin ik veel potentie zie is Ethereum. In het afgelopen jaar is Ethereum al tien keer zoveel waard geworden. Op lange termijn kan er opnieuw een enorme prijsstijging plaatsvinden.

Het is kansrijk om te investeren in Ethereum, omdat andere cryptomunten ook gebruik maken van de techniek achter Ethereum. Daarnaast blijft Ethereum met nieuwe updates komen. Ook zijn er geen grote dalende veranderingen te zien aan de koers, wat het een vrij stabiele munt maakt.

Er zijn verschillende prijsverwachtingen voor Ethereum. Momenteel staat de koers op 1500,- euro. Er wordt verwacht dat de waarde van Etehereum zal stijgen naar 5000 of zelfs 20.000,- euro.

#3: Zilliqa (ZIL)

Een andere munt met veel potentie in 2021 is Zilliqa. In één jaar is deze munt al drie keer zoveel waard geworden en dit kan in de toekomst opnieuw gebeuren.

Zilliqa komt regelmatig met nieuwe ontwikkelingen, innovaties, updates en samenwerkingen. Ook maken steeds meer crypto exchanges het mogelijk Zilliqa te verhandelen. De munt krijgt dus bekendheid in verschillende landen en platformen. Dit maakt Zilliqa een interessante munt met veel potentie.

De waarde van Zilliqa is momenteel laag. De verwachting is dan ook dat de koers van deze munt exponentieel gaat stijgen.

#4: Cardano (ADA)

Cardano is een munt die ik zeker in mijn crypto potfolio heb opgenomen. In één jaar is de waarde van deze munt met 3000% gestegen.

Cardano is een interessante belegging, omdat ze als doel hebben de voordelen van de grootste cryptomunten te combineren in één munt, namelijk: Cardano. Het fijne is dat je staking kan aanzetten voor deze crypto en dus elke week nieuwe gratis Cardano ontvangt.

Cardano staat nog relatief laag (1,- euro) waardoor je kunt overwegen om het op te nemen in je portfolio. Naar verwachting kan deze munt nog honderden procenten stijgen.

#5: Litecoin (LTC)

Litecoin is een betrouwbare cryptomunt welke zeker potentie heeft in 2021. Deze munt is in het afgelopen jaar vijf keer zoveel waard geworden. 

Litecoin werkt op dezelfde manier als Bitcoin, maar Litecoin is veel sneller en makkelijker schaalbaar. Ook creëert Litecoin veel naamsbekendheid waardoor steeds meer mensen gebruik maken van deze crypto.

Momenteel staat de koers op 167,- euro. Er wordt verwacht dat Litecoin in 2021 gaat stijgen naar 600 of zelfs 4000,- euro. Als dit waar is, zit er genoeg potentie in Litecoin.

#6: Stellar (XLM)

Stellar is een altcoin en klinkt je wellicht wat minder bekend in de oren. Toch denk ik dat deze crypto de potentie heeft om makkelijk twee of meer keer zoveel waard te worden in 2021.

Op korte termijn is Stellar een risicovolle belegging. Nieuwe innovaties en samenwerkingen kunnen er echter voor zorgen dat Stellar meerdere keren over de kop gaat op de lange termijn.

#7: Tron (TRX)

Tron is een bekende cryptocurrency om in te beleggen. De waarde van de munt is in één jaar ontzettend hard gestegen.

Tron is actief in verschillende continenten en blijft uitbreiden waardoor er veel potentie in zit. In tegenstelling tot concurrenten zoals Ethereum en EOS richt Tron zich op de amusementsindustrie.

Als we kijken naar het koersverloop van Tron zien we dat het een stabiele crypto is en de koers alsmaar verder stijgt. Dit laat de kracht zien van lange termijn denken. Volgens experts kan deze munt makkelijk keer tien gaan in 2021. Dit kan dus zeker een interessante crypto zijn om toe te voegen aan je portfolio.

cryptomunt met veel potentie
Stabiele crypto welke veel potentie heeft: Tron

#8: Ripple (XRP)

Ripple is een cryptomunt die veel potentie heeft in 2021 en de komende jaren. Vele financiële instellingen en multinationals uit meer dan 40 landen gebruiken Ripple al.

Ripple krijgt steun van de Europese Commissie. Ook zijn de transactiekosten lager dan bij Bitcoin. Er zijn één miljard beschikbare munten en deze hoeven niet gemined te worden. Waarschijnlijk gaat Ripple binnenkort een samenwerking aan met de Franse centrale bank. De vele voordelen en kansen kunnen er dan ook voor zorgen dat Ripple een enorme groei gaat realiseren op korte termijn.

Naar mijn verwachting zal Ripple 1,- euro waard worden in 2021. Dit is een koersstijging van bijna 300%. Experts verwachten zelfs dat Ripple de potentie heeft om 20,- euro of meer waard te worden.

#9: Chainlink (LINK)

Chainlink dien je zeker in de gaten te houden. In één jaar is Chainlink bijna dertien keer zoveel waard geworden en de crypto heeft de potentie om opnieuw een flinke stijging te realiseren.

Chainlink onderscheidt zicht van de andere munten door zich te richten op slimme contracten. Dit betekent dat het maken van transacties veiliger wordt gemaakt.

Over de vraag of Chainlink veel potentie heeft wordt verschillend gedacht. Zo zou de prijs naar 100 of zelfs 300,- euro kunnen stijgen. Momenteel is de waarde 18,- euro.

#10: Vechain Thor (VET)

De een na laatste crypto welke potentie heeft in 2021 en de komende jaren is Vechain Thor. Naar mijn mening is dit één van de beste investeringen die je kunt maken in crypto.

De koers van Vechain is solide en stijgend. Steeds meer bedrijven maken gebruik van het netwerk achter Vechain. Je kunt Vechain zien als een nieuw track en trace systeem. Het kansrijke is dat er geen concurrenten zijn die hetzelfde systeem op dezelfde schaal als Vechain aanbieden. 

De CEO van Vechain is oud-CEO van Louis Vuitton. Hij heeft dus al veel financiële ervaring opgedaan in zijn verleden. Het doel van Vechain is het grootste commerciële en bekendste probleem van China op te lossen, namelijk: het verspreiden van neppe producten.

Vechain heeft veel potentie de komende jaren. Ik verwacht dan ook dat Vechain aan het einde van 2021 1,- euro waard zal zijn. Dit is een enorme koersstijging als we kijken naar de huidige koers van 0,06 cent.

Welke crypto heeft de potentie om X100 te gaan in 2021?

Na het lezen van dit bericht weet je dat er verschillende cryptomunten bestaan met een enorme potentie. Ik kan goed begrijpen dat je nu meer wil leren over het vinden en onderzoeken van kansrijke cryptomunten, en ook direct je eerste crypto wil aanschaffen bij een betrouwbare broker.

Daarom raad ik je aan om de gratis training ‘Alles over Crypto’ te bekijken. In dit webinar zullen Derek en Patrick alles vertellen wat je moeten weten om succesvol te worden met het handelen in crypto. Gezien zij al 8 jaren ervaring hebben in het verhandelen van crypto ben je daar zeker op het juiste adres.

Je krijgt gratis de expertise en ervaring die je nodig hebt om direct een goede start te maken met crypto en dezelfde successen als ons te behalen. Ook zal je een cryptomunt ontdekken die de potentie heeft om meer dan 100 keer over de kop te gaan.

Klik op de onderstaande knop om te leren hoe je veilig je eerste crypto koopt en te ontdekken welke crypto de meeste potentie heeft in 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *