Hoeveel verdient Lil Kleine?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Hoeveel verdient Lil Kleine met al zijn ondernemingen? Ik heb voor je uitgezocht hoeveel Lil Kleine verdient en bespreek het in dit artikel. Ook ga ik vertellen via welke inkomstenbronnen Lil kleine zijn gigantische vermogen vergaard.

Bovendien ga ik aan het einde van dit artikel vertellen hoe je zelf geld kunt verdienen via internet. Naast hoeveel Lil Kleine verdient, is het namelijk ook belangrijk dat je zelf genoeg verdient. Lees dus snel verder om alles te ontdekken over de inkomsten van Lil Kleine en leer zelf een inkomen opbouwen!

Klik hier om geld te verdienen op het internet met een belachelijk simpele methode >>

Wie is Lil Kleine?

Lil kleine is inmiddels bij een groot deel van Nederland wel bekend. Zijn roem vergaart hij uiteraard met zijn rap carrière.

Zijn echte naam is Jorik Scholten. Dit zullen wellicht niet veel Nederlanders weten.

Aan het begin van zijn carrière heeft hij hits gescoord met Danny de Munk en Ronnie Flex. Daarnaast presenteert hij een radio programma en heeft hij al een aantal acteerrollen vervuld.

Waar het allemaal relatief klein begon is het daarna snel gegaan met deze artiest. De ene naar de andere zaal werd volledig uitverkocht, soms meerdere avonden achter elkaar. Dit heeft hem een stoel opgeleverd als jurylid in the voice of Holland. Naar schatting verdient een jurylid van the voice of Holland ongeveer 5 ton. Je kan wel begrijpen dat het vermogen van Lil Kleine hierdoor flink is gestegen.

Hoeveel verdient Lil Kleine precies?

Wat veel mensen bezig houd zijn natuurlijk de volgende vragen, hoeveel verdient Lil kleine en wat is het vermogen van Lil Kleine?

Om te beginnen heeft hij zijn eigen BV. Naar schatting is het vermogen Lil kleine hierin ongeveer 3 miljoen euro.

Kijken we naar zijn inkomstenbronnen en opbrengsten per jaar, dan wordt geschat dat hij over het afgelopen jaar een winst van 2.000.000,- euro heeft behaald. 

Wat betreft het totale vermogen van Lil Kleine is het wat lastiger. Dit kunnen we niet exact aangeven vanwege de vele dingen die hij onderneemt en de onbekende winsten die worden gerealiseerd.

Wat verdient Lil Kleine met optredens en per show?

Wat we nog niet hebben behandeld zijn de opbrengsten van de optredens. Daarmee is het natuurlijk allemaal begonnen. Wat kost het nu om rapper Lil Kleine te boeken voor een avond? Of voor een uur bijvoorbeeld.

Als we dit uitzoeken komen we uit bij een show van een half uur voor een kleine vijftienduizend euro. Wil je een langere show, van bijvoorbeeld een uur, dan betaal je al snel richting de twintigduizend euro.

Al met al hoeven we dus geen medelijden te hebben met Lil Kleine. Hij redt zich wel.

Na de geboorte van zijn zoontje is hij wel minder optredens gaan geven. De reden is uiteraard om meer tijd met zijn gezin te kunnen doorbrengen. Maar ook om de shows exclusiever te maken.

Deel van inkomsten vallen weg door corona

Uiteraard kan ook Lil Kleine in deze corona tijd geen optredens geven. Maar gelukkig heeft hij nog andere inkomsten zoals zijn kledinglijn, televisie werkzaamheden en uit de eetgelegenheden (afhaal). En hij heeft natuurlijk nog een goede buffer opgebouwd gezien zijn huidige vermogen

Wat verdient Lil Kleine aan bijverdiensten?

Nou Lil kleine verdient ook nog bij als uithangbord (waarvoor hij natuurlijk uiterst geschikt is als bekende Nederlander) van een aantal Amsterdamse ondernemingen zoals danscafés en frietzaken.

Een eigen kledinglijn hoort er natuurlijk ook bij als je een beetje een populaire artiest bent, dus dat heeft hij ook nog toegevoegd aan zijn bezigheden naast zijn rap carrière. Op de webshop lilkleine-shop.nl bedraagt de prijs per kledingartikel ongeveer 50,- euro. Ook niet verkeerd natuurlijk met zoveel fans.

Huisvesting

Lil Kleine heeft inmiddels veel geld te besteden. Dit doet hij over het algemeen op een slimme manier. De woning waar hij eerst woonde heeft hij verkocht voor net onder een miljoen euro. Vervolgens heeft hij zijn huidige woning gekocht voor ongeveer 2,35 miljoen euro. 

Dit lijkt een slimme investering te zijn gezien de ligging van het pand en de huidige huizenprijzen.

Wat is het streefbedrag van Lil Kleine?

Onze rapper is een strebertje. Hij heeft inmiddels al het nodige kapitaal opgebouwd zoals hierboven geschreven. Maar hij heeft een doelstelling voor ogen vertelde hij in een interview. 

Lil Kleine wil richting een vermogen van 422 miljoen euro. Dan moet hij dus nog even een paar jaar doorwerken.

Geld moet rollen

Waar veel geld verdient wordt mag ook veel geld uitgegeven worden. Zo moet Lil Kleine ongeveer denken.

En waarom ook niet. Hij maakt een nettowinst van ongeveer 1 miljoen euro per jaar en hier geniet hij dan ook goed van. Dit is alleen maar weer positief en ten gunste van andere mensen daar waar hij zijn geld uitgeeft. Denk aan de belastingdienst, het restaurant en de kledingzaken. Maar ook aan de autodealer(s) waar hij zijn bolides aanschaft. En dit zijn natuurlijk niet de goedkoopste varianten. Kijk alleen al naar de Range Rover Full Urban SVR die hij onlangs heeft aangeschaft na het inruilen van zijn ook al mooie auto’s Mercedes G63 AMG en Lamborgini Urus.

Kortom, hij laat eigenlijk anderen ook weer mee profiteren van zijn verdiende geld.

Hoe kun je hetzelfde vermogen als Lil Kleine vergaren?

De kansen om geld te verdienen zijn vandaag de dag enorm. Lil Kleine is een goed voorbeeld van iemand die kansen ziet en deze ook daadwerkelijk oppakt. Jij kunt hetzelfde als Lil Kleine gaan doen.

Een aantal jaren ben ik zelf ook begonnen met vermogen opbouwen via affiliate marketing. Dit houdt in dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Je kunt bijvoorbeeld een website of social media kanaal gebruiken voor de promotie. Affiliate marketing is een onderdeel van de inkomsten voor veel muzikanten en influencers. Echter is het ook een goede toegankelijke manier voor personen zoals jij en ik, die vanuit huis geld willen verdienen op internet.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Conclusie: dit verdient Lil Kleine

We kunnen wel stellen dat Lil Kleine het goed heeft gedaan op financieel gebied. En dat al op zo’n jonge leeftijd.

We moeten een kleine kanttekening plaatsen. Hier en daar hebben we schattingen moeten maken voor wat betreft hij verdiend. Exacte inzage in zijn inkomsten hebben natuurlijk niet veel mensen. Maar zoals hij zelf ook openlijk zegt, hij maakt geen geheim van wat hij verdiend. Daarbij vermeldend dat hij netjes zijn belasting betaald en zijn administratie op orde heeft.

Chapeau Lil Kleine!

Video: het inkomen van Lil Kleine

In de onderstaande video wordt verteld wat Lil Kleine verdient. Ook worden de prijzen van zijn luxueuze auto’s besproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *