Beste affiliate marketing netwerk

De beste #15 netwerken en programma's!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
beste affiliate marketing netwerk

Ben je op zoek naar het beste affiliate marketing netwerk? Bekijk dan zeker even deze pagina met de lijst van de beste Nederlandse en internationale affiliate marketing netwerken en programma’s.

Geld verdienen met affiliate marketing begint bij het uitkiezen van een affiliate netwerk. Op de affiliate netwerken staan namelijk de producten die je kunt promoten als affiliate. Bij de producten vind je ook je unieke affiliate linkje, waar mensen op moeten klikken, zodat je geld verdient.

Er zijn meerdere affiliate netwerken waar je uit kunt kiezen. Lees verder om de beste netwerken en programma’s te ontdekken.

Waar moeten de beste afffiliate marketing netwerken aan voldoen?

Aangezien er vele affiliate netwerken zijn, is het verstandig goed na te denken welke de beste is.

Je kunt een aantal regels gebruiken bij het bepalen van de beste affiliate netwerken, namelijk:

 • Hebben ze interessante producten en diensten?
 • Passen de producten bij mijn niche?
 • Krijg ik een goede commissie?
 • Word ik snel betaald?
 • Kan ik mij eenvoudig aanmelden?
 • Krijg ik veel marketingmaterialen?
 • Hebben ze kleine lettertjes?
 • Heeft het programma een goede reputatie?

In totaal zijn er honderden verschillende affiliate netwerken. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Tevens kun je allerlei soorten producten en diensten vinden om te promoten.

Het is aan jou om te bepalen met welk affiliate netwerk je aan de slag gaat. Je kunt daarom eens kijken tussen de onderstaande affiliate netwerken en programma’s. Daarbij heb ik de platformen gecategoriseerd op nationaal en internationaal.

Overweeg jezelf aan te melden bij meerdere van de beste affiliate netwerken. Dit kost je namelijk vrijwel nooit geld. Ook kun je dan eens rustig kijken wat voor producten en diensten ze hebben om te promoten.

Wat zijn de beste Nederlandse affiliate marketing netwerken en programma’s?

De onderstaande affiliate marketing netwerken en programma’s kun je gebruiken als je jezelf richt op de Nederlandse en Belgische markt.

1. PayPro.nl

PayPro is misschien wel het beste affiliate marketing netwerk van Nederland. Dit is dan ook één van de eerst opgerichte affiliate netwerken in Nederland.

Je vindt op PayPro voornamelijk digitale producten om te promoten. Het voordeel hiervan is dat de commissies erg hoog zijn. Je kunt dan ook veel campagnes vinden met commissies van honderden euro’s.

Als je 100,- euro hebt verdiend aan commissies, kun je gratis laten uitbetalen naar je bankrekening. Mocht je je geld eerder willen opnemen, dan betaal je een fee van een paar euro. Het geld kun je dus altijd opnemen en staat vaak nog dezelfde of de volgende dag op je bankrekening.

beste affiliate marketing netwerk PayPro
PayPro

2. Plugandpay.nl

Plugandpay is vergelijkbaar met PayPro, omdat er ook voornamelijk digitale producten op worden aangeboden. Plugandpay bestaat echter nog maar een jaar. Toch is dit een zeer interessant affiliate netwerk. Er zijn namelijk veel affiliate producten te vinden om te promoten.

De bedrijven die je promoot via Plugandpay, mogen zelf bepalen wat de uitbetalingsdrempel is. Vaak ligt dit rond de 50,- euro. Het geld kun je vervolgens kosteloos naar je bankrekening versturen.

Leuk om te weten is dat Plugandpay door IMU (Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren) is opgezet. Dit zijn beide grote marketeers die al jaren bezig zijn, en dus weten hoe het spelletje werkt.

beste affiliate marketing netwerk Plugandpay
Plugandpay

3. Awin.com

Awin is zowel nationaal als internationaal actief. Er zijn dus Nederlandstalige affiliate marketing producten, maar je kunt ook Engelstalige producten promoten.

Aangezien er meer dan 16.000 adverteerders actief zijn op Awin zijn er genoeg affiliate producten te vinden om te promoten.

4. Daisycon.com

Daisycon behoort zeker tot één van de beste affiliate netwerken. Je kunt er namelijk ontzettend veel affiliate marketing diensten vinden om te promoten.

De commissies op Daisycon kunnen vrij hoog zijn, afhankelijk van de campagne. Je kunt er ook campagnes vinden waarbij je enkel mensen hoeft te laten klikken op een linkje of ergens voor laten aan te melden, zodat je al geld verdient.

beste affiliate marketing programma Daisycon
Daisycon

5. Adquick.nl

Adquick is een vrij onbekend affiliate netwerk. Daarom zijn er ook juist veel unieke affiliate producten te vinden die je kunt promoten.

Als je op zoek bent naar markten met weinig concurrentie van andere affiliates kun je dus zeker even kijken op het advertentienetwerk van Adquick.

6. Tradetracker.com

Tradetracker is actief in Nederland, maar ook wereldwijd. Dit maakt hun campagne aanbod zeer uitgebreid.

Op Tradetracker zijn meer dan 2000 campagnes te vinden.

7. Partner.Bol.com

Dat Bol.com een affiliate programma heeft, laat de potentie van affiliate marketing zien. Bol.com is namelijk een bedrijf met miljoenen (fysieke) producten, die je dus allemaal kunt promoten in ruil voor commissie.

Het nadeel van Bol.com is dat de commissies wel laag zijn, vaak zo’n 3 tot 8% van het betaalde bedrag door de klant.

Het geld wat je verdient als Bol.com affiliate krijg je maandelijks gestort op je bankrekening.

8. Coolblue partnerprogramma

Coolblue is een bedrijf die het belangrijk vindt goede service te leveren aan hun klanten. Dit maakt het dan ook een zeer populair en betrouwbaar bedrijf onder consumenten.

Bij Coolblue kun je een commissie krijgen tot 8%, wat vrij laag is. Echter, bij de meeste afiliate programma’s met fysieke producten is deze vergoeding zo laag.

9. Apple partnerprogramma

Mocht je een fan zijn van Apple, dan kun je overwegen een affiliate te worden van Apple. Je kunt dan producten uit iTunes, zoals e-books en muzieknummers promoten in ruil voor commissie.

Mocht je liever fysieke producten van Apple promoten, zoals iPhones en iMacs, dan kun je er ook voor kiezen affiliate te worden van Amac. Je krijgt dan een commissie van 7% voor bijvoorbeeld het succesvol promoten van een iPhone.

10. Booking.com partnerprogramma

Booking.com heeft ook een eigen affiliate programma. Je kunt dus profiteren van hun grote naamsbekendheid door te beginnen met het promoten van hotels en vakantiehuizen.

Aangezien personen veel geld betalen voor een vakantie, is dit een erg interessant affiliate programma.

11. Partnerize.com

Parnerize is een ander vrij onontdekt affiliate programma. Toch staan er een aantal aantrekkelijke affiliate campagnes op die je kunt promoten. Dit maakt het één van de beste affiliate netwerken.

Op Partnerize kun je bijvoorbeeld Dokteronline promoten. Op deze manier kun je medicijnen promoten die normaal moeten worden voorgeschreven door een gewone huisarts. Ook kun je bijvoorbeeld verschillende huidverzorgingsmerken promoten.

Wat zijn de beste internationale affiliate marketing netwerken en programma’s?

Wil je jezelf liever richten op de internationale markt, omdat er meer mensen te bereiken vallen? Dan kun je overwegen te beginnen met één of meerdere van de onderstaande beste internationale affiliate marketing netwerken en programma’s.

12. Clickbank.com

Clickbank is het grootste internationale affiliate netwerk. Je vindt hier talloze producten uit allerlei sectoren. Clickbank kan worden gezien als de internationale variant van PayPro.

Clickbank is al meer dan 20 jaar actief. Affiliates hebben een gezamenlijke omzet van 4 miljard euro weten te realiseren.

Je kunt op Clickbank ook veel campagnes vinden met wederkerende commissies. Dit betekent dat je elke maand opnieuw een commissie krijgt, terwijl je het product slechts één keer succesvol hoeft te promoten.

13. Clickfunnels.com

Clickfunnels is één van de grootste platformen waarmee funnels kunnen worden gemaakt. Momenteel zijn er al meer dan 100.000 mensen die gebruik maken van Clickfunnels.

Jij kunt ook geld verdienen door je aan te melden bij het parnerprogramma van Clickfunnels. Dit is interessant, omdat personen Clickfunnels als abonnement kunt afsluiten. Je kunt dus elke maand opnieuw commissie krijgen. De commissie bedraagt maar liefst 40% van het betaalde bedrag.

14. Warriorplus.com

Warriorplus heeft een handige marktplaats ontwikkeld waar je alle campagnes kunt vinden. Het gaat voornamelijk om digitale producten. De commissies liggen dan ook erg hoog.

15. Affiliate-program.amazon.com

Amazon is een grote internationale speler. Ook Nederlanders bestellen veel producten op Amazon. Je kunt daarom beginnen met het promoten van Amazon producten door je aan te melden bij Amazon Associates.

De commissie kan oplopen tot 12% van het betaalde bedrag door de klant.

Zijn er nog meer affiliate netwerken?

Zoals gezegd zijn er honderden affiliate netwerken en programma’s. Veel kleine bedrijven hebben bijvoorbeeld ook een eigen affiliate programma. De besproken beste netwerken en programma’s op deze pagina zijn dan ook slechts een greep uit de totale hoeveelheid.

 • ShareAsale.com
 • Cj.com
 • JVZoo.com
 • RakutenMarketing.com
 • Flexoffers.com
 • Basebuilder.com
 • Familyblend.nl
 • Karabanga.com
 • Perfomancehorizon.com
 • Wuzzon.nl
 • Imailo.com
 • Adtraction.com
 • Linkpizza.com
 • Linkshare.com
 • Affiliatepartners.com
 • Adquick.nl
 • Tradedoubler.com
 • Albert Heijn partnerprogramma

Mijn favoriete, beste affiliate netwerk

De affiliate netwerken die ikzelf het liefst gebruik zijn, PayPro, Daisycon, Plugandpay, Bol.com en Clickbank.

Mijn favoriet is PayPro. Simpelweg krijg je hier het snelst je geld uitbetaald. Ook hoeft je platform niet goedgekeurd te worden om te beginnen met het promoten van campagnes.

Bovendien krijg je sms’jes wanneer je een commissie realiseert.

Leer hoe je een echte super affiliate wordt!

Zojuist heb je kunnen bekijken wat de beste affiliate netwerken zijn.

Je kunt het beste even rondkijken op de verschillende affiliate netwerken en programma’s om te bepalen wat bij jou past. Ook kun je kijken naar de beste affiliate marketing producten.

Als jij van A tot Z wilt leren hoe je vervolgens de affiliate producten en diensten op de juiste manier promoot, kijk dan even naar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Jacko leert je hoe je een echte super affiliate gaat worden!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *