Boyd Hoek vermogen

Verdient Boyd Hoek alleen geld met zijn cursus en wat is zijn vermogen?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Boyd Hoek vermogen

Wat is het vermogen van Boyd Hoek? Veel mensen willen weten wat het antwoord is op deze vraag. Het is echter lastig om te weten wat zijn vermogen is. Boyd Hoek weet namelijk alleen zelf wat hij precies verdient en hoeveel vermogen hij precies heeft opgebouwd.

Eén ding is zeker, het vermogen van Boyd Hoek is enorm. Hier maakt hij zelf ook geen geheim van. Regelmatig deelt hij screenshots van bankafschriften waarin zijn verdiensten te zien zijn. Ook zien we hem vaak genieten op Ibiza, op Bali en in Dubai.

In deze blog ga ik je meer vertellen over het vermogen van Boyd Hoek. Je zult erachter komen op welke manieren hij vermogen vergaart en hoeveel de verdiensten zijn.

Kosteloze Training Door Boyd Hoek: Hoe Jij €10k+ p/m Kan Verdienen Door Simpele Kleine Ads Te Runnen Voor Bedrijven Uit Je Buurt

Zonder investeringen, ervaringen of skills

Meld je hier aan voor de gratis training!

Boyd Hoek begon met geld verdienen op jonge leeftijd

Voordat ik je meer ga vertellen over het precieze vermogen van Boyd Hoek zal ik je eerst iets meer vertellen over zijn achtergrond en ondernemers verhaal.

De Nederlander Boyd Hoek is geboren in Castricum. Verschillende keren verhuisden hij samen met zijn zus en moeder. Boyd Hoek miste een vaderfiguur in zijn leven. Dit heeft hem echter niet tegengehouden succesvol te worden en veel geld te verdienen.

Al op 14-jarige leeftijd begon Boyd Hoek zich af te zetten tegen school. Het schoolsysteem vond hij niets en zag er de nut niet van in. Dat is ook wel logisch natuurlijk als je groot droomt en veel geld wil verdienen. Op 17-jarige leeftijd draaide hij iets bij. Toch waren het tijden waarin veel werd gefeest en drank en drugs werden gebruikt. Dit deed hij om “niet te hoeven voelen”.

Destijd kon Boyd Hoek rondkomen door een baantje te nemen in de sales. Dit werk bestond uit het verkopen van kranten op straat. Het bedrijf besloot Boyd te ontslaan wegens slechte prestaties. Boyd Hoek besloot daarom bij SQpeople te gaan werken. Dit werk bestond uit het langsgaan mensen thuis aan de deur.

Even later besloot Boyd Hoek een cursus te kopen om te leren een online business te starten. Dit pad beviel hem beter. Het bedrijf wat hij opzette in 2017 deed hij eigenlijk niets aan door een gebrek aan discipline. Ook verloor hij zijn tweede sales baan.

Door alle problemen en zorgen werd het de hoogste tijd dingen anders aan te gaan pakken. Hij besloot het Instagram account “Twentiesmentor” te benaderen, omdat de eigenaar aanbood gratis advies te geven. Boyd vertelde hem eerlijk over zijn problemen. De persoon adviseerde weer te gaan sporten, de meeste sales te realiseren voor het bedrijf waar hij was ontslagen en ook weer bezig te gaan met het groot maken van zijn eigen SMMB bedrijf, namelijk “Digital Presence”. Deze tips volgde Boyd op, waardoor hij weer opbloeide.

Het bedrijf werd vrij snel een klein succes. Er waren namelijk meerdere klanten die Boyd Hoek 100,- euro per maand betaalden. Op deze manier verdiende Boyd in februari 2018 een inkomen van 500,- euro per maand. Aangezien Boyd hierdoor zag wat er mogelijk was, besloot hij er vol voor te gaan. Daar hoorden naar school en werk gaan natuurlijk niet bij. Dit zegde hij dan ook beide op.

Het was niet allemaal even makkelijk voor Boyd Hoek. Hij had bijvoorbeeld te maken met een 1000,- euro schuldbedrag bij coaches. Om aan te komen op de eerste meetings voor zijn bedrijf moest hij zwartrijden met de trein.

Door een commitment met zichzelf te maken, besloot Boyd Hoek een YouTube account te beginnen. Hiermee wilde hij zijn journey vastleggen en anderen laten zien wat er mogelijk is.

High-ticket klanten hebben Boyd Hoek veel vermogen opgeleverd

Na klanten van 100,- euro per maand te hebben gekregen, ging Boyd Hoek op zoek naar manieren om klanten te krijgen die hem meer geld wilden betalen. Zo besloot hij toe te treden in de markt van sportschooleigenaren en personal trainers. Op 25 mei realiseerde hij zijn eerste klant van 500,- euro per maand en de maand erop een klant van 1000,- euro per maand. In juni kreeg hij er nog twee klanten bij. In juli lag het inkomen van Boyd Hoek op een bedrag van 2800,- euro, pure winst. Eindelijk bereikte hij de financiële vrijheid waar hij altijd al van had gedroomd.

Door het geld wat hij verdiende, ontstonden er mogelijkheden. Daarom besloot hij een appartement te huren in Amsterdam. Niemand wilde echter aan een jonge gast van 18 jaar een appartement verhuren. Boyd Hoek besloot naar Bali te gaan. De grote stap om naar Bali te gaan, ging niet geheel gepaard zonder risico. Toch wist Boyd Hoek dat het nemen van risico’s hem eerder ook hadden beloond. Op 1 september begon zijn avontuur in Bali.

Bali was natuurlijk een geweldige plek om vette content te schieten voor zijn YouTube kanaal. Al snel stroomde berichten binnen van mensen die wilden weten hoe hij zijn successen realiseerde en hoe zij dit ook konden bereiken. Hierdoor besloot Boyd Hoek anderen te gaan coachen. Zijn klanten behaalden resultaten waar Boyd Hoek zelf maanden over had gedaan. Zij hoefden het wiel namelijk niet opnieuw uit te vinden.

In Bali waren veel meer ondernemers waar Boyd Hoek in contact mee kwam. Zij lieten hem inzien hoeveel meer er is in het leven. Dit was heel anders in vergelijking met vrienden en familie uit Nederland.

Boyd Hoek zat niet stil op Bali. De eerste helft van de dag was hij bezig met het maken en optimaliseren van ads. In de middag ging Boyd nieuwe klanten aantrekken door te bellen met personal trainers.

Momenteel haalt Boyd Hoek klanten binnen die hem 2000,- tot 3000,- euro per maand betalen.

Inkomsten uit SMMB Masterclass

Binnen 4 maanden schaalde Boyd Hoek zijn SMMB business naar een omzet van 11.000,- euro en een pure winst van 10.800,- euro. Dit bedrag bestond alleen uit zijn SMMB klanten en dus niet eens zijn cursisten. Door de bedragen die Boyd verdiende, ontstond er snel meer vraag naar coaching van Boyd. Het kostte echter teveel tijd zoveel mensen 1-op-1 te helpen. Daarom besloot hij een SMMB cursus op te zetten, namelijk de “SMMB Masterclass”.

Met de SMMB Masterclass wil Boyd Hoek zijn klanten helpen social media (ads en funnels) uit te voeren voor MKB bedrijven, zodat zij ook veel geld kunnen verdienen. Wanneer bedrijven meer geld verdienen door jou, willen ze jou logischerwijs meer geld betalen. Honderden mensen hebben de cursus van Boyd aangeschaft, hebben de standaard gebroken en hebben financiële vrijheid gecreëerd. Het waren allerlei soorten mensen. Jong, oud, man, vrouw, student en werknemers.

Je zult wel begrijpen dat er een groot deel van het vermogen van Boyd Hoek is voortgevloeid uit de educatie business. Veel mensen zullen Boyd Hoek ook wel kennen van de vele Facebook- en YouTube advertenties.

Het totale vermogen van Boyd Hoek

Hoeveel vermogen Boyd Hoek precies heeft vergaard, weet alleen hij zelf en zijn boekhouder. Het is wel bekend dat hij een villia heeft op Bali. Ook komt hij regelmatig op Ibiza en heeft hij ontzettend veel plekken gezien van de wereld. Volgens mij woont Boyd Hoek momenteel in Dubai. Door de hoge inkomsten uit zijn Digital Presence bedrijf en SMMB Masterclass is het wel duidelijk dat hij een groot vermogen heeft vergaard.

Mocht je hetzelfde succes willen bereiken als Boyd Hoek, dan raad ik je aan met zijn SMMB Masterclass aan de slag te gaan. Hij gaat je namelijk zijn exacte manieren geven klanten binnen te halen en advertenties geven die je zelf kunt kopiëren. Binnen 24 uur kan jij je eerste klant krijgen. Het fijne is dat je er niet eens per se een bedrijf voor hoeft op te zetten!

De SMMB Masterclass is verfrissend, is veelbelovend en is leuk om te volgen. Bovendien zien wij dat veel cursisten reeds prachtige resultaten met deze cursus behalen. Met dat gegeven in ons achterhoofd kunnen wij je maar één ding aanraden: meld je zo snel mogelijk voor deze cursus aan. De investering heb je waarschijnlijk binnen de kortste keren weer terugverdiend!

Ga aan de slag!

Claim direct je korting op de SMMB Masterclass!

Korting claimen

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *