Kevin Timmer vermogen

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Kevin Timmer vermogen? Hoeveel verdient Kevin Timmer met daytrading en zijn educatie onderneming? Dit zijn voorbeelden van vragen die ik regelmatig voorbij zie komen op het internet. De 30-jarige Kevin Timmer heeft een enorme bekendheid gekregen via onder andere zijn populaire YouTube kanaal en interviews met BNR nieuwsradio.

Kevin Timmer behaalt grote winsten met daytraden, ofwel daghandel. Ook heeft hij een educatie business waarin hij anderen leert dezelfde successen te behalen met daytraden. Het streven van Kevin Timmer en zijn team is dan ook zo veel mogelijk mensen financieel onafhankelijk te laten worden door te beginnen met daytrading.

Lees verder om alles te ontdekken over het aanzienlijke vermogen van Kevin Timmer.

Het vermogen van Kevin Timmer

In 2014 is Kevin Timmer begonnen met daytraden. Hiervoor was zijn vermogen erg laag. Aangezien hij niet tevreden was met zijn huidige job en levensstijl besloot hij op zoek te gaan naar manieren om geld te verdienen. Zo kwam hij bij daytraden uit.

Tegenwoordig is Kevin Timmer een bekende Nederlandse daytrader. Het grootste deel uit zijn vermogen komt dan ook uit inkomsten uit daytraden. In de onderstaande video vertelt Kevin Timmer hoe hij zijn vermogen opbouwt met daytrading op de Amerikaanse aandelenmarkt (US stock market).

Het is dus het doel van Kevin om vermogen op te bouwen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Dit houdt simpelweg in dat je elke dag profiteert van de stijgende en dalende koersen op de aandelenbeurs. Dankzij de vele jaren ervaring en hoge discipline heeft Kevin Timmer veel geld verdiend met daytrading. Hierdoor is hij tegenwoordig meer aan het genieten in het buitenland op de mooiste plekjes dan in Nederland. Zijn bedrijf ‘Timmer Capital LLC’ is bijvoorbeeld ingeschreven in Amerika.

Aangezien de Amerikaanse aandelenmarkt maar een aantal uren per dag is geopend en hij hier flink geld mee verdiende, besloot hij zijn vrije tijd te besteden aan het opzetten van een cursus en community, genaamd de Day Trading Masterclass. In deze cursus wordt het daytraden zo toegankelijk mogelijk gemaakt voor mensen die ook graag een extra of fulltime inkomen willen verdienen met daytaden.

Daytraden is niet alleen een bron van inkomsten voor Kevin, maar het is écht zijn passie. We zien dat Kevin elke dag en de hele dag bezig is met daytrading en het helpen van zijn cursisten. De Day Trading Masterclass is tegenwoordig zelfs de grootste daytrading community van Nederland en België. 

Hoeveel verdient Kevin Timmer met daytraden en zijn educatie business?

Zoals ik je zei is het vermogen van Kevin Timmer opgebouwd uit meerdere inkomstenbronnen. Dit geeft hem zekerheid. Mocht er bijvoorbeeld een inkomstenbron wegvallen, kan hij altijd nog inkomsten halen uit een andere inkomstenbron.

Sinds ongeveer 4 jaar is Kevin fulltime bezig met daytraden. In het begin van zijn journey verloor hij duizenden euro’s. Hij heeft namelijk veel kennis moeten vergaren voordat hij succesvol is geworden met daytrading en dus hoge winsten begon te realiseren.

Daanraast heeft Kevin een eigen coaching/educatie bedrijf. Hiermee vergaard hij vermogen door een cursus te verkopen over het succesvol daytraden op de Amerikaanse aandelenbeurs. Deze cursus heet de Day Trading Masterclass. Ook geeft hij personen de mogelijkheid om dagelijkse live trading sessies te volgen om nieuwe kansrijke posities te bespreken.

Per verkochte training verdient Kevin Timmer ongeveer 497,- euro. Voor de Live Trading sessies ontvangt hij ongeveer 100,- euro per maand. Van de opbrengsten gaat natuurlijk een groot gedeelte naar partners, advertenties en andere marketingactiviteiten.

Kevin Timmer vergaard dus vermogen uit zijn business door eenmalige verkopen, maar ook wederkerige verkopen.

Het geschatte totale vermogen van Kevin Timmer

Naar schatting heeft Kevin Timmer ongeveer 1000 cursisten. Als dit waar is, zal hij 500.000,- euro hebben verdiend aan zijn cursus. Dit is erg veel geld. Er worden ook nog live sessies gegeven en hij vergaard ook nog vermogen via daytrading. Met daytrading is het niet gek om dagelijks duizenden of tienduizenden euro’s te verdienen.

In een redelijk korte tijd is Kevin Timmer zijn vermogen behoorlijk gestegen. Aangezien er steeds meer geld binnenkomt, kan zijn bedrijf blijven innoveren en investeren. Daarnaast is Day Trading via de Amerikaanse aandelenmarkt een gat in de Nederlandse markt. Hij zal dan ook alleen maar meer geld worden verdiend in de toekomst.

Het totale vermogen van Kevin Timmer is vrij moeilijk te schatten. Ik denk zelf dat zijn totale vermogen meer dan 1.000.000,- euro bedraagt.

Waar geeft Kevin Timmer zijn geld aan uit?

Op de Instagram pagina van Kevin Timmer is te zien dat hij zijn inkomen graag uitgeeft aan reizen naar allerlei verre landen (Bali, Hongkong, Dubai, India, Spanje etc.) en ritjes in luxueuze auto’s. Hij pronkt hier echter niet mee.

Gezien het geld dat Kevin Timmer uitgeeft is het logisch dat zijn vermogen groot moet zijn. Anders kun je jarenlang daytraden in combinatie met al die luxe namelijk niet veroorloven.

Aangezien Kevin Timmer hard heeft gewerkt voor zijn vermogen en anderen helpt dezelfde levensstijl te creëren, gun ik zijn vermogen hem van harte.

Hetzelfde vermogen vergaren als Kevin Timmer

Nu je weet wat het vermogen van Kevin Timmer is, kan ik goed goed begrijpen dat je hetzelfde leven als Kevin wilt realiseren. Dat is goed mogelijk als je begint met daytraden.

De koersen op de aandelenbeurs fluctueren erg waardoor je elke dag de mogelijkheid hebt grote winsten te realiseren. Vooral als je de technieken en pro-scanners van Kevin gebruikt, zodat je kunt voorspellen hoe de candles en koersen van aandelen verlopen. Het is dan ook de bedoeling om vermogen te vergaren door in te stappen wanneer de koers laag staat, en uit te stappen wanneer de koers omhoog schiet.

In de online videotraining ‘de Day Trading Masterclass’ vertelt Kevin alles wat je moet weten om zelf grote winsten te realiseren op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over beleggen en hetzelfde vermogen te vergaren als Kevin Timmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *