Mascha Feoktistova vermogen

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Mascha Feoktistova vermogen? Wat verdient Mascha met haar social media kanalen? Veel mensen zijn benieuwd naar de antwoorden op deze vragen. De 34-jarige Mascha Feoktistova heeft namelijk een gigantisch bereik opgebouwd met social media. Ze is begonnen met video’s maken in 2007.

De content en video’s die Mascha maakt hebben te maken met beauty, schoonheidsproducten, tutorials en reviews. Op deze pagina ga ik je meer vertellen over het vermogen en inkomen van Mascha. Ook zal ik je vertellen hoe je hetzelfde vermogen kunt gaan opbouwen. 

Wat is het vermogen van Mascha Feoktistova?

Het vermogen van Mascha Feoktistova is voortgekomen uit haar social media kanalen. Op het moment van schrijven heeft Mascha op haar Instagram pagina 631.000 volgers (@beautygloss), een zakelijk YouTube kanaal met 644.000 abonnees (@beautygloss), een persoonlijk YouTube kanaal met 329.000 abonnees (@vloggloss) en een Twitter account met 84.000 volgers. Voorheen had Mascha ook een grote website/blog, maar ze vond het leuker om content te maken voor haar andere socials en heeft daarom de website beautygloss.nl offline gehaald.

Je kunt wel begrijpen dat je een behoorlijk vermogen kunt opbouwen als je zoveel volgers hebt op social media. Hoewel Mascha geen social media of beauty gerelateerde opleiding heeft gevolgd, heeft ze toch een zeer succesvolle carrière. Hedendaags verdient Mascha enkel nog geld met haar eigen bereik en hoeft ze niet meer te werken voor een werkgever. Ze heeft een groot huis en een grote auto.

Op YouTube uploadt Mascha dagelijks nieuwe vlogs en video’s. Als we kijken naar haar views en samenwerkingen, verdient ze waarschijnlijk honderdduizenden euro’s per jaar. Zo zei Mascha zelf dat ze ooit meer dan 100.000,- euro heeft verdiend voor één samenwerking. Voor deze samenwerking hoefde ze slechts enkele foto’s en video’s te plaatsen.

Een andere grote inkomstenbron van Mascha is haar eigen educatie producten. Zo vraagt ze 999,- euro voor een consult van 1 uur om te sparren over social media advies, product lanceringen en alles wat te maken heeft met het werk van een influencer. Daarnaast verkoopt ze een Masterclass social media en online imago voor 100,- euro.

Ook heeft Mascha geld verdiend met eigen beauty producten, meerdere boeken, de Mascha planner, theater en events met duizenden bezoekers.

Het totale vermogen van Mascha Feoktistova schat ik op meer dan 2.000.000,- euro. Haar vermogen zal in de toekomst blijven stijgen, gezien Mascha een echte zakenvrouw is die van alles doet om haar vermogen te vergroten.

Hoe kun je hetzelfde vermogen als Mascha Feoktistova verdienen?

Als je hetzelfde vermogen als Mascha Feoktistova wilt vergaren, heb ik goed nieuws voor je. Het is namelijk écht mogelijk. Veel mensen zeggen “ja, ik wil ook wel zo’n vermogen als Mascha of een andere influencer”, maar weten niet dat het voor iedereen mogelijk is hetzelfde vermogen te vergaren.

Je kunt namelijk zelf ook een website, Instagram pagina, Facebook pagina en/of YouTube kanaal beginnen. Zo ben ik zelf ook actief op al deze kanalen. Je kunt veel geld verdienen met social media dankzij affiliate marketing. Dit houdt in dat je producten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst.

Mocht je naar de video’s van Mascha kijken en zelf ook van beauty houden, dan kun je bijvoorbeeld overwegen om een eigen beauty website op te zetten. Je gaat dan artikelen maken over beauty producten en plaatst een affiliate linkje naar het betreffende product, zodat je een deel van de winst ontvangt. Naast de beauty-industrie kun je letterlijk in alle soorten markten actief worden.

Klik op de onderstaande knop om de introductievideo te bekijken en alles te leren over hoe jij zelf hetzelfde vermogen als Mascha Feoktistova kunt vergaren door affiliate te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *