Anoniem geld verdienen

Blijf anoniem en verdien hoge inkomsten!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
anoniem geld verdienen

Veelvuldig ontvang ik de vraag hoe je anoniem geld kunt verdienen in mijn mailbox.

Vaak willen mensen wel online geld verdienen, maar willen ze niet met hun eigen naam naar buiten treden.

Ik kan best begrijpen dat je anoniem wil blijven. Misschien zit je niet te wachten op de meningen van anderen. Ik heb zelf dan ook meerdere websites waarop ik schuilnamen en personages gebruik.

Op deze pagina vertel ik je hoe je op anonieme wijze geld kunt verdienen en wat de voor-en nadelen hiervan zijn.

Wat zijn de manieren om anoniem geld te verdienen?

Voordat ik je exact ga vertellen hoe je een schuilnaam en personage kunt gebruiken om met een goede manier online geld te verdienen, zal ik je eerst even vertellen over de mogelijke verdien manieren die je kunt toepassen.

Ten eerste kun je gaan chatten voor geld. Op een chatsite krijg je namelijk een anoniem profiel. Er wordt dan een schuilnaam voor je bedacht. Ook mag je bijvoorbeeld zelf bepalen waar je zogenaamd woont. Daarnaast kun je gaan webcammen voor geld. Om dit anoniem te doen, kun je een maskertje op je gezicht opzetten.

Een andere goede manier om online geld te verdienen is affiliate marketing. Dit kun je ook volledig anoniem doen. Als affiliate promoot je namelijk producten en/of diensten van anderen in ruil voor commissie. Als promoter kun je dus anoniem blijven. Je kunt bijvoorbeeld extra social media kanalen aanmaken, zodat je niet je persoonlijke kanalen hoeft te gebruiken. Ook kun je een website maken en anoniem blijven. Het voordeel van een affiliate website is dat je vaak ook geen bedrijfsgegevens hoeft te vermelden. Mensen kunnen jou en je gegevens dan ook niet vinden door je KvK gegevens in te vullen in het handelsregister.

In tegenstelling tot een webshop kan affiliate marketing dus veel interessanter zijn. Op een webshop verkoop je een eigen product en ben je dus verplicht op alle pagina’s duidelijk je bedrijfsgegevens en adres te vermelden. Door met affiliate marketing aan de slag te gaan, kun je dit omzeilen. Je hoeft dan ook geen adres of KvK gegevens te vermelden. Als iemand een product koopt via jouw affiliate linkje, weet diegene niet eens dat jij (de affiliate) hier tussen zit.

Waarom wil je anoniem blijven?

De meeste mensen die anoniem geld willen verdienen, willen producten en diensten gaan promoten of verkopen, maar dit liever niet onder hun eigen naam doen.

Er zijn nog veel meer product eigenaren en promoters die dit anoniem doen. Er bestaat bijvoorbeeld een product genaamd Fred’s Bouwtekeningen. Dit pakket wordt zogenaamd aangeboden door ene Fred. Echter gaat dit om een pseudoniem.

Door jezelf op het internet te plaatsen, kun je er ook moeilijk van af komen. Daarom kan ik goed begrijpen dat je anoniem wil blijven.

Misschien zit je er aan te denken een affiliate marketing business te starten in een branche waar je liever niet met je eigen naam naar buiten wil treden. Ook in dat geval kan het een goed idee zijn anoniem te blijven.

Hoe kun je anoniem geld verdienen met affiliate marketing?

Zoals gezegd hoef je niet je persoonlijke social media kanalen te gebruiken om affiliate producten te promoten. Simpelweg kun je anonieme Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest en TikTok kanalen aanmaken. In het geval van YouTube video’s kun je bijvoorbeeld je stem en een powerpoint presentatie als beeld gebruiken.

Mocht je affiliate marketing op een website willen toepassen, kun je dit ook gewoon anoniem doen. Je hoeft dan alleen een naam te bedenken en een afbeelding van een persoon te vinden.

Een goede website die je voor het aanmaken van een personage kunt gebruiken is thispersondoesnotexist.com. Zodra je deze website opent, wordt er direct een personage aangemaakt van iemand die niet bestaat. Dit zijn dus eigenlijk computer gegenereerde mensen. Door de pagina te herladen, krijg je een andere persoon te zien. Dit kun je dus net zolang herhalen totdat je een personage hebt gevonden die goed past bij je website.

Wat zijn de nadelen van anoniem geld verdienen?

Hierboven heb ik al enkele voordelen genoemd van anoniem geld verdienen. Door anoniem te blijven kun je bijvoorbeeld producten promoten zonder rare blikken te krijgen van vrienden en familie.

Echter is er ook een nadeel van het anoniem blijven. Je kunt namelijk geen groot merk opbouwen. Als jij écht veel geld wil verdienen, raad ik je wel aan een merk te bouwen.

Het is simpelweg betrouwbaarder voor je bezoekers. Ook zullen meer mensen bereid zijn te investeren in de producten of diensten als er een echt gezicht verbonden aan is.

Denk ook eens aan mogelijke aandacht van de media. Misschien wil de pers contact met je opnemen, zodat je met je website in een artikel komt te staan in een groot nieuwsblad. Het zal zonde zijn als je zulke aanbiedingen misloopt, omdat het gezicht op de website achteraf niet blijkt te bestaan en de pers argwaan krijgt.

Verdien anoniem geld en met je eigen naam

Als je anoniem geld wil verdienen, raad ik je aan te beginnen met affliate marketing.

Je kunt gerust meerdere affiliate websites en scoiale media kanalen opzetten zonder je eigen naam te gebruiken.

Echter zal ik aanraden voor het project, waar je het meeste achter staat, uiteindelijk te kiezen niet anoniem te blijven. Simpelweg kun je dan veel groter worden en meer geld verdienen. Je kunt eventueel je website ook pas later aanpassen naar je eigen naam.

Als je echt anoniem wil blijven, maar wel betrouwbaar wil zijn voor je bezoekers, kun je natuurlijk kiezen om samen te werken met een ambassadeur. Deze persoon zal dan zijn of haar gezicht gebruiken voor je product.

Via de onderstaande knop ga je naar de videotraining van Jacko Meijaard. Hij heeft tientallen anonieme affiliate websites. Jacko kan je dus als geen ander uitleggen hoe je anoniem veel geld kan verdienen.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *