StukTV vermogen

Wat verdient Giel, Stefan en Thomas?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Ben je benieuwd naar het vermogen van StukTV? Dat kan ik begrijpen! De presentatoren Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt hebben namelijk een groot bereik opgebouwd met hun YouTube kanaal StukTV. De bekendste series van StukTV zijn het jachtseizoen, opdrachten van kijkers, de kluis en roadtrippers.

Hoewel het officiële vermogen van de mannen van StukTV onbekend is, kan er wel een schatting worden gemaakt aan de hand van het aantal weergaves, samenwerkingen en overige verdiensten. Lees dus snel verder om alles te ontdekken over de inkomsten van StukTV en de presentatoren.

De Automatische Machine die minimaal 250,- euro per dag oplevert via het internet

Bekijk de gratis introductievideo en begin met geld verdienen

Ik wil meer informatie!

Wat is het vermogen van StukTV?

Om het vermogen van StukTV en de inkomsten van de mannen te bepalen, gaan we kijken naar de inkomsten uit hun activiteiten. 

Ten eerste hebben ze een gezamenlijk YouTube kanaal met 2.510.000 abonnees genaamd StukTV. StukTV is het grootste online entertainment platform van Nederland en één van de grootste YouTube kanalen in Nederland.

Giel is de oprichter van StukTV en is hiermee in 2011 begonnen. Het YouTube kanaal StukTV heeft in totaal maar liefst 1.258.156.109 views gehad. Dit betekent dat ze ongeveer 300.000,- euro per jaar verdienen met Google Adsense reclames onder hun video’s. Giel, Stefan en Thomas hebben ook persoonlijke Instagram, Facebook, Twitter, TikTok en YouTube kanalen met honderdduizenden volgers.

Naast de inkomsten uit reclames onder de video’s verdienen de YouTubers nog meer geld door bijvoorbeeld affiliate marketing, deals met bedrijven en gesponsorde video’s. 

Giel verkocht StukTV aan Talpa Network

In een interview vertelde Giel de Winter wat hij ongeveer heeft gekregen voor de overname van StukTV. Dit bedrag ligt waarschijnlijk tussen de 500.000 en 1.000.000,- euro. Giel wilde in ieder geval niet akkoord gaan voor minder dan 300.000,- euro. De opbrengst is verdeeld onder de mede-presentatoren en een producent van StukTV genaamd Jeroen Smolders. 

Het gevolg van de overname is dat Giel, Stefan en Thomas nu werkzaam zijn voor John de Mol bij Talpa. Dit geeft de heren wel zekerheid op inkomsten. Ook hebben ze nu nog meer budget om betere en grotere content/series te maken.

Wat verdient Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt?

Ik vertelde je al dat de bedragen die ik noem slechts schattingen zijn. Het daadwerkelijke vermogen van StukTV kan hoger of lager uitvallen. Toch denk ik dat de waarde van StukTV op minimaal 500.000,- euro per jaar kan worden geschat. 

De heren van StukTV verdienen ook geld met hun webshop (stuktvshop.nl). Op de webshop wordt van alles verkocht. Zo kun je een portemonnee kopen voor 10,- euro, een rugzak voor 30,- euro, een mondkapje voor 10,- euro, een pet voor 20,- euro, een trui voor 40,- euro en een jas voor 90,- euro. Aangezien StukTV behoorlijk wat vaste kijkers heeft, verdienen ze vast en zeker veel geld met deze webshop.

Giel, Stefan en Thomas verdienen ook geld met boeken en gesponsorde posts. Een samenwerking met een bedrijf kan tienduizenden euro’s per video opleveren, vooral als je in zee gaat met de bekende merken zoals stukTV dat doet. Ook geven ze dj-optredens en proberen ze de streaminglijsten te veroveren. 

Naast de advertentie inkomsten van 300.000,- euro per jaar kan het totale inkomen van StukTV daarom worden geschat op 500.000,- euro. Dit bedrag wordt verdeeld onder Giel, Stefan en Thomas. Ook dien je rekening te houden met de gemaakte kosten voor de video’s, zoals materialen, personeel en managers. Ik schat dat ze ongeveer 15.000,- euro per maand per persoon verdienen.

Hetzelfde inkomen als StukTV vergaren

Je begrijpt nu wel dat de mannen van StukTV, Giel, Stefan en Thomas een aanzienlijk vermogen hebben vergaard met hun social media kanalen. Wat mij betreft is dit hun van harte gegund. Ze hebben er immers hard voor gewerkt en veel risico gelopen bij het maken van de avontuurlijke/grappige/spraakmakende video’s. Ook maken ze natuurlijk ontzettend veel mensen blij met hun video’s. 

Wist je dat jij ook zo’n groot vermogen als StukTV kunt opbouwen? Jij kunt namelijk ook een social media kanaal starten zoals een YouTube kanaal, Instagram pagina of een website. Sinds enkele jaren doe ik dit zelf ook. Ik verdien vermogen met social media kanalen door affiliate marketing toe te passen. Je gaat dan producten van anderen promoten in ruil voor commissies. 

Het mooie is dat je een keuze kunt maken uit tientallen miljoenen producten om te promoten. Je kunt dus vast en zeker een social media kanaal beginnen over een onderwerp waarin je interesse hebt. Om veel geld te verdienen als affiliate hoef je niet eens de bekendheid als Giel, Stefan en Thomas te hebben. Zij kunnen niet meer over straat zonder herkend te worden. 

Door op de onderstaande knop te klikken kun je de introductievideo over mijn verdienmodel bekijken. Hierdoor wordt het mogelijk om hetzelfde vermogen als StukTV te vergaren!

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

2 reacties op “StukTV vermogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *