Sait Cinar vermogen

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Sait Cinar vermogen

Ben je benieuwd naar het vermogen van Sait Cinar? Dan ben je hier op het juiste adres!

Ik ga je namelijk alles vertellen over de inkomsten en het vermogen van Sait Cinar. Veel Nederlanders kennen Sait Cinar van zijn video’s. Ooit begon Sait een bedrijf genaamd Altijd Geslaagd.

Tegenwoordig woont Sait Cinar in Turkije en is hij vooral actief op Instagram en YouTube.

Hoeveel geld verdient Sait Cinar?

Het vermogen van Sait Cinar is groot. In het verleden heeft Sait veel geld verdiend met zijn bedrijf Altijd Geslaagd. Hij verdiende namelijk geld met auto theorie cursussen en praktijklessen. Naar eigen zeggen heeft Sait meer dan 50.000 mensen laten slagen bij het CBR. Vandaag de dag verkoopt Sait opnieuw bromfiets theorie, auto theorie en motor theorie cursussen op zijn website Autotheorieindepocket.nl.

Daarnaast verkoopt Sait Cinar hoge kwaliteit merkkleding. Deze koopt hij rechtstreeks in bij fabrieken in Turkije. Door de lage inkoopprijs in Turkije kan hij erg veel winst maken op de artikelen. Hij maakt slim gebruik van mond-op-mond reclame.

Bovendien heeft Sait Cinar zijn vermogen deels geïnvesteerd in Bitcoin en onroerend goed.

Maar wat is het totale vermogen van Sait Cinar?

Toen Sait CInar enkele jaren geleden naar Turkije is vertrokken, heeft hij 14.300.000,- euro meegenomen. Momenteel verdient Sait minimaal 200.000,- euro per maand. Soms verdient hij maandelijks zelfs meer dan 400.000,- euro.

Hoe kun je hetzelfde vermogen als Sait Cinar vergaren?

Veel mensen vinden dat Sait Cinar zijn vermogen niet eerlijk heeft verdiend. Hij geeft namelijk de exacte antwoorden van CBR prijs en geeft vaak commentaar op de Nederlandse staat.

Toch wordt het vermogen van Sait Cinar op enkele tientallen miljoenen geschat. Mijn schatting voor het vermogen van Sait is minimaal 40 miljoen euro.

Ik kan begrijpen dat jij hetzelfde vermogen als Sait Cinar wilt realiseren. Daarom raad ik je aan om met affiliate marketing te beginnen. Dit houdt in dat je producten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst. Ik gebruik deze manier zelf ook om geld te verdienen. 

Op de website van Sait vind je in het menu een kopje affiliates om je aan te melden. Je krijgt dan een percentage van de verkoopprijs elke keer dat jij een cursus verkoopt. Houd er rekening mee dat je website of andere platform offline kan worden gehaald, omdat je een product promoot waarin antwoorden van CBR worden prijsgegeven.

Ik raad je dan ook aan om je eens wat meer te verdiepen in de andere mogelijkheden van affiliate marketing voor de langere termijn. Er zijn namelijk honderden miljoenen soorten producten en diensten om te promoten, alleen al op de Nederlandse markt.

Klik op de onderstaande knop om te bekijken hoe ik zelf tienduizenden euro’s per maand verdien met affiliate marketing. Met deze methode kan het zeker lukken hetzelfde vermogen als Sait Cinar te vergaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *