Beste affiliate producten

Handige lijst met 24 voorbeelden van de beste affiliate producten!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
beste affiliate producten

Wil je beginnen met affiliate marketing? Dan is het begrijpelijk dat je op zoek naar de beste affiliate producten. Je wil immers de hoogste commissies ontvangen en zo veel mogelijk verkopen realiseren.

In totaal zijn er miljarden verschillende affiliate producten en diensten te promoten. Daarnaast worden steeds meer mensen een affiliate marketeer. Vandaag de dag is het dus extra belangrijk één van de beste affiliate marketing producten te promoten.

In dit artikel ga ik je dan ook vertellen wat de beste affiliate producten zijn. Hierna kun je een keuze maken uit de 24 voorbeelden en aan de slag met je eigen affiliate marketing business.

Beginnen met affiliate marketing betekent dat je een partner wordt die producten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst.

Welke soorten affiliate producten zijn er?

In Nederland zijn er alleen al honderden miljoenen affiliate producten. Bedenk maar eens dat je bijvoorbeeld alle producten uit de webshops van Bol.com en Coolblue kunt promoten. Dit zijn echter voorbeelden van fysieke producten waarvan de commissies vaak erg laag zijn.

Je kunt fysieke producten, digitale producten en memberships promoten. Dankzij de promotie van digitale producten en memberships kun je het meeste geld verdienen met affiliate marketing. Digitale producten hebben namelijk vaak erg hoge commissies en memberships bieden wederkerende inkomsten. De affiliate netwerken Plug & Pay en PayPro zijn erg geschikt voor deze type producten. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de beste affiliate producten met hoge commissies.

voorbeelden beste affiliate marketing producten

Eigenlijk kun je alles wat je maar kunt bedenken promoten als affiliate. Of dit nou gaat om een boek, koelkast, televisie, complete vakantie of seks speeltje, het maakt niet uit. Het is wel goed om te weten dat niet alle affiliate producten even interessant zijn. Als jij op zoek gaat naar de beste affiliate producten dien je daarom op een aantal punten te letten.

Wat vind ik de beste affiliate producten?

De meeste mensen denken bij de beste affiliate producten aan producten met de hoogste commissies, ook wel high ticket affiliate marketing genoemd. Er zijn namelijk affiliate producten met commissies van meer dan 1000,- euro. Echter, als een prijs te hoog is, kun je het product moeilijker verkopen. Hier moet dus een goede balans in zijn.

Persoonlijk raad ik je aan te richten op grote markten met weinig concurrentie. Er zijn bijvoorbeeld niches die te maken hebben met huidverzorging die erg interessant zijn, maar vrijwel geen concurrenten aanwezig zijn.

Als ik een nieuwe affiliate website of andere affiliate business opstart ga ik altijd eerst kijken wat de beste affiliate producten zijn. Hierbij houd ik rekening met de volgende factoren:

Product waarin je interesse hebt

Het kan slim zijn een affiliate product te promoten waarin je zelf interesse hebt. Je kunt er dan veel meer over vertellen en het is ook nog eens leuk om ermee bezig te zijn. Op deze manier kun je anderen makkelijker enthousiast maken over het product.

Product met een hoge affiliate score

Op affiliate netwerken staat bij ieder affiliate product aangegeven wat de bijbehorende affiliate score is. Dit gaat bijvoorbeeld om een getal tussen de 1 en 100. Hoe hoger het getal, des te meer affiliates hier commissies mee verdienen. Dit is dus zeker een indicator voor het bepalen van de beste affiliate producten.

Product dat op alle manieren mag worden gepromoot

Als je een affiliate product promoot, dan wil je het liefste dat je deze op alle manieren en kanalen mag promoten. Soms mag je bijvoorbeeld niet adverteren op Facebook voor een affiliate product van de product eigenaar. Echter, als jij later wil opschalen, dan is er een kans dat je wel wil adverteren, maar dit dus niet is toegestaan. Houd er ook rekening mee dat de meeste sociale media kanalen een streng advertentiebeleid hebben. Een nep of gewelddadig product is bijvoorbeeld geen goed product om mee te adverteren.

Product dat een probleem oplost

Een andere indicator om de beste affiliate producten te bepalen is het doel van het product. Hoe meer mensen kunnen worden geholpen met hun problemen, des te beter het affiliate product is. Het is dan namelijk een relevant product voor een grote groep mensen.

Product met een loyale doelgroep

Er zijn affiliate marketing niches met doelgroepen die bestaan uit personen die erg loyaal zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan verzamelaars. Zij willen vaak hun hele collectie compleet maken en zijn bereid veel geld te investeren in hun hobby. Denk ook aan golfers, die gemiddeld duizenden euro’s per jaar uitgeven aan hun hobby.

Product van een bekend merk

Een affiliate product van een reeds bestaand, populair merk kan ook erg winstgevend zijn. Personen weten dan namelijk al het een en ander van het product. Vervolgens hoef jij ze alleen maar te verleiden om het product aan te schaffen.

Prouct met lage concurrentie

Persoonlijk richt ik mij ook vaak op affiliate marketing producten met een lage concurrentie. Mochten er bijvoorbeeld vrijwel geen concurrenten actief zijn in Google, geeft het aan dat dit één van de beste affiliate producten is om te promoten. Je kunt namelijk in korte tijd erg succesvol worden in een markt met lage concurrentie. Controleer de concurrentie met programma’s zoals de Google Zoekwoordplanner, Neilpatel.com en Google trends.

Product met weinig terugbetalingen

Als je een affiliate product promoot, wil je natuurlijk niet dat mensen hun geld terug willen en de verdiende commissie verdwijnt. Veel affiliate producten hebben immers een niet goed-geld-terug-garantie. Daarom kan het beste zijn producten te kiezen die weinig refunds hebben.

Product met vervolgaankopen

Een zeer goed affiliate product onderscheid zich van de rest door upsells. In eerste instantie kopen mensen een product en ontvang jij hier commissie voor. Maar bij upsells krijg je ook commissies als de mensen besluiten meerdere producten te kopen van de aanbieder.

Product met kant- en klare marketingmaterialen

Let ook op de kant- en klare marketingmaterialen die worden aangeboden. Vaak staat in een affiliate campagne omschreven of er een affiliate resources pagina beschikbaar is. Op zo’n pagina kun je allemaal materialen vinden die je kunt gebruiken voor de promotie van de beste affiliate producten. Denk bijvoorbeeld aan e-mails, teksten, afbeeldingen, video’s, advertentiematerialen en meer.

Product van een bekende

Ken je iemand met affiliate producten? Dan kan het een goede keuze zijn om zijn of haar producten te gaan promoten. Als je namelijk een goede band hebt, dan kun je extra’s krijgen. Denk bijvoorbeeld aan kortingscodes en een foto in real life met de product eigenaar, zodat jij je kunt onderscheiden van andere affiliates.

Product met een trend

De beste affiliate producten kunnen ook gebaseerd zijn op trends. Tijdens het coronavirus zagen we bijvoorbeeld een grote stijging in het aantal commissies van producten over overleven, thuis geld verdienen en thuis tv kijken. Trends kun je ook vinden door naar de best verkopende producten te kijken op grote, internationale platformen zoals Amazon en Ali Express.

Idealiter kies je een affiliate product die aansluit bij één of meerdere van de bovenstaande punten.

Beste affiliate producten – 24 voorbeelden

Een aantal voorbeelden van de beste affiliate producten en niches zijn:

 1. VR-producten
 2. Casino en sportweddenschappen
 3. Bitcoin en crypto brokers
 4. Drones
 5. 3D-printers
 6. Draadloze opladers
 7. Beveilingssystemen
 8. Fitnessapparatuur
 9. Tuinierenproducten
 10. Gamen
 11. Baby verzorging
 12. Verzekeringen
 13. Auto accessoires
 14. Huisdieren
 15. Creditcards
 16. Leningen
 17. Yoga en meditatie
 18. Waardebonnen en kortingscodes
 19. CBD
 20. Tech niches, zoals webhosting
 21. Modeproducten
 22. Supplementen
 23. Rugzakken
 24. Datingsites en gerelateerde producten

Hoe promoot je de beste affiliate producten?

De beste affiliate producten kun je vinden op verschillende affiliate netwerken. Zoals je nu weet, raad ik je aan je te richten op digitale producten, zodat je procentueel gezien een hogere commissie kunt verdienen.

De beste affiliate producten kun je op verschillende marketingkanalen gaan promoten. Het beste kan zijn om een affiliate marketing website te starten, omdat je dan online vastgoed gaat opbouwen. De artikelen die je schrijft, zullen namelijk scoren in de zoekresultaten van Google en hier ook nog lang blijven staan.

Wil jij weten hoe je de beste affiliate producten succesvol kunt promoten? Bekijk dan gratis de onderstaande introductievideo van de Affiliate Marketing Revolutie!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *