Badr Hari vermogen

Wat verdient hij met kickboksen en overige zaken?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Wat is het vermogen van Badr Hari? Wat verdient hij met kickboksen? Dit zijn voorbeelden van veelgestelde vragen over de 36-jarige kickbokser Badr Hari.

Aangezien Badr lange tijd aan de top heeft gestaan, en tijdens zijn carrière heel wat mensen knock-out heeft geslagen, heeft hij veel geld verdiend. Tot op heden vecht hij tegen grote namen zoals Rico Verhoeven. Logischerwijs gaan er op het hoge niveau van Badr grote bedragen om in de sport.

Hoewel Badr een aantal jaren geleden zijn pensioen aankondigde, is hij nu weer volop aan het kickboksen. Ook zien we hem steeds meer bezig met andere zaken. In dit artikel vertel ik je alles over het inkomen en vermogen van Badr Hari.

Wat doet Badr Hari allemaal?

Om het vermogen van Badr Hari te kunnen bepalen, zullen we eerst moeten kijken naar zijn werkzaamheden. Hierna kan er een schatting worden gemaakt van zijn inkomsten en totale vermogen.

De meeste mensen zullen Badr kennen als een succesvolle kickbokser. Zo heeft hij in de K-1 tijd gevochten, meerdere titels gewonnen en jarenlang aan de top gestaan. Denk bijvoorbeeld aan de grote K-1 Heavyweight-titelgevechten van Badr in 2007, 2008, 2009 en 2012.

Momenteel staat Badr onder contract bij kickboksorganisatie Glory. Dit contract loopt pas af in 2022. Hij zal in totaal 6 keer moeten vechten voor Glory.

Als bekende kickbokser ben je interessant voor sponsors. Sponsoring is dan ook een andere inkomstenbron van Badr.

Naast het kickboksen heeft Badr nog meer werkzaamheden. Zo zien we hem regelmatig in commercials van merkkleding. Ook is hij ambassadeur van MBnutrition, dit is de naam van de fitness supplementen lijn van ondernemer en YouTuber @MoBicep. Aangezien Badr Hari internationale bekendheid heeft, zullen zij ongetwijfeld samen veel producten verkopen.

Wat verdient Badr Hari?

Naar verluidt heeft de partij van Badr Hari tegen wereldkampioen Rico Verhoeven hem tussen de 500.000,- en 1.000.000,- euro opgeleverd. Glory heeft dit bedrag betaald. De wedstrijden in zijn verleden zullen iets minder geld hebben opgeleverd, ongeveer 25.000,- tot 250.000,- euro per gewonnen wedstrijd.

Ook kun je extra geld verdienen door iemand knock-out te slaan of te trappen tijdens een wedstrijd. Op het niveau van Badr bedraagt deze bonus tienduizenden euro’s. Aangezien hij 92 knock-outs op zijn naam heeft staan, heeft hij hier ook veel geld mee verdiend.

Het is niet bekend wat hij verdient met zijn overige werkzaamheden.

Als kickbokser heb je geen vast maandsalaris. Het kan soms maanden duren voordat er een nieuwe wedstrijd plaats vindt. Wel krijgt Badr steeds meer zekerheid op inkomsten dankzij sponsorcontracten, en nu dus ook de samenwerking met MoBicep.

Wat is het vermogen van Badr Hari?

Als we kijken naar de werkzaamheden en geschatte opbrengsten van Badr Hari zal zijn vermogen rond de 6.000.000,- euro bedragen.

In de aankomende jaren vecht hij nog meerdere malen voor Glory. Het is nog niet bekend of hij daarna verder gaat kickboksen.

Hij kan in ieder geval erg goed leven van zijn opgespaarde vermogen.

Het vermogen van Badr is omlaag gegaan door dure uitgaves. Het is niet bekend in welke auto hij momenteel rijdt, maar op zijn Instagram pagina zijn regelmatig dikke auto’s te zien van honderdduizenden euro’s. Ook is hij regelmatig te zien in een privé jet.

Hoewel Badr meerdere keren slecht in het nieuws is gekomen wegens een aantal mishandelingen, geeft hij aan dat hij zich nu enkel nog richt op positieve dingen. Hij geniet dan ook samen met zijn vrouw en dochters van zijn vermogen.

Wil jij ook veel geld verdienen?

Na het lezen over het vermogen van Badr Hari kan ik begrijpen dat je zelf ook interesse hebt om hoge inkomsten te creëren.

Vroeger deed ik ook aan kickboksen. Ik heb dan ook veel wedstrijden van Badr bekeken. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn andere droom achterna te gaan, namelijk het hebben van een succesvolle internet onderneming.

Jij kunt ook op een laagdrempelige manier veel geld gaan verdienen.

Bekijk via de onderstaande link, de video over het verdienmodel waarmee je een flink vermogen kunt vergaren.

Klik hier om zelf minimaal 10.000,- euro per maand te gaan verdienen via het internet >>

Ga ervoor!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *