Beste affiliate marketing cursus

Ontdek de 4 beste affiliate marketing cursussen van Nederland!

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
beste affiliate marketing cursus

Wil je beginnen met affiliate marketing of je bestaande affiliate marketing business naar de next leven brengen? Dan is het een goed idee op zoek te gaan naar de beste affiliate marketing cursus.

Affiliate marketing is kort gezegd dat je producten van anderen promoot in ruil voor commissie. In Nederland is affiliate marketing relatief onbekend. Er zijn dan ook veel meer internationale affiliate marketing cursussen dan Nederlandse. Hoewel je minder Nederlandstalige informatie kunt verkrijgen over affiliate marketing, biedt dit wel kansen om veel geld te verdienen in Nederland met dit onontdekte verdienmodel.

In dit artikel ga ik je kennis laten maken met enkele van de beste affiliate marketing cursussen. Daarbij zal ik aangeven wat het zo’n goede cursus maakt en of het ook geschikt voor jou is. Aan het einde zal ik je vertellen wat ik persoonlijk de beste affiliate marketing cursus vind, en dus het meeste uit heb opgestoken.

Hoe bepaal je wat de beste affiliate marketing cursus is?

In Nederland worden verschillende affiliate marketing cursussen aangeboden. Als je ermee wil beginnen, is het goed om op een aantal punten te letten. Je wil immers voorkomen dat je niet voor de beste affiliate marketing cursus kiest. Daarnaast zijn er cursussen waarvan je eigenlijk alle informatie gratis in Google kunt vinden.

Logischerwijs kun je op zoek gaan naar reviews en ervaringen over de cursussen, waar ik je ook over ga vertellen. Op deze manier kun je erachter komen wat anderen ervan hebben geleerd en of zij extra geld hebben verdiend dankzij de informatie uit een cursus.

Een andere belangrijke factor is wie er achter een cursus zit. Als diegene jaren ervaring heeft, dan is het inderdaad iemand die verstand heeft van affiliate marketing. Echter, er zijn veel cursus eigenaren die zelf niet eens geld verdienen met het businessmodel waarin zij coaching aanbieden. Zij verdienen dan alleen geld aan het verkopen van de cursus.

Bovendien kun je letten op de inhoud van de cursus. Er zijn namelijk meerdere affiliate marketing strategieën die je kunt toepassen. Sommigen cursussen zijn gericht op het scoren in Google met je website en hierop affiliate marketing toe te passen, terwijl anderen er ook sociale media bij pakken. Dit ligt er dus een beetje aan wat jouw wensen zijn omtrent het toepassen van affiliate marketing.

Wat zijn de beste affiliate marketing cursussen van Nederland?

Hieronder heb ik een overzicht voor je gemaakt van de beste beschikbare cursussen in Nederland omtrent affiliate marketing. Hierna ga ik je ook vertellen welke cursus mij de beste resultaten heeft opgeleverd. Aangezien ik zelf een affiliate marketeer ben en altijd op zoek ben naar verbeteringen en kansen voor mijn business, heb ik dan ook alle cursussen gevolgd.

1. Affiliate Marketing In 10 dagen door Paco Vermeulen

De eerste beste cursus van Nederland heet Affiliate Marketing In 10 dagen. Deze cursus is opgericht door Paco Vermeulen. Paco is zelf al 13 jaar bezig met affiliate marketing, en hij weet dus als geen ander hoe dit spelletje werkt. Momenteel verdient hij meer dan 10.000,- euro per maand, alleen al aan affiliate inkomsten. Al zijn kennis heeft hij gebundeld in de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen.

Zoals de naam van de cursus al een beetje aangeeft, ga je in 10 dagen leren hoe je affiliate marketing toepast. De cursus is ook geschikt voor beginners, maar eigenlijk meer geschikt voor ervaren affiliate marketeers. Je gaat namelijk niet leren hoe je een affiliate website opzet, maar leert de huidige website winstgevender te maken door slimme trucs en psychologische marketing toe te passen en de beste content te publiceren in jouw vakgebied.

Wat vind ik goed aan Affiliate Marketing in 10 dagen?

Dankzij de cursus Affiliate Marketing In 10 dagen is mijn business flink gegroeid in korte tijd. Dit komt bijvoorbeeld door de templates die Paco deelt, deze gebruikt hij zelf ook voor zijn eigen affiiliate business. Ook ben ik mijn blogs op een andere toon gaan herschrijven, waardoor het aantal affiliate commissies aanzienlijk is gestegen. Dankzij de templates weet je immers dat je op de goede weg bent. Je hoeft ook niet per se 10 dagen over de cursus te doen. Ik heb zelf alles in enkele dagen bekeken en ben het direct gaan toepassen. Bovendien kun je altijd contact opnemen met Paco, waarna je een zeer uitgebreid antwoord ontvangt.

Beste affiliate marketing cursus in 10 dagen
Affiliate Marketing In 10 dagen

2. Affiliate Marketing Revolutie door Jacko Meijaard

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is de allerbekendste affiliate marketing cursus van Nederland. Momenteel telt deze cursus ongeveer 13.000 leden. Dit geeft eigenlijk ook wel aan dat het één van de beste cursussen is op het gebied van affiliate marketing. Jacko is actief in de wereld van affiliate marketing sinds zijn 18e. Momenteel is hij 30 jaar en dus 12 jaar actief als affiliate. Op dit moment verdient hij meer dan 100.000,- euro per maand met affiliate marketing.

In de Affiliate Marketing Revolutie leer je van A tot Z hoe je een winstgevende affiliate website opzet. In tegenstelling tot bij Affiliate Marketing In 10 dagen leer je in de Affiliate Marketing Revolutie dus ook hoe je zelf een domeinnaam en hosting registreert om je eigen website op te zetten. Daarnaast leer je hoe je bezoekers naar je website krijgt en hoe je deze om zet in affiliate commissies. Dit is dan ook zeker de beste cursus voor beginnende affiliate marketeers. Daarnaast ga je iets meer leren over het adverteren op Facebook. Als je met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag gaat, krijg je toegang tot het persoonlijke e-mailadres van Jacko en een hechte community.

Wat vind ik goed aan de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is de eerste affiliate marketing cursus die ik heb gekocht. Dit komt waarschijnlijk door de lage prijs van slechts 47,- euro en de vele mensen die de cursus aanbevelen. Hoewel de prijs laag is, is de kwaliteit van de cursus zeer hoog. Ik was zelf al enkele jaren bezig met affiliate marketing waarna ik de Affiliate Marketing Revolutie aanschafte. Met de tips en informatie uit de cursus heb ik mijn websites enorm kunnen verbeteren. Ik heb bijvoorbeeld geleerd over de beste manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen.

Beste cursus Affiliate Marketing Revolutie
De Affiliate Marketing Revolutie

3. Affiliate Marketing Domination door Corné Marchand en Robert Jansen

De Affiliate Marketing Domination cursus van Corné Marchand en Robert Jansen is enorm uitgebreid. Beide mannen zijn al jaren actief in de wereld van affiliate marketing en online geld verdienen. In hun cursus wordt dan ook super veel waarde gedeeld over affiliate marketing. Naast dat je leert hoe je zelf een website opzet die veel affiliate inkomsten genereert, krijg je bijvoorbeeld ook casestudies van succesvolle affiliate websites van Corné en Robert die duizenden euro’s per dag opleveren. Ook leer je hoe je jezelf juridisch indekt en hoe het werkt met de belastingen en boekhouding als affiliate.

In de beste cursus Affiliate Marketing Domination leer je eigenlijk twee affiliate marketing strategieën toepassen. Enerzijds leer je hoe je een website opzet, Google domineert, je website winstgevend maakt door middel van affiliate marketing en e-mailmarketing toepast om meer geld te verdienen. Anderzijds leer je hoe je YouTube kunt inzetten om op eenvoudige nog meer affiliate commissies te genereren.

Wat vind ik goed aan Affiliate Marketing Domination?

Aangezien Google en YouTube de twee grootste zoekmachines ter wereld zijn, ga je tijdens deze cursus focussen op de dingen die écht van belang zijn. Tevens is het fijne dat je op Google en YouTube kunt scoren met je affiliate marketing business zonder dat je geld hoeft te betalen. Je hoeft namelijk niet te adverteren, maar gaat groeien op organische wijze. Als je dus op zoek bent naar een goede, krachtige manier om affiliate marketing toe te passen, dan kan de cursus Affiliate Marketing Domination de beste keuze zijn.

Beste affiliate marketing cursus AMD
Affiliate Marketing Domination (AMD)

4. Affiliate Formule door Sebastien Debaenst

Een andere cursus waar ik zeer over te spreken ben, is de Affiliate Formule, opgericht door Sebastien Debaenst. Deze cursus heb ik aangeschaft op 31 december 2020. Ik kreeg namelijk een e-mail van de Nederlandse marketinglegende Eelco de Boer met een doorverwijzing naar een webinar over affiliate marketing die werd gepresenteerd door Sebastien. Op deze manier kwam ik erachter dat Sebastien jarenlang de rechterhand is geweest van Eelco. Sebastien heeft dus van dichtbij gezien hoe je miljoenen euro’s verdient met een online business.

Ik kan je met alle zekerheid vertellen dat de Affiliate Formule de meest complete affiliate marketing cursus is van Nederland. Naast de super waardevolle Affiliate Formule cursus, waarin ontzettend veel video’s staan over hoe je van A tot Z affiliate marketing toepast via websites, Facebook advertenties en funnels krijg je ook toegang tot bonussen. Dit zijn geen kleine bonussen, zoals bij de andere cursussen. Het zijn complete cursussen die Sebastien in het verleden heeft gemaakt. Ook krijg je bijvoorbeeld toegang tot 365 dagen content en winstgevende e-mails die je gewoon allemaal kunt kopiëren voor je eigen affiliate business, in elke niche.

Wat vind ik goed aan de Affiliate Formule?

De Affiliate Formule is dus de meest complete affiliate marketing training van Nederland. Je leert van A tot Z hoe je affiliate marketing toepast via bijvoorbeeld websites, advertenties, Instagram, Facebook, YouTube, Facebook advertenties, webinars en challenges. Ook krijg je een complete training over mindset, SEO en copywriting. Dit zijn geen kleine cursussen, ze bevatten vele, lange, diepgaande video’s. Bovendien is dit de enige cursus waarbij je ook nog eens elke twee weken een live webinar met Sebastien krijgt. Tijdens de webinars wordt nog meer waardevolle informatie gedeeld en kun je al je vragen stellen.

Beste affiliate marketing training Affiliate Formule
De Affiliate Formule (Dit is slechts één video uit één onderdeel van een bonus cursus)

Eindconclusie: dit is dé beste affiliate marketing cursus!

Tijdens het bespreken van de beste affiliate marketing cursussen is duidelijk naar voren gekomen wat naar mijn mening de beste affiliate marketing cursus van Nederland is, namelijk de Affiliate Formule van Sebastien Debaenst. Mijn affiliate business is dan ook het meest en snelst gegroeid dankzij Sebastien. Als ik iets vraag, dan reageert hij vrijwel altijd direct op Instagram. In vergelijking met andere cursussen moet je soms meerdere dagen wachten op een kort antwoord per mail.

Sebastien Debaenst is de reden geweest dat mijn tweede affiliate website door het dak is gegaan. Meerdere malen heeft hij de tijd genomen om mijn website te ‘reviewen’ waarna ik weer aanpassingen maakte. Om je een beeld te geven. In nog geen één jaar tijd is mijn nieuwe website gegroeid van 0 naar 33.000 bezoekers per maand. Ik weet zeker dat dit nooit had gebeurd zonder de hulp en tips van Sebastien.

Eigenlijk zeggen de ervaringen van Sebastien Debaenst met Eelco de Boer al genoeg. Dit is namelijk één van de beste en bekendste marketeers van Nederland. Zijn bedrijven genereren jaarlijks miljoenen euro’s omzet.

Ik raad je dan ook zeker aan het verhaal van Sebastien Debaenst te checken. Eelco heeft Sebastien Debaenst meegenomen naar de mooiste plekken, de beste marketeers (zoals Dean Jackson, uitvinder van de landingspagina) en wereldberoemde personen. Na het lezen van zijn verhaal kun je overwegen om ook met de Affiliate Formule aan de slag te gaan. Deze beste affiliate marketing cursus heeft mij geweldige dingen opgeleverd in zeer korte tijd en kan hetzelfde voor jou gaan betekenen!

Wil jij aan de slag met de beste affiliate marketing cursus van Nederland?

Het doel van Sebastien Debaenst is om jouw binnen 6 maanden een maandelijks passief inkomen van 5000,- euro te laten genereren!

Ja! Ik wil meer informatie!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *