Clubislive.nl review en ervaringen

Spanning en sensatie als webcammodel bij Clubislive.nl!

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
mm
Clubislive.nl review en ervaringen

Vind jij jouw leven ook nogal saai, en kan het er allemaal wel wat spannender en mysterieuzer aan toe? Dan is een baan bij Clubislive.nl echt iets voor jou!

Je bent bij Clubislive.nl aan het juiste adres als je wat spanning aan je leven toe wil voegen. Geen één dag is hetzelfde bij Clubislive.nl. Deze spanning maakt het onwijs leuk om iedere dag bij Clubislive.nl weer aan de slag te gaan. Je staat elke dag op met een glimlach omdat je je herinnert dat je weer een leuke dag bij Clubislive.nl voor de boeg hebt.

De meeste banen kosten je energie, maar werken als webcammodel geeft je energie! Je gaat nooit meer op pad met een lege batterij als je bent aangesteld als webcammodel bij Clubislive.nl. Ook heb je geen risico’s om ziek te worden.

Deze Clubislive.nl review zal verschillende punten aankaarten waarom je wel of niet bij Clubislive.nl moet komen werken als webcammodel. Ben je ook benieuwd naar alle voor- en nadelen van een baan als webcammodel en wat de echte ervaringen zijn van bestaande modellen? Lees dan snel verder en jij zal volledig overtuigd raken van alle voordelen van een functie bij Clubislive.nl door deze Clubislive.nl review.

Clubislive.nl review: waarom het zo geweldig is om bij deze organisatie te werken!

Clubislive.nl bestaat sinds 2003. Het is een gezellig bedrijf waar je je gelijk op je gemak bij voelt. In deze Clubislive.nl review wil ik je laten zien hoe leuk het is om deel uit te maken van het schitterende team van Clubislive.nl.

Iedereen kent elkaar en er heerst een echte ons-kent-ons-cultuur. Er is altijd wel iemand waar je even een praatje mee kan maken, of iemand die een van jouw vragen kan beantwoorden. Het support team van Clubislive.nl is dan ook altijd bereikbaar. Je kunt gewoon een bericht of e-mail sturen of een skype gesprek starten.

Je gaat als erotisch webcammodel en/of chatter aan de slag bij Clubislive.nl. Dit lijkt raar en onwennig aan het begin, maar niets is minder waar. Als je eenmaal bezig bent, zet je gewoon een soort van knop om waardoor je uiterst professioneel op de wensen van klanten ingaat. Ook mag je zelf bepalen met wie je wel of juist niet gaat cammen of chatten, en hoe ver je meegaat in de wensen of gesprekken van de klant. Hier hoef je dus niet wakker over te liggen. Je kunt met een gerust hart werken als webcammodel, iedereen op het platform zal je respecteren en je waarderen als webcammodel. Een fijn vooruitzicht.

Verder heb je als webcammodel veel vrijheid. Deze flexibiliteit is één van de redenen dat deze functie zo geliefd is onder werknemers. Je bepaalt namelijk zelf waar en wanneer je werkt. Dat je gewoon je bed kan uitrollen, je eventjes opfrissen en dan achter je laptop aan de bak kan, is een van de fijne kanten aan het werken als webcammodel. Daarnaast kun je zelf kiezen of je liever in de avonden, of alleen in het weekend en drukkere periodes werkt. Het is allemaal toegestaan. Wil je stoppen met cammen? Dan log je simpelweg niet meer in op Clubislive.nl. Er zijn dus geen verplichtingen of speciale dienstverbanden.

Ook mag je zelf bepalen of je met je gezicht in beeld komt, je eigen naam gebruikt of liever volledig anoniem blijft. Veel vrouwen zetten bijvoorbeeld een maskertje op om hun gezicht te verbergen. Bijkomend voordeel is dat klanten dit soms juist spannend vinden.

Wat moet je in huis hebben om als webcammodel te starten?

In deze Clubislive.nl review behandel ik ook voor wie een baan bij Clubislive.nl geschikt is. Het is bedoeld voor iemand die graag van vrijheid houdt en ook zijn eigen autonomie behoudt. Het is een baan voor mannen en vrouwen, maar er zijn wel meer dames nodig als webcammodel. Vaak zoeken mannen namelijk naar sexting.

Het werk is vooral weggelegd voor mensen die niet al te veel schaamte kennen en zich goed voelen om voor de webcam hun kleren uit te doen. Als je wat preuts bent en nogal onzeker, dan is het werk als erotisch webcammodel minder geschikt voor jou. Mannen zullen minder lang met je willen cammen als je niets doet en je kleren aanhoudt, waardoor je dus ook minder geld verdient.

Je werkt gewoon volledig uit huis en zal dus minder contact hebben met collega’s (in het echt). Als webcammodel moet je goed met deze eenzaamheid kunnen omgaan. Je bouwt je inkomen op vanuit je eigen, vertrouwde plekje. Dit is voor veel vrouwen (en mannen) een geruststelling, en maakt het werken als erotisch model wat minder eng.

Verder moet je ook meerderjarig zijn. Dit betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn. Als je jonger dan 18 bent, is het helaas niet mogelijk om bij Clubislive.nl te komen werken. Daarnaast heb je natuurlijk een webcam nodig (dit spreekt voor zich) en een goede, stabiele internetverbinding. Anders kan je niet goed contact leggen met potentiële klanten. Dit is natuurlijk een vereiste voor een webcammodel.

Geen specifieke opleiding of investering nodig

Je hebt geen specifieke opleiding nodig als je wil solliciteren als webcammodel. Iedereen kan het, ook als je er niet per se uit ziet als een topmodel. Als je gemotiveerd bent, dan komt alles helemaal goed.

Daarnaast is het goed om te weten dat het webcammen je geen geld kost. Je inschrijving, de bezoekers van Clubislive.nl en de service van Clubsilive.nl is dus volledig gratis. Als je je vandaag aanmeldt, kun je dezelfde avond nog aan de slag.

Je verdient een fortuin als webcammodel bij Clubislive.nl!

Deze Clubislive.nl review laat ook zien wat je ongeveer gaat verdienen als webcammodel. Als je je goed inspant en je beste beentje voortzet, dan kan je best een aardig inkomen verdienen met het poseren voor de webcam. Het is dan wel noodzakelijk dat je regelmatig actief bent en frequent je webcam aan hebt. Als je besluit dit te doen, dan kun je makkelijk duizenden euro’s of 10.000,- euro per maand verdienen.

Het kan ook verstandig zijn om reclame te maken voor je eigen diensten. Als niemand weet dat jij een webcammodel bent, dan zal je ook minder geboekt worden. Promoot jezelf een beetje, en je verzuipt vervolgens in het werk. Echter, op Clubislive.nl zijn gewoon al een zeer hoog aantal klanten actief, waardoor je niet altijd zelf op zoek hoeft te gaan naar geïnteresseerden. Je kunt dus zelf de marketing doen of Clubislive.nl alles laten doen. Clubislive.nl is immers het drukbezochtste platform op het gebied van erotisch chatcontact in de Benelux.

Bij Clubislive.nl verdien je minimaal 0,20 cent per minuut als je aan het bellen of cammen bent met een klant. Ook voor het ontvangen van chatberichten verdien je 0,20 cent per bericht. Dit salaris is ook van kracht als je een bericht verstuurt naar een klant. Als je met meerdere bezoekers tegelijk bezig bent, verdubbelt je loon. Met twee actieve personen in je webcam sessie verdien je dus 0,40 cent per minuut. Met tien actieve personen verdien je dus 2,- euro per minuut. Dat is nog eens goed verdienen!

Clubislive.nl houdt bij hoeveel minuten je camt, hoeveel berichten je verstuurt etc. Er is een statistieken pagina waar je je verdiensten kunt vinden in een handig overzicht.

Extra mogelijkheden om geld te verdienen bij Clubislive.nl

Er zijn zelfs manieren waarop jij nog meer geld in het laatje kunt brengen via Clubislive.nl. Bezoekers of klanten kunnen je bijvoorbeeld tips & flirts geven. Dit is een soort fooitje. Klanten mogen jou zoveel fooi geven als dat ze zelf willen. Ze mogen kiezen uit een fooi van 0,33, 1,30, 3,20 of een eigen bedrag invullen. Ze kunnen ook Cybertoy tips geven, dit betekent dat zij tegen betaling jouw speeltje kunnen activeren, zodat deze bijvoorbeeld gaat trillen.

Ook kun je kiezen voor een 1 op 1 sessie met een klant. Op deze manier verdien je 0,80 cent per minuut. Simpelweg zet je de VIP functie aan waarna personen een sessie bij je kunnen aanvragen.

Bovendien kan je Clubislive.nl promoten via een unieke promotielink. Je krijgt hier maar liefst 0,29 cent per minuut voor! Het maakt hierbij niet uit of de aangebrachte klant met jou of een ander model gaat cammen. Het kan dus zeker een goed idee zijn bezoekers naar het platform te lokken via Instagram, Twitter, Facebook of zelfs een website. Als je dus je best doet, dan kan je flink wat extra geld binnenharken op deze manier.

Je krijgt altijd op tijd uitbetaald bij Clubislive.nl

Clubislive.nl is een betrouwbare website en valt onder het bedrijf Virtual pc Services B.V uit Amsterdam, met het KvK nummer 50227505. Het bedrijf heeft meerdere succesvolle websites in de erotiek. Je krijgt altijd netjes op tijd uitbetaalt en jouw uren worden allemaal goed geregistreerd. Je krijgt iedere minuut die jij aan de slag als webcammodel bent geweest gewoon uitbetaald. In het geval van een Europese bankrekening, krijg je je verdiensten 3 keer per maand uitbetaald. Houd er wel rekening mee dat je minimaal 150,- euro moet verdienen om uitbetaald te krijgen. Dit is echter een super laag bedrag voor webcammodellen en chatters. Ook moet je belasting betalen, zoals altijd geldt als je geld verdient.

Enkele nadelen aan het werken als webcammodel

Een Clubislive.nl review zou een review niet zijn, zonder de schaduwkanten van de functie te belichten. Vandaar dat hier ook even kort wat nadelen van het werken als webcammodel genoemd worden.

Allereerst is het dus vrij bloot werk. Je dient hier wel goed mee om te kunnen gaan.

Daarnaast heb je geen vast inkomen. De ene maand kan jouw gemiddelde loon wat hoger liggen dan de andere. Dit kan door sommige mensen als vervelend worden ervaren en stress opleveren.

Ervaringen van webcammodellen op Clubislive.nl

Op internet zijn enkele ervaringen te vinden van webcammodellen die geld verdienen met Clubislive.nl. Van veel dames is bekend dat zij een fulltime inkomen verdienen als webcammodel en chatter.

Reviews en ervaringen kun je het beste van de dames en mannen zelf krijgen die actief zijn op Clubislive.nl. Daarom heb ik enkele reviews voor je opgezocht en in eigen woorden opgeschreven, namelijk:

  • Een vrouw is al een tijdje actief op Clubislive.nl. Ze krijg altijd meteen antwoord op haar vragen van de helpdesk. Ook zijn er ontzettend veel bezoekers op het platform. Ze geeft wel aan dat het lastig is met meerdere personen tegelijkertijd te chatten. Als je namelijk de aandacht van een klant vast wil houden, terwijl er nog 5 andere personen in jouw room zijn, is dat moeilijk te realiseren. Sommigen willen namelijk juist chatten, terwijl anderen je lichaam willen zien. Deze webcammodel verdient zowel een parttime inkomen met een normale job als met cammen.
  • Een andere webcammodel is sinds 4 dagen actief. Ze heeft nu al een hoog inkomen vergaard, omdat 0,18 cent per minuut in combinatie met meerdere klanten tegelijkertijd aardig aantikt. Ze heeft razendsnel antwoorden gekregen op haar vragen. Haar ervaringen zijn dus enkel positief.
  • Weer een andere webcammodel geeft aan dat zij net 2 dagen actief is op Clubsilive.nl en de teller al op 174,- euro staat. Ze doet dit werk overdag 2 a 3 uur en tegen middernacht logt ze weer in. Ze geeft als tip voor toekomstige modellen dat je moet wachten tot er 4 of 5 mensen in jouw room zitten, en dan pas een striptease te geven en de klanten op te winden. Tevens kun je open vragen stellen om tijd te rekken. Bovendien kun je recht in de camera kijken, zodat zij denken dat je naar hun kijkt. Het enige nadeel wat ze aangeeft, is dat je 1 keer per maand uitbetaald krijgt. Echter, op dit moment krijg je 3 keer per maand uitbetaald.
ervaringen van webcammodel op Clubislive.nl
Actief lid op Clubislive.nl

Clubislive.nl review en ervaringen: eindconclusie

En, heb jij ook zoveel zin gekregen om een webcammodel te worden na het lezen van alle voordelen die gepaard gaan met deze baan? Heb jij je hele carrière al uitgedokterd en zie jij jouw toekomst als webcammodel al helemaal voor je? Wacht dan niet langer en meld je aan op Clubislive.nl.

De meeste mensen aarzelen omdat werken als webcammodel niet een erg gangbare baan is. Ze zijn bang voor de mening van anderen en laten zich hierdoor te veel leiden in het maken van keuzes en het nemen van beslissingen. Dit is onwijs zonde. Je mist hierdoor kansen en wie weet is werken als webcammodel wel de baan van je dromen en past de baan perfect bij jouw interesses en talenten.

Als je je continu laat beïnvloeden door andere mensen en alleen maar sociaal-wenselijke antwoorden geeft en dit soort gedrag vertoont, verlies je je eigen identiteit. Dit is zonde. Je moet altijd bij jezelf blijven en luisteren naar je hart. Ga je schaamte voorbij en doe wat je hart je ingeeft. Ga er gewoon voor en ga een spetterend en rijk leven tegemoet als webcammodel bij Clubislive.nl!

Via de onderstaande button kun je jezelf aanmelden via de eigen website van Clubislive.nl. Ook kun je hieronder het formulier invullen, zodat je direct aan de slag kunt als webcammodel.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *