Affiliate Marketing Revolutie kopen

Pas op voor oplichting!

Gemiddelde leestijd: 22 minuten
mm
Affiliate Marketing Revolutie kopen

In mijn zoekwoordtool zie ik er dat maandelijks maar liefst 70 keer wordt gezocht in Google naar “Affiliate Marketing Revolutie kopen“. Dit geeft aan dat er een behoorlijk grote vraag is naar de affiliate marketing videotraining van oprichter Jacko Meijaard.

Voordat je besluit de Affiliate Marketing Revolutie te kopen, kan het raadzaam zijn dit artikel te lezen. Je zult namelijk een beeld krijgen bij de cursus en hoeft geen spijt te hebben, omdat je achteraf toch niet tevreden bent of jezelf zelfs opgelicht voelt.

In dit artikel ga ik dan ook alles vertellen wat je moet weten voordat je de Affiliate Marketing Revolutie gaat kopen. Aangezien ik al 3 jaar cursist ben van de Affiliate Marketing Revolutie ben je hier aan het juiste adres.

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Mensen kunnen de Affiliate Marketing Revolutie besluiten te kopen met verschillende redenen.

De meeste mensen zijn op zoek zijn naar een nieuwe inkomstenstroom. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld meer vrijheid realiseren en hoeven zij minder te werken. Als we de marketinguitingen van de Affiliate Marketing Revolutie mogen geloven, dan zou deze cursus je daar zeker bij kunnen helpen.

In de Affiliate Marketing Revolutie ga je leren hoe je geld kunt verdienen op het internet. Om precies te zijn ga je leren hoe je affiliate marketing kunt toepassen en hier passieve inkomsten mee kunt opbouwen. Dit betekent dat het Jacko Meijaard zijn doel is jou op de automatische piloot hoge inkomsten te laten verdienen.

Zelf ben ik ook al ongeveer 3,5 jaar een affiliate marketeer. Ik kan je vertellen dat dit in mijn ogen het beste verdienmodel is. Hier ben ik achter gekomen na het testen van talloze verdienmodellen, waaronder Marktplaats handel, dropshipping, crypto, aandelen, verkopen van eigen digitale producten en een marketingagency.

Het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie kan zeker een goede keuze zijn wanneer je:

 • Een hoog passief inkomen wil genereren
 • Niet commercieel bent aangelegd of niet perse commercieel wil zijn
 • Niet bezig wil zijn met vervelende klantensupport
 • Geen webshop wil hebben en geen betalingen wil regelen
 • Geen technische webkennis hebt en dit ook niet wil leren
 • Niet voor een baas wil werken, maar zelf verantwoordelijkheid wil nemen voor het opbouwen van je inkomen
 • Elke minuut en uur van de dag geld wil verdienen zonder daar op die momenten mee bezig te hoeven zijn
 • Op zoek bent naar een extra verdienmodel om toe te voegen aan je huidige business
 • Nog geen geld hebt om grote investeringen te kunnen doen
 • Een compleet nieuwe carrière wilt
 • Zelf wil bepalen op welke momenten en op welke locaties jij je werkzaamheden uitvoert

Dankzij affiliate marketing kun je dus geld verdienen zonder dat je van sales houdt of een directe marketeer bent. Je hebt niet eens een eigen product of dienst nodig.

Je gaat dus een online business starten op een toegankelijke manier. Het enige wat jij moet doen is het brengen van de juiste mensen naar de juiste plek. Vervolgens krijg je hiervoor een commissie uitbetaald.

Gezien de vele voordelen van affiliate marketing kan het voor veel mensen een goede keuze zijn de Affiliate Marketing Revolutie te kopen. Voor een kleine groep mensen is het beter om de Affiliate Marketing Revolutie niet te kopen en bijvoorbeeld wel voor een baas te werken. Hierover zal ik je verderop op deze pagina meer vertellen.

Wat krijg je na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie?

Wanneer je straks het besluit neemt de Affiliate Marketing Revolutie (ook wel AMR genoemd) te kopen, dan kan ik begrijpen dat je nu alvast wil weten waar je straks allemaal recht op hebt.

Aangezien ik enkele jaren de Affiliate Marketing Revolutie zelf ook heb gekocht, kan ik je wat exclusieve informatie geven en laten zien hoe de cursus eruit ziet. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je allemaal gaat krijgen na het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie.

Allereerst is het vernoemingswaardig dat je levenslange toegang krijgt. Dit betekent dat je levenslang gebruik kunt maken nadat je de kleine eenmalige investering hebt gedaan in de Affiliate Marketing Revolutie. Dit betekent ook dat je automatisch toegang krijgt tot nieuwe updates van de Affiliate Marketing Revolutie.

Op het moment van spreken is de AMR 4.0 online, en in 2022 komt de AMR 5.0 eraan, heeft Jacko verteld. Hier krijg jij straks dus gewoon toegang tot en hoef je dus niets extra voor te betalen. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends, trucs, technieken en alle zaken die je moet weten om succesvol te worden en blijven met affiliate marketing.

De Affiliate Marketing Revolutie 4.0 is een videotraining en bestaat uit 40 video’s. Hierin laat Jacko Meijaard live zien hoe je bijvoorbeeld zonder technische kennis of ervaring een eigen website opbouwt. Je kunt de stappen letterlijk 1-op-1 overnemen, en Jacko laat niks achter. Tevens vind je bij alle video’s handige checklists, zodat je het nog eens na kunt lopen. Ook kun je de bijbehorende opdrachten maken, en deze laten controleren door Jacko, zodat je zeker weet dat je op de goede weg bent.

Naast dat je levenslang toegang krijgt tot de Affiliate Marketing Revolutie krijg je door het kopen ervan ook automatisch toegang tot enkele waardevolle bonussen. Het zijn maar liefst vier verschillende gratis bonussen die een gezamenlijke waarde hebben van 311,- euro.

De bonussen bij de Affiliate Marketing Revolutie die je ook krijgt zijn:

 • Facebook Cash Methode: 67,- euro nu GRATIS
 • Email Cash Tornado: 97,- euro nu GRATIS
 • Meer Cash Met Minder Doen: onschatbaar nu GRATIS
 • Geheime Bonus: 147,- euro nu GRATIS

Je krijgt zelfs lifetime persoonlijke support van Jacko Meijaard himself. Dat houdt in dat je het persoonlijke e-mailadres van Jacko krijgt, zodat je altijd persoonlijk contact kunt onderhouden.

Sparren met Jacko kan super waardevol zijn en raad je zeker aan hier gebruik van te maken. Jacko is namelijk al 13 jaren actief als een affiliate marketeer en verdient inmiddels serieus honderdduizenden euro’s per maand.

Hoe ik dat weet? Jacko Meijaard geeft regelmatig een kijkje in zijn saldo’s op verschillende affiliate netwerken. Dit laat hij niet zien om stoer te doen, maar om te laten zien wat er mogelijk is als je het internet voor jou laat werken.

Doordat Jacko de methodes uit de Affiliate Marketing Revolutie zelf ook toepast, wordt zijn inkomen elke maand groter.

Hoe zien de Affiliate Marketing Revolutie cursus en het ledengedeelte eruit?

Zoals je hierboven al een beetje hebt kunnen lezen, is de Affiliate Marketing Revolutie een zeer uitgebreide cursus. Naast de videotraining “de Affiliate Marketing Revolutie” krijg je bijvoorbeeld ook toegang tot andere complete relevante cursussen, namelijk de bijbehorende gratis bonussen.

Hieronder zal ik printscreens delen van de Affiliate Marketing Revolutie omgeving. Natuurlijk zal Jacko het niet op prijs stellen als ik nu alles met je ga delen, maar ik wil je toch proberen een compleet beeld te geven.

Waar ik je ook nog niet eens over heb verteld, is dat je door het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie een account krijgt op het Internet Succes Gids forum. Hierop kun je wederom met Jacko communiceren, maar ook met bijna 15.000 andere affiliate marketeers die jou zijn voorgegaan en de Affiliate Marketing Revolutie hebben gekocht.

Het is natuurlijk super waardevol te leren van anderen en te kijken naar hun successen, zodat je er inspiratie uit kunt halen en kunt zien wat wel en wat niet werkt.

Affiliate Marketing Revolutie forum kopen
Internet Succes Gids forum
Affiliate Marketing Revolutie ledengedeelte gekocht
Affiliate Marketing Revolutie cursus
Affiliate Marketing Revolutie video overzicht
Affiliate Marketing Revolutie cursus overzicht
AMR affiliate marketing video's kopen
Affiliate Marketing Revolutie video’s in één module
Affiliate Marketing Revolutie kopen video voorbeeld
Voorbeeld video Affiliate Marketing Revolutie
AMR bonussen kopen
Facebook bonus
AMR bonussen gekocht voorbeeld
Landingspagina voor website, Facebook en ads bonus
Affiliate Marketing Revolutie bonussen gekocht voorbeeld
Affiliate Marketing Revolutie bonus

Regelmatig spreek ik Jacko via de mail en op Instagram. Het is namelijk fijn te horen of je nog wel het juiste pad aan het bewandelen bent.

Ik kan je zeggen dat ik heel veel heb gehad aan het mailcontact. Zo heeft Jacko mijn business al meerdere keren laten groeien. Door je aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie kan jij daar straks ook gebruik van maken.

Affiliate Marketing Revolutie persoonlijke hulp kopen
Lifetime persoonlijke hulp

Wat moet je nog meer kopen naast de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een kleine investering. Je hebt maar 47,- euro nodig om de Affiliate Marketing Revolutie te kunnen kopen.

Zoals eerder aangegeven hoef je verder ook geen grote investeringen te doen.

In de Affiliate Marketing Revolutie training wordt voornamelijk gesproken over het opbouwen van een website, het schrijven van blogs die hoog kunnen scoren in Google en het succesvol toepassen van affiiate marketing.

Wat veel mensen niet weten is dat het scoren in Google gratis is. Je kunt namelijk in de organische zoekresultaten van Google komen te staan. Jacko leert precies hoe je dit doet. Daarnaast kost het aanmelden als affiliate je ook geen geld.

Naast de Affiliate Marketing Revolutie moet je wel rekening houden met een andere kleine investering, namelijk je website. Dit kan echter al vanaf 15,- euro per jaar en is dus niets om je zorgen over te maken.

Wanneer je nu iets meer dan 50,- euro te besteden hebt, kun je al de eerste maand vooruit komen. Onthoud ook dat de Affiliate Marketing Revolutie een eenmalige aankoop is en je hier in de toekomst niets meer aan kwijt bent. Voor een paar euro per maand of zonder geld kun je dus je affiliate business online houden.

Eventueel kan je ervoor kiezen een e-mailmarketing software programma te kopen. Jacko raadt echter aan dat pas te doen als je veel bezoekers op je website gaat krijgen. Je zou dit dus beter kunnen doen wanneer je website daadwerkelijk commissies begint te realiseren.

Mailchimp kan zelfs gratis worden gebruikt, tot volgens mij iets van 1000 mailcontacten. Hier heb ik zelf ook een tijdje gebruik van gemaakt en het werkte goed. Momenteel gebruik ik echter Enormail voor 15,- euro per maand.

Eigenlijk hoef je niet eens geld te hebben om vandaag of morgen nog je eerste commissies te kunnen scoren. Er zijn namelijk genoeg manieren om op gratis wijze mensen op je affiliate links te laten klikken die de producten kopen. Denk bijvoorbeeld aan je huidige netwerk, Facebook groepen, Pinterest pagina’s, YouTube kanalen en Instagram accounts die allemaal gratis kunnen worden ingezet.

Wanneer je met de Affiliate Marketing Revolutie bonus Facebook Cash Methode aan de slag wil, wat uiteraard niet verplicht is, dan heb je geld nodig om advertentieruimte te kopen. Dit kost je ongeveer 50 cent per klik op je advertentie. Het mooie van advertenties is eigenlijk dat het je geen geld hoeft te kosten. Het is namelijk de bedoeling dat advertenties meer opleveren dan ze kosten.

Successen door het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie

Op internet en in de Internet Succes Gids “Succes Lounge” zijn tal van behaalde successen te vinden met de Affiliate Marketing Revolutie. Super veel mensen hebben hun baan kunnen opzeggen en leven nu volledig van het internet. Alleen maar door een goedkope videotraining te kopen.

Hieronder zie je bijvoorbeeld wat ik verdien met één artikel. Zoals je ziet, heb ik recent geleden nog een record dag behaald. Op 6 februari 2022 verdiende ik namelijk 61,- euro op één dag. Simpelweg door enkele jaren geleden één kort artikel te publiceren op mijn site. Hier verdien ik nu al jaren volledig passieve inkomsten mee.

Succes na Affiliate Marketing Revolutie te kopen
Met één artikel, één product en enkele minuten werken, verdien ik al jaren hoge passieve inkomsten (voorbeeld van mij)

Nu ik meer bezig ben met affiliate marketing verdien ik steeds vaker commissies van 500,- euro of meer per stuk. Er zijn zelfs gasten die miljoenen verdienen dankzij de Affiliate Marketing Revolutie. Echter, uiteindelijk gaat het er alleen om wat jij gaat verdienen en niet iemand anders.

Volgens Jacko is het goed mogelijk in één jaar en één a twee uur “werk” per dag minimaal 10.000,- euro per maand te verdienen. Je krijgt immers precies te zien wat je moet doen om geld te verdienen en hoeft dus niets zelf opnieuw uit te vinden. Volg gewoon de stappen van Jacko, net zoals ik dat heb gedaan. Probeer niet eigenwijs te zijn en doe wat werkt.

Stel je voor dat je met een groep mensen voor een berg staat. Jij begint rustig naar boven te lopen. De rest blijft beneden, omdat zij op zoek zijn naar een snellere manier om boven te komen. Uiteindelijk sta jij boven op de top van de berg en heb je een prachtig uitzicht. Onderaan zie je nog al die mensen staan. Ze zijn nog steeds geen stap vooruit gekomen, omdat er simpelweg geen manier is om sneller geld te verdienen.

Natuurlijk kan affiliate marketing zeker een manier zijn snel geld te verdienen en hebben super veel cursisten, waaronder ikzelf dat bewezen. Dat wil echter niet zeggen dat jij straks niets hoeft te doen.

Als jij nu geen geld hebt te investeren, dan zou je toch écht zelf de teksten moeten schrijven en op je website moeten plaatsen.

Ook zou je eventueel zelf creatief moeten worden met het maken van je Facebook advertentie teksten, als je voor deze specifieke affiliate marketing strategie kiest.

Waarom jij de Affiliate Marketing Revolutie niet moet kopen (oplichting)

Laat ik ook even vertellen wanneer het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie geen goede keuze voor je is.

Koop vooral NIET de Affiliate Marketing Revolutie als je:

 • Het niet fijn vindt achter een laptop te zitten en momenteel nog geen geld hebt om dat “vervelende schrijfwerk” uit te besteden
 • Liever meer zekerheid wil hebben op een stabiel inkomen die je wel enigszins van je baas kunt krijgen
 • Denkt dat alle manieren van geld verdienen op internet oplichting betreft
 • Geen passief inkomen wil verdienen en altijd rond de paar duizend euro per maand wil blijven hangen
 • Denkt dat Jacko Meijaard al het werk voor je gaat doen
 • Denkt dat je morgen al achterover kunt leunen in je strandstoel op Bali

Affiliate Marketing Revolutie kopen met hoogste korting!

Als je de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop mogelijk wil kopen en gaat zoeken, dan vliegen de kortingsacties je om de oren.

Onlangs schreef ik het artikel “Affiliate Marketing Revolutie kortingscode“. Je krijgt dan in één keer te zien welke kortingscodes je kunt gebruiken bij het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie. In dat artikel staan geen onzin kortingsacties, zoals op veel andere websites wel staan.

Liever direct de Affiliate Marketing Revolutie kopen? Via onderstaande knop kun je nu de Affiliate Marketing Revolutie kopen. Na betaling kun je binnen 10 seconden de eerste video bekijken en beginnen met geld verdienen.

Again, je hebt echt niets te verliezen en alles te winnen.

Dankzij de 30 geld terug garantie zonder vragen of gedoe loop je 0% risico op een miskoop.

Succes!

affiliate marketing revolutie cursus

Starten met de Affiliate Marketing Revolutie?

 • Niet goed geld terug garantie, zonder vragen of gedoe
 • Bijna 15K leden die je zijn voorgegaan
 • Veel geld verdienen op internet zonder veel moeite te hoeven doen
Start hier met de Affiliate Marketing Revolutie

Misschien was je hier naar op zoek?

Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *