Hoeveel verdient Don de Jong?

Inkomen Don onthuld

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Hoeveel verdient Don de Jong? De 22-jarige YouTuber Don de Jong heeft een enorm bereik opgebouwd met YouTube. Inmiddels heeft Don al meer dan 1 miljoen abonnees. Je kunt wel begrijpen dat hij veel geld verdient door al deze volgers. Het is namelijk aantrekkelijk voor bedrijven om te adverteren op een YouTube kanaal met een grote, trouwe fanbase.

Op deze pagina ga ik je meer vertellen over het inkomen van Don de Jong. Hierna weet jij hoeveel Don de Jong ongeveer verdient en wat zijn vermogen bedraagt. Aan het einde vertel ik je ook nog even over een kansrijke manier waarmee jij zelf thuis geld kunt verdienen. Jij bent immers ook in staat om veel geld te verdienen met het internet net zoals Don de Jong.

De Automatische Machine dat 250,- euro per dag oplevert via het internet

Gratis introductievideo hoe jij zelf begint met affiliate marketing

Ik wil ook geld verdienen!

Hoeveel geld verdient Don de Jong per maand en per jaar?

Don de Jong heeft zijn YouTube kanaal aangemaakt op 4 april in 2013. Hij kreeg direct al tonnen views op zijn opmerkelijke en grappige video’s. Daarna maakt hij video’s over games en veranderde de naam van zijn kanaal naar NLxDon. Dit ging ook erg goed. Sinds 2 jaar heeft hij echter het roer omgegooid en maakt hij vlogs over zijn dagelijkse leven. Hij uploadt nu al 2 jaar elke dag een nieuwe video op zijn YouTube kanaal ‘Don’. 

Aangezien Don de Jong zoveel video’s maakt, is het begrijpelijk dat hij veel geld verdient met YouTube. Anders kun je het simpelweg niet veroorloven om niet voor een baas te werken en elke dag video’s te blijven maken. Het is bekend dat je met YouTube Adsense advertenties ongeveer 1,- euro per 1000 views verdient. Bij YouTubers met een populair kanaal ligt dit bedrag soms iets hoger. 

Dus hoeveel verdient Don de Jong dan per maand?

Don heeft tientallen video’s met meer dan 1.000.000 views. Gemiddeld pakt Don echter zo’n 500.000 views per video. Als we er vanuit gaan dat Don ongeveer 1,- euro per 1000 views verdient, betekent dat Don ongeveer 500,- euro per video verdient. Don de Jong verdient dus minstens 15.000,- euro per maand, alleen al met YouTube! Hier gaan nog een aantal kosten vanaf. Zo moet de belasting, zijn management en eventuele materialen voor de video’s worden betaald.

Naast de inkomsten uit advertenties onder zijn video’s verdient Don nog meer geld met andere zaken. Zo heeft hij bijvoorbeeld een eigen webshop waarin hij merchandise verkoopt. Hier staan 4 producten op en de prijzen variĆ«ren van 10 tot 40,- euro. Ook zien we regelmatig op de YouTube, Twitter en Instagram kanalen dat Don samenwerkingen aangaat met merken. Hij krijgt daarvoor natuurlijk ook een flink geldbedrag betaald, of waardevolle gratis spullen toegestuurd. Chahid Charrak heeft zelfs een gratis badkamer laten plaatsen in het nieuwe huis van Don.

Ook is Don de mede-eigenaar van Donza (kledingmerk) en Focus Drink (drankje). Tevens heeft Don de Jong recent een samenwerking gestart met MoBicep. Momenteel is hij dan ook ambassadeur. In de toekomst wil Don gaan podcasten. Hier zal niet direct inkomen uit worden gehaald, maar kan hem natuurlijk wel weer marketing voordelen opleveren.

Al met al schat ik dat Don ongeveer 30.000,- euro per maand verdient.

Waar geeft Don zijn vermogen aan uit?

Don verdient veel geld en heeft een aanzienlijk vermogen opgespaard. In de video’s van Don de Jong is te zien hoe hij zijn geld uitgeeft.

Zo kocht hij verschillende auto’s, zoals een Audi A3, Audi RS3, Audi RS6 en uiteindelijk een Lamborghini Huracan. De Lamborghini heeft een waarde van ongeveer 280.000,- euro. Deze supercar heeft Don op de naam van zijn bedrijf gekocht om te profiteren van belastingtechnische voordelen en dus geld te besparen. Ook kocht hij een dikke villa van ongeveer 770.000,- euro met een hypotheek.

Deze bedragen vertellen natuurlijk dat Don de Jong genoeg geld verdient. Dat gun ik hem zeker. Hij is namelijk elke dag bezig.

Don de Jongh Lamborghini
Don met zijn Lamborghini

Hoe verdien jij net zoveel geld als Don de Jong?

Nu we het over het succes van Don de Jong hebben gehad, kan ik begrijpen dat jij hetzelfde vermogen als Don de Jong wilt vergaren.

Affiliate marketing is het perfecte verdienmodel. Je promoot dan producten van anderen in ruil voor commissie. Het lijkt eigenlijk op het verdienmodel van Don, en veel YouTubers maken zelfs al gebruik van affiliate marketing.

Ga je eens verdiepen in affiliate marketing, net zoals ik dat heb gedaan. Je kunt miljoenen soorten producten en diensten promoten. Ook kun je allerlei social media kanalen gratis inzetten waarop je de affiliate marketing producten kunt promoten. 

Hoe je dit precies doet? Dat legt Jacko Meijaard graag aan je uit in zijn introductievideo. Via de onderstaande knop kun je hem gratis bekijken. Besef dus goed dat het ook voor jou mogelijk is dezelfde maandelijkse inkomsten als Don de Jong te verdienen.

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *