8000 euro per maand verdienen

Verdien makkelijk 8K per maand!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
8000 euro per maand verdienen

8000 euro per maand verdienen lijkt voor veel mensen onrealistisch. Veel mensen denken dat het realistischer is een paar duizend euro per maand te verdienen.

Ik wil je echter laten zien dat er meer mogelijk is in het leven. Je kunt dan ook makkelijk 8000 euro per maand verdienen. Als je er voor gaat, kan je zelfs binnen vijf of zeven jaar miljonair worden.

Op deze pagina vertel ik je meer over een salaris van 8000 euro per maand en de manieren waarmee je dit inkomen zelf kunt realiseren.

Ouders leren hun kinderen klein te denken

Veel ouders willen zekerheid voor hun kinderen. Zij willen dat hun kinderen een vast salaris hebben om uiteindelijk op zich zelf te kunnen wonen en geen financiële problemen te hebben.

Veel ouders leren hun kinderen dan ook genoegen te nemen met 2000 euro per maand en een 9 tot 5 baan. Persoonlijk zal ik echter totaal niet gelukkig zijn met een laag salaris en zonder iets met mijn passie te doen.

Veel mensen denken door de aangeleerde overtuigingen van hun ouders dat het niet mogelijk is veel geld te verdienen. Ze denken er niet eens aan, en denken anders dat 8000 euro per maand verdienen vrijwel onmogelijk is, behalve als zij een hoogopgeleide advocaat of dokter worden.

Geld is ontzettend belangrijk. Bedenk maar eens hoeveel mensen in de shit zitten, geen geld hebben en pas opbloeien en blij worden zodra ze weer een beetje normaal kunnen leven.

Met geld kun je dan ook leuke of essentiële dingen doen die je anders niet kon doen. Zonder geld kun je niet eens eten of de rekening van de tandarts betalen. De kwaliteit van je leven wordt dan ook groot en deels bepaald door geld.

Om deze redenen ben ik blij dat je op mijn website terecht bent gekomen over dit artikel om 8000 euro per maand te verdienen. Ik wil je namelijk meegeven groter te denken.

Waarom 8000 euro per maand verdienen goed mogelijk is

In tegenstelling tot wat veel ouders en daardoor ook hun kinderen denken, is het wel degelijk goed mogelijk een salaris van minimaal 8000 euro per maand te verdienen.

Als jij meer geld wil verdienen dan 8000 euro kan dat ook gewoon. Als jij namelijk zelf voor je inkomen zorgt of een bedrijf opzet, dan zit er geen limiet op je inkomsten.

Door een passieve inkomstenbron op te zetten, hoef je eenmalig iets te doen en daarna blijft het geld binnenkomen. Ik raad je dan ook aan om al het geld wat je kan missen in passieve inkomstenbronnen te steken of ze zelf te gaan opbouwen. Ook al krijg je honderd euro passief per maand binnen, kan dat al een begin zijn. Waar je namelijk naar toe wil werken, is zelf minder te werken, maar wel geld te hebben.

Het internet is een goed voorbeeld van een passief inkomen. Je hoeft namelijk maar één keer iets online te zetten. Vervolgens kan iedereen elke dag en de hele dag de webpagina bekijken. Het is voor iedereen mogelijk alles op internet te plaatsen, en iedereen kan dus ook een passief inkomen van 8000 euro per maand verdienen.

Enkele manieren om 8000 euro per maand te verdienen

Om zelf 8000 euro per maand te verdienen, heb je geen diploma nodig. Je hebt zelfs geen geld nodig. Het is echter wel makkelijk om geld te hebben, zodat je snel kunt opschalen.

Ik raad je aan iets met je passie te gaan doen. Je passie kun je goed combineren met één van de onderstaande verdienmodellen.

  • Affiliate marketing: dit is persoonlijk mijn favoriete verdienmodel om minimaal 8000 euro per maand te verdienen. Mijn eigen internet business is dan ook gericht op het inzetten van affiliate marketing.
  • Inkopen en verkopen: het inkopen en verkopen van producten kun je op verschillende manieren toepassen. Ook met deze verdien methode kun je een behoorlijk salaris verdienen.
  • Dienstverlenend bedrijf: een andere manier om 8000 euro per maand te verdienen is het opzetten van jouw eigen bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld een online dienst gaan verlenen. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van advertenties, sociale media kanalen, websites en het maken van content.
  • YouTube kanaal: ook dankzij YouTube is het mogelijk een hoog salaris te vergaren. Je kunt er zelfs veel meer dan 8000 euro per maand mee verdienen. Je hebt wel een goed idee en een camera nodig.

Dit waren de manieren om 8000 euro per maand te verdienen. Hieronder ga ik dieper in op de verschillende verdienmodellen. De methodes kun je op allerlei manieren toepassen. Bedenk na het lezen zelf wat het beste bij je past. Aan het einde vertel ik je ook hoe je direct kunt beginnen.

Manier #1: affiliate marketing

De eerste manier waarmee je 8000 euro per maand kunt verdienen is met de unieke verdien methode, affiliate marketing. De manier waarop je geld verdient is door andermans producten te promoten in ruil voor een deel van de winst. Vele affiliate marketeers verdienen tienduizenden euro’s per maand. Sinds een aantal jaren verdien ik hier zelf ook mijn geld mee.

Om zelf succesvol te worden met affiliate marketing zal je eerst een idee moeten hebben. Door jezelf te onderscheiden kun je de concurrentie overstijgen. Kies daarom iets wat dicht bij jouw passie ligt. Hierdoor kun je de producten beter aanprijzen.

Ook dien je een social media kanaal, website of webshop te hebben. Een website kun je eenvoudig opzetten met een systeem zoals WordPress of Marketheme. Hierna dien je de website te optimaliseren voor Google, zodat je een constante en stijgende stroom aan bezoekers gaat krijgen. Logischerwijs kun je meer geld verdienen door meer bezoekers op je website te krijgen.

8000 euro per maand verdienen is vrij eenvoudig met affiliate marketing. Je hoeft namelijk alleen maar een kanaal te hebben, bezoekrs te krijgen en de producten te promoten. Je hoeft verder niets aan klantensupport of verzending te doen. Dit maakt het dan ook een ontzettend laagdrempelige manier met enorm veel kansen.

Manier #2: inkopen en verkopen

De tweede methode om een hoog salaris te verdienen is door simpelweg producten te gaan inkopen en verkopen. Je kunt dit op verschillende manieren doen. De makkelijkste manier is producten goedkoop inkopen uit China of gewoon de winstgevende producten van Marktplaats opkopen en opnieuw aanbieden voor een hogere prijs.

Een andere relatief interessante manier is dropshippen. Hierbij laat je producten rechtstreeks naar de eindklant verzenden door de leverancier. Jij gaat dus een webshop opstarten zonder een voorraad te hoeven aanhouden. Hierdoor hoef je zelf geen fysieke handelingen te verrichten.

Door winstgevende producten te vinden, kun je erg veel verkopen realiseren. Waar je wel tijd of geld in moet investeren, is het bouwen van je webshop en het krijgen van klanten. Echter kun je een webshop maken voor enkele tientjes per jaar en klanten krijgen via Facebook advertenties.

Als je het trucje eenmaal door hebt, kun je makkelijk gaan opschalen naar 8000 euro per maand. Je hoeft eigenlijk alleen maar geld te herinvesteren in bijvoorbeeld je advertenties. Ook kun je je business kopiëren voor andere producten. Dit bekent dat je weinig tot geen tijd kwijt bent, terwijl je inkomsten alsmaar groter worden. Eventueel zou je kunnen uitbesteden waardoor je helemaal geen extra tijd kwijt bent.

Waar je wel rekening mee moet houden is het hebben van een betrouwbare leverancier . Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de levering van de producten. Daarnaast zullen consumenten het niet waarderen als zij weken moeten wachten op hun bestelde pakketjes.

Manier #3: Dienstverlenend bedrijf

Een andere interessante manier om 8000 euro per maand te verdienen is door een dienstverlenend bedrijf te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld diensten aanbieden, zoals: websites ontwikkelen, zoekmachineoptimalisatie en content schrijven en creëren. Zo zijn er nog veel meer diensten waar mensen bereid zijn veel geld voor neer te leggen.

In dit geval ga je jezelf verhuren aan klanten. Je krijgt dus betaald voor de uren die je werkt. Ook kun je besluiten om betaald te krijgen per opdracht. Je kunt zelf beslissen wat hoger uitkomt. Afhankelijk van jouw dienstverlening heb je vaak alleen een computer nodig.

Om klanten te krijgen voor je diensten dien je marketing in te zetten. Ga bijvoorbeeld zelf bedrijven benaderen of meld jezelf aan op relevante platformen. Door vervolgens de potentiele klanten te overtuigen, kun je toewerken naar 8000 euro per maand. Voor het schrijven van een tekst van vijfhonderd woorden kun je bijvoorbeeld alleen al 150 euro verdienen en voor het regelen van advertenties 1000 euro per maand.

Manier #4: YouTube kanaal

Steeds meer jongeren beginnen met het opbouwen van hun eigen YouTube kanaal. YouTubers verdienen vaak veel meer dan 8000 euro per maand. Mocht het jouw droom zijn ook een YouTuber te worden, heb je eigenlijk alleen een camera en een idee nodig. Om te beginnen kun je zelfs de camera van je telefoon gebruiken. Met veel telefoons van tegenwoordig kun je content van goede kwaliteit maken.

Om succesvol te worden met YouTube dien je een goed idee te hebben. Er zijn namelijk veel meer mensen die ook succes willen behalen met YouTube. Zorg dus dat je iets interessants hebt om te filmen of kijk hoe internationale kanalen het aanpakken en maak daar je eigen style van. Ook dien je geduld te hebben. Het duurt namelijk even om een bereik op te bouwen met YouTube, en dus geld te verdienen.

Om te beginnen hoef je weinig tot geen kosten te maken. Wel dien je hard te werken om een groot kanaal op te bouwen. Je zult immers moeten strijden tegen de concurrentie, consistent nieuwe video’s moeten uploaden en na een tijdje ga je pas geld verdienen. Je kunt wel overwegen affiliate marketing toe te passen op je YouTube kanaal, door bijvoorbeeld informatieve video’s of review video’s te maken en de bijbehorende producten te promoten. Op deze manier zullen mensen jou zelf vinden en wordt de kans groot dat je al met enkele of tientallen views veel geld verdient.

De beste manier om 8000 euro per maand te verdienen

Wil je graag 8000 euro per maand verdienen? Dan kun je een keuze maken uit de hiervoor besproken verdien methodes. Het is aan jezelf om te beslissen welke verdienmodel het beste bij je past.

Persoonlijk raad ik je aan te beginnen met affiliate marketing. Je kunt vrij snel 8000 euro per maand verdienen door op te schalen, je loopt nagenoeg geen risico en de mogelijkheden zijn ongekend.

Een ander voordeel van affiliate marketing is dat je altijd en overal aan de slag kunt. Er is namelijk niemand die bepaalt waar je werkt, hoeveel uur je moet werken of andere dingen die wel horen bij een normale baan van 8000 euro per maand. Ga dus voor volledige vrijheid en financiële vrijheid door hieronder zelf aan de slag te gaan!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *