Goed betaalde banen voor vrouwen zonder diploma

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
goed betaalde banen voor vrouwen zonder diploma

Er zijn genoeg goed betaalde banen voor vrouwen zonder diploma. Vrouwen kunnen dan ook verschillende skills hebben waarmee veel geld kan worden verdiend. Het mooie is dat dit mogelijk is zonder een diploma. Ik heb zelf alleen de middelbare school afgemaakt en dus geen hoge diploma gehaald.

Er bestaan verschillende goed betaalde banen voor vrouwen. Ik ga beroepen bespreken om in loondienst te gaan zonder diploma. Ook ga ik je manieren vertellen om geld te verdienen met internet.

Het laatste lijkt me een stuk interessanter, vooral als je op zoek bent naar goed betaald werk. Naar mijn mening bestaan er amper goed betaalde banen, omdat er altijd hard gewerkt moet worden voor veel te weinig geld. Met mijn methode kun je immers veel meer en makkelijker geld verdienen.

Wat zijn goed betaalde banen voor vrouwen zonder diploma?

Tegenwoordig zijn er veel kansen. Hoewel de meeste werkgevers kijken naar opleidingen en ervaringen van kandidaten, zijn er genoeg goed betaalde banen zonder diploma. Je hebt alleen wat creativiteit nodig.

Er zijn eigenlijk talloze goed betaalde banen voor vrouwen zonder diploma. Hieronder zal ik je de 10 best betaalde banen toelichten. Ook vertel ik je over een methode die ik zelf gebruik om hoge passieve online inkomsten te creëren.

#1: Vrouwelijke producten testen

De eerste goed betaalde baan voor vrouwen zonder diploma is het testen van producten. Bedrijven zijn op zoek naar vrouwen die nieuwe producten willen testen op gebruiksgemak en kwaliteit. Je krijgt geld betaald tijdens de testfase en mag de producten houden. Het zijn vaak vrouwelijke producten, zoals cosmetica, huidverzorgingsproducten, nagelproducten en huiselijke producten. Kijk alleen wel uit met het testen van farmaceutische producten, omdat dit soms kans geeft op vervelende bijwerkingen. 

#2: Social media beheren

Misschien houd je ervan om tijd door te brengen op sociale media platformen zoals Facebook en Instagram. Als je handig bent met social media en veel volgers hebt, kun je overwegen om andermans social media kanalen te beheren. Je hebt hier geen diploma voor nodig. Bedrijven willen graag geholpen worden met het groeien en bijhouden van hun sociale media. 

Zoek simpelweg op een freelance platform naar opdrachten die je geschikt lijken. Voor het beheren van andermans kanalen kun je makkelijk 250,- euro per maand verdienen. Met 10 klanten per maand verdien je dus al een fulltime inkomen zonder diploma.

#3: Tekstschrijver

Eén van de andere best betaalde banen voor vrouwen zonder diploma is tekstschrijver. Bedrijven en mensen zijn op zoek zijn naar tekstschrijvers voor allerlei onderwerpen. Als je de Nederlandse taal goed beheerst en snel kunt typen, kan het schrijven van teksten erg veel geld opleveren. Reken op ongeveer 3 tot 20 cent per woord. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van jouw teksten. Bovendien kun je overwegen nog meer geld te verdienen door teksten te vertalen als je goed bent in Engels, Duits of een andere taal.

#4: Fotograaf

Vind je het leuk om foto’s te maken met je telefoon? Of heb je nog veel oude foto’s van goede kwaliteit? Dan kun je deze foto’s te koop aanbieden op stockphoto sites. Je ontvangt een vergoeding per gedownloade foto. Website en social media eigenaren gebruiken vervolgens de foto’s voor hun marketingactiviteiten. 

Je kunt ook een freelance fotograaf worden als je een professionele camera hebt. Denk hierbij aan het maken van een bruiloft reportage of portretfotografie. Deze goed betaalde baan is erg geschikt voor vrouwen zonder diploma. Je mag namelijk zelf bepalen hoeveel geld je verdient en hoeveel je werkt. De meeste freelance fotografen verdienen ongeveer 2000,- euro per maand, afhankelijk van het aantal klanten.

#5: Vragenlijsten invullen

Een makkelijke manier om extra inkomsten te verdienen voor vrouwen zonder diploma is het invullen van enquêtes. Je gaat dan vragenlijsten invullen over allerlei onderwerpen, zoals bepaalde reclames, producten en merken. Per ingevulde enquête verdien je enkele euro’s. Het fijne is dat je overal de enquêtes kunt invullen, omdat je dit vanaf je telefoon kunt doen.

#6: Belegger

Eén van mijn favoriete goed betaalde banen voor vrouwen is belegger. Je hebt hier geen opleiding of diploma voor nodig. Uiteraard gaat beleggen gepaard met een risico. Toch kan het erg interessant zijn om te beleggen in aandelen of crypto. Kijk maar eens welke crypto potentie heeft in 2021. Simpelweg verdien je geld door koersstijgingen. Als je gaat beleggen voor de lange termijn, hoef je niet veel moeite doen om goed betaald te krijgen. Je hoeft dus niet elke minuut de koersen in de gaten te houden.

#7: Horeca medewerker

Ander goed betaald werk dat geschikt is voor vrouwen zonder diploma is werk in de horeca. Je kunt redelijk veel geld verdienen in een restaurant of café. Om zoveel mogelijk geld te verdienen kun je beginnen als zzp’er. Je verdient dan namelijk meer dan via een uitzendbureau. Met sociale skills is het mogelijk extra geld te verdienen bovenop je normale salaris door fooi te ontvangen van klanten.

#8: Modellenwerk

Je kunt beginnen met modellenwerk zonder diploma. In de meeste gevallen heb je een mooi uiterlijk en doorzettingsvermogen nodig om een goed betaalde baan te krijgen. Ga jezelf eerst eens aanmelden bij modellen bureau’s. Als je een baan vindt, kun je hier ontzettend veel en snel geld mee verdienen als vrouw.

#9: Webontwikkelaar

Ben je goed in het maken van websites en heb je een oog voor design? Dan kun je webontwikkelaar worden. Als je kunt aantonen dat je reeds veel websites hebt gemaakt, kun je direct in loondienst gaan zonder een diploma. Ook staan er genoeg video’s op internet en YouTube om deze skill jezelf aan te leren. Vervolgens kun je gaan freelancen en goed betaalde opdrachten krijgen. 

#10: De best betaalde baan voor vrouwen zonder diploma

De best betaalde baan voor vrouwen zonder diploma is affiliate marketing. Je gaat dan producten en/of diensten van anderen promoten op je website en hiervoor krijg je een commissie per verkocht product. De vergoeding kan erg hard oplopen. Denk aan ongeveer 10 tot 80% van het betaalde bedrag door de klant.

Je kunt bijvoorbeeld een website, blog of social media kanaal opzetten en hier organisch bezoekers op gaan krijgen. Vervolgens plaats je een passend affiliate linkje, zodat je geld verdient als mensen op je link klikken en het product kopen.

Mijn methode is erg geschikt voor vrouwen die veel geld willen verdienen. De inkomsten zijn namelijk onbeperkt. Ook kun je alle producten promoten die je maar kunt bedenken. Zo staan er alleen al miljoenen producten op Bol.com om te promoten als affiliate. Veel vrouwen promoten affiliate producten uit niches zoals: kleding, sieraden, schoonheid, gezondheid, afvallen en yoga. 

Als je eenmaal een website hebt opgezet, blijf je dag en nacht gratis bezoekers ontvangen op je site via Google. Je begrijpt dus wel dat vrouwen erg veel geld verdienen op deze manier zonder per se veel te hoeven doen. Met deze best betaalde baan voor vrouwen zonder diploma kun je meer geld verdienen dan alle besproken methodes op deze pagina bij elkaar. 

Iemand die je alles kan vertellen over affiliate marketing is Jacko Meijaard. Ik raad je dan ook aan om zijn introductievideo te bekijken, zodat je precies gaat ontdekken hoe je affiliate marketing toepast om er veel geld mee te verdienen. 

Je hebt geen diploma nodig en kunt direct aan de slag.

Op deze pagina laat Jacko zien hoe hij minimaal 10.000,- euro per maand verdient en hoe jij dit ook kunt realiseren >>

Laat hieronder een reactie achter als je nog vragen of suggesties hebt omtrent de best betaalde banen voor vrouwen zonder diploma. Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *