Andy van der Meijde vermogen

Verdient Andy €45.000 euro per week?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
mm

De op het moment van spreken 42-jarige Andy van der Meijde is bekend geworden als profvoetballer. Zo speelde Andy voor toonaangevende voetbalclubs in Nederland en het buitenland.

Uiteraard hoort er een riant vermogen bij het inkomen van een profvoetballer, vooral op zo’n hoog niveau als Andy speelde. Echter, waarschijnlijk is er niets overgebleven van zijn inkomen uit het voetballen. Hij heeft dan ook problemen gehad met drank en drugs. Hier heeft Andy niet zozeer spijt van, want het was niet alleen maar ellende en het leven kan zo lopen.

Veel mensen zijn benieuwd naar het vermogen van Andy van der Meijde. Hoewel Andy momenteel geen actieve voetballer meer is, komt hij wel vaak voor in de media. Denk aan radioprogramma’s en tv-programma’s, zoals Sterren springen en Andy & Melisa.

Ook heeft Andy regelmatig (oud) profvoetballers, artiesten, influencers en BN”ers te gast in zijn auto. Op het YouTube kanaal “Andy van der Meijde – Official” presenteert hij dan ook zijn eigen serie “Bij Andy in de auto”. Elke dinsdag verschijnt een nieuwe video op het YouTube kanaal waarin wordt gepraat en gelachen over van alles en nog wat. Andy is dan ook een super enthousiaste en vriendelijke man.

Bovendien heeft Andy van der Meijde een bekende, rijke vrouw, namelijk Melisa Schaufeli. Zij is erg ondernemend ingesteld en heeft dan ook een eigen zaak genaamd “Melisa’s Salon & Beauty Bar”. Dit is een kapsalon, schoonheidssalon en nagelsalon in één. Ook is Melisa in de Playboy en verschillende programma’s verschenen.

Wil je veel geld verdienen in plaats van te kijken naar de successen die anderen behalen, waar je toch niets aan zult hebben? Bekijk de introductievideo van “de Affiliate Marketing Revolutie” en leer hoge passieve inkomsten te verdienen dankzij het internet.

“Automatisch machine die 250,- euro per dag oplevert via het internet”

Gratis introductievideo over hoe jij zelf begint met affiliate marketing

Ja! Ik wil ook geld verdienen!

Wie is Andy van der Meijde?

Tot 2011 heeft Andy van der Meijde gevoetbald voor verschillende voetbalclubs in de positie rechtsbuiten. Denk aan professionele voetbalclubs, zoals Ajax, Fc Twente, Inter, Everton en het Nederlands Elftal. Hij heeft dus in Nederland en het buitenland gespeeld. Achteraf vond Andy het niet de beste keuze om naar het buitenland te vertrekken. Hij was daar namelijk alleen met zijn toenmalige vrouw, en miste al de gezelligheid van familie en vrienden om zich heen.

Na het beëindigen van zijn voetbalcarrière lanceerde in 2012 Andy’s biografie “Geen genade”. Hierin werd het verhaal toegelicht over de verwoesting van zijn voetbalcarrière en privé leven door verslavingen. Er is dan ook een groot deel van zijn toenmalige vermogen opgegaan aan drank, drugs en prostituees. Het boek werd een bestseller.

Uiteindelijk is Andy van der Meijde in veel programma’s verschenen. Ook kregen Andy en zijn vrouw een eigen reality programma “Andy en Melis” op SBS en RTL. Veel mensen mogen Andy en zijn vrouw erg om alle gezelligheid die zij bij zich dragen.

Bovendien heeft Andy van der Meijde een eigen YouTube kanaal. Na het stoppen van “Andy en Melis” wilden veel fans hun namelijk blijven volgen. In de huidige populaire serie “Bij Andy in de auto” komen veel bekende gasten, zoals Chahid Charrak, Boef, Monica Geuze en Frenkie de Jong om met Andy te praten.

Hoeveel geld bedraagt het vermogen van Andy van der Meijde?

Het vermogen van Andy van der Meijde is vrij moeilijk in te schatten.

Als we kijken naar zijn huidige, voor mij bekende, inkomstenbronnen dan bestaan deze uit YouTube, sponsordeals en het maken van reclame.

Naar Andy’s eigen zeggen verdient hij zo’n 6000,- euro per maand aan YouTube video’s. Hoewel dit geen vetpot is, vindt Andy het wel prima zo. Hij houdt namelijk van zijn vrijheid en wil niet met teveel dingen tegelijkertijd bezig zijn.

Onlangs is Andy van der Meijde overgestapt van TOTO naar Betcity.nl. De eigenaar van de nieuwe gokpartij is een bekende van Andy. Ook gaf Andy aan in een interview met de Telegraaf dat hij erg vooruit is gegaan qua inkomen dankzij het nieuwe contract.

Hoeveel vermogen Andy van der Meijde vergaard aan gokreclames is helaas niet bekend. Persoonlijk denk ik dat zo’n deal hem toch wel enkele tienduizenden euro’s per maand kan opleveren, vooral als we kijken wat andere verdienen aan het maken van reclame op hun social media kanalen voor bedrijven of het worden van een gezicht van een merk. Daarnaast is gokken voor veel mensen een gevoelig onderwerp, waardoor dit soort reclames nog meer geld op kunnen leveren.

Momenteel wonen Andy en Melisa in de omgeving van Apeldoorn. Hun huis kostte 825.000,- euro en er stond een hypotheek op van 200.000,- euro. Dit betekent dat zij in ieder geval een vermogen hebben van 625.000,- euro. Echter, Andy en Melisa waren getrouwd en één jaar later weer gescheiden, zodat de ex-vrouw van Andy geen recht had op het vermogen van Melisa.

Andy heeft vrijwel alle luxe automerken in zijn bezit gehad, denk aan Mercedes, Porche, Lamborghini, Ferrari en Aston Martin.

Het totale vermogen van Andy van der Meijde schat ik op ongeveer 5.000.000,- euro. In werkelijkheid kan het vermogen van Andy natuurlijk veel lager of hoger zijn. Alleen Andy weet wat zijn bezittingen waard zijn en hoeveel geld op zijn bankrekening staat.

In de onderstaande video’s vertelt Andy van der Meijde zelf over zijn verdiensten uit gokreclames en het hoogste bedrag wat hij verdiende per week.

Via de onderstaande button leer jij hoge passieve inkomsten verdienen, zodat je kan leven van internet. Het is eenvoudig net zoveel geld te verdienen als Andy van der Meijde, en zelfs nog veel meer.

“Automatisch machine die 250,- euro per dag oplevert via het internet”

Gratis introductievideo over hoe jij zelf begint met affiliate marketing

Ja! Ik wil ook geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *