Enzo Knol vermogen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Enzo Knol vermogen? Hoeveel geld verdient Enzo Knol? Als je de video’s van de 27-jarige YouTuber Enzo Knol bekijkt, ben je waarschijnlijk benieuwd naar zijn vermogen.

In de video’s is in ieder geval te zien dat Enzo Knol ontzettend veel geld verdient. Dat is ook wel logisch als je 2,57 miljoen abonnees hebt en elke dag een nieuwe video uploadt die honderdduizenden of miljoenen views krijgt.

Op deze pagina ga ik je alles vertellen over het vermogen en inkomen van Enzo Knol. Houd er rekening mee dat ik veelal schattingen maak. Het exacte vermogen weet natuurlijk alleen Enzo zelf. Aan het einde vertel ik je ook nog even over een methode waarmee jij dezelfde bedragen kunt verdienen als Enzo Knol.

Hoe vergaard Enzo Knol zijn vermogen?

Voordat Enzo Knol een enorm vermogen vergaarde dankzij YouTube, wist hij niet wat hij écht wilde in zijn leven en waar zijn passie lag. Hij werd zelfs gepest op de lagere school. Na een tip van zijn broer en vlogger ‘Milan Knol’ startte hij een eigen YouTube kanaal. Sinds 9 juni 2013 is Enzo Knol begonnen met het uploaden van vlogs over zijn dagelijkse leven. 

Momenteel heeft Enzo Knol 2.570.000 abonnees op zijn YouTube kanaal en is daarmee de grootste YouTuber van Nederland. Uiteraard heeft Enzo Knol hierdoor een flink vermogen opgebouwd. 

Een deel van het vermogen van Enzo Knol vergaart hij door inkomsten uit reclames onder de YouTube video’s. Op het moment van schrijven hebben de video’s op het YouTube kanaal ‘EnzoKnol’ in totaal 2.754.128.211 weergaven gehad. Daarnaast heeft hij een extra YouTube game-kanaal ‘EnzoKnol2’ met in totaal 182.502.236 weergaven. Je kunt in Nederland ongeveer 1,- euro per 1000 views verdienen door Google Adsense reclames in te schakelen. Dit betekent dat Enzo alleen al bijna 3 miljoen euro heeft verdiend met YouTube video’s. Per video verdient Enzo gemiddeld 750,- euro. Per maand verdient Enzo dus circa 22.000,- euro. 

De inkomsten uit YouTube video’s hebben natuurlijk een grote bijdrage gehad aan het vermogen van Enzo Knol. Enzo heeft echter nog veel meer inkomstenbronnen die zijn vermogen verder omhoog halen. Hieronder vertel ik je hoeveel Enzo knol verdient met overige zaken.

Hoeveel verdient Enzo Knol met overige zaken?

Naast inkomsten uit reclames onder de YouTube video’s verdient Enzo Knol nog meer geld dankzij verschillende zaken. Zo heeft hij een eigen webshop ‘knolpower.nl’. Aangezien hij vroeger gepest werd om zijn achternaam, wilde hij dit omzetten in iets positiefs en kwam hij op de merknaam KnolPower. De webshop is goed gevuld met meer dan 100 producten. Denk bijvoorbeeld aan artikelen, zoals: kleding, petten, schoolartikelen, mondkapjes, tassen en telefoonhoesjes. De bedragen verschillen van enkele euro’s tot 50,- euro per artikel. Naar schatting verdient Enzo Knol ongeveer 100.000,- euro per jaar met zijn webshop.

De artikelen uit de webshop zijn ook verkrijgbaar in diverse bekende winkels en eigen winkels. De schoolartikelen liggen bijvoorbeeld in de Jumbo en het speelgoed ligt in de Top1Toys. Daarnaast opende Enzo eigen pop-up stores in Groningen en Tilburg met KnolPower artikelen. 

Ook krijgt Enzo regelmatig aanbiedingen van bedrijven om producten te promoten in ruil voor geld op zijn socials, namelijk: YouTube, Instagram, Twitter, Twitch, Snapchat en TikTok. Voor een eenmalige samenwerking met een groot bedrijf en met een dusdanig groot bereik als Enzo Knol kun je hier makkelijk 40.000,- euro mee verdienen. Naast geld krijgt Enzo vaak gratis dure spullen toegestuurd voor een samenwerking. Langdurige samenwerkingen kunnen natuurlijk nog veel meer geld opleveren en kunnen zelfs oplopen tot meer dan honderdduizenden euro’s. 

Een andere inkomstenbron van Enzo Knol is spreken op events. Zijn tarief begint bij 5000,- euro. Bovendien organiseert Enzo events om hem te ontmoeten. Hiervoor kost een kaartje 15,- euro.

Enzo Knol krijgt regelmatig aanbiedingen om presentator van een tv-programma te worden of mee te doen aan een reality-tv serie. Hier zou hij dan ongeveer 250.000,- euro per jaar voor kunnen krijgen. Tot op heden heeft hij deze aanbiedingen afgeslagen. 

Wat is het totale inkomen en vermogen van Enzo Knol?

De inkomsten die Enzo Knol verdient met zijn video’s zijn niet allemaal voor hem zelf. Hij moet bijvoorbeeld over zijn inkomen ongeveer 50% aan de belasting en 15% commissie aan zijn management betalen. 

Als we alle bovengenoemde geschatte bedragen bij elkaar optellen schat ik dat Enzo Knol meer dan 1.000.000,- euro per jaar verdient. Zijn totale vermogen schat ik op meer dan 5.000.000,- euro.

Het gigantische vermogen van Enzo Knol is hem wat mij betreft van harte gegund. Zijn vermogen is namelijk niet komen aanwaaien. Hij heeft er keihard voor moeten werken en zijn privacy moeten opgeven. Ook halen veel mensen dagelijks energie uit zijn video’s. 

Hoe geeft Enzo Knol zijn vermogen uit?

Waar geeft Enzo Knol zijn vermogen aan uit? Voorheen had Enzo Knol een huis in Zeist. Dit huis met 2 badkamers en een eigen parkeerplaats kocht hij voor 430.000,- euro met contant geld zonder hypotheek. Eind maart krijgt hij de sleutel van zijn nieuwste huis in Soesterberg die ruim 800.000,- euro kostte.

Enzo heeft meerdere auto’s en motors gekocht, zoals een Yamahe Niken, een camper, een crossmotor, een Volkswagen Up, een Volkswagen Tiguan van 45.000,- euro, een Porsche Panamera 4S van 207.000,- euro, een Jeep Trackhawk van 235.000,- euro en een Lamborghini Urus van 330.000,- euro. Men denkt dat Enzo de Porsche, Jeep en Lamborghini allemaal nog in bezit heeft.

Ondanks het gigantische vermogen van Enzo Knol gedraagt hij zich zeker niet uit de hoogte. Hij beseft zelf ook dat zijn kijkers vooral jonge kinderen zijn. Daarom schept hij niet op. Ook koopt hij zeker niet de duurste auto’s en huizen van Nederland, terwijl hij dit waarschijnlijk wel kan veroorloven.

Hoe kun je hetzelfde vermogen als Enzo Knol vergaren?

Enzo Knol heeft zijn vermogen vergaard door keihard te werken en niet op te geven. Enzo is al 8 jaar bezig met video’s maken en bekendheid creëren. Aan het begin heeft hij vrij weinig geld verdiend. Echter is Enzo een doorzetter en plukt hij momenteel de vruchten van zijn werken. 

Hetzelfde vermogen als Enzo Knol vergaren is voor iedereen mogelijk mits je de goede instelling hebt. Ik raad je dan ook aan om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Dit is een bekend verdienmodel waar veel YouTubers en influencers ook gebruik van maken. 

Je promoot dan producten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een website, Instagram pagina of Facebook pagina op te zetten. In de onderstaande gratis video leer je hoe jezelf een succesvolle affiliate marketeer wordt. Het mooie is dat je al geld kunt verdienen vanaf 1 volger en er geen plafond op je inkomen zit. Je kunt dus hetzelfde vermogen als Enzo Knol vergaren.

Video: zo komt Enzo Knol aan zijn vermogen

In de onderstaande video van de Telegraaf wordt het vermogen van Enzo Knol besproken. Houd er rekening mee dat deze video 3 jaar oud is. Momenteel is het vermogen van Enzo Knol dus nog veel groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *