Corné Marchand vermogen

Wat verdient Corné met crypto, NFT's en ondernemen?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Het vermogen van Corné Marchand

Ben jij benieuwd naar het vermogen van Corné Marchand? Begrijpelijk!

Corné Marchand is namelijk een baas op het gebied van affiliate marketing. Ook is Corné succesvol met traden en investeren op het gebied van cryptocurrency. Zijn verdiensten en resultaten van cursisten spreken eigenlijk voor zich. Corné is zelfs bekend van bekende platformen zoals De Telegraaf, RTL Nieuws, Crypto Insiders en VICE.

Veel mensen willen weten wat Corné precies verdient met al zijn werkzaamheden. Misschien overweeg je zelfs één van zijn cursussen aan te schaffen, omdat je graag dezelfde vrijheid en financiële successen als hem wil bereiken.

In dit artikel ga ik je dan ook meer vertellen over het inkomen en vermogen van Corné Marchand.

Laat ik voorop stellen dat Corné Marchand alleen zelf weet hoeveel geld hij precies verdient en hoeveel zijn totale vermogen bedraagt. Door nu cijfers te noemen die niet volledig in verhouding staan met de werkelijkheid kan Corné Marchand een risico lopen. In dit artikel worden dan ook uitsluitend schattingen gemaakt.

Wie is Corné Marchand?

Corné Marchand is op dit moment 24 jaar oud. Op deze leeftijd heeft hij al grote financiële successen weten te behalen.

Na de opleidingen MAVO, HAVO, Defensie, Zelfstandig ondernemer in de bouw en Commerciële Economie te hebben gevolgd en verschillende banen te hebben gehad, besloot Corné toch voor zichzelf te kiezen in plaats van te werken voor werkgevers.

Hij wist namelijk dat je slim moet werken in plaats van hard moet werken om veel geld te kunnen verdienen.

Dat wil echter niet zeggen dat Corné er vies van is hard te werken. Het succes van Corné is niet komen aanwaaien en tot op heden is hij er elke dag mee bezig.

Wat doet Corné Marchand?

Na enkele opleidingen te volgen besloot Corné Marchand all-in te gaan (burned the boats). Hij besloot dan ook zijn volledige aandacht te richten op traden, investeren en ondernemen om zijn vermogen te vergroten.

De meeste mensen zullen Corné Marchand kennen van zijn video’s over crypto en NFT. Hij heeft namelijk een eigen YouTube kanaal met 62.000 abonnees. Zijn video’s bereiken honderdduizenden mensen.

De eerste successen behaalde Corné voornamelijk dankzij affiliate marketing. Tot op heden verdient Corné Marchand geld als een affiliate marketeer. Dit houdt in dat je producten of diensten van anderen promoot in ruil voor een deel van de verkoopprijs.

Zelfs vandaag de dag verdient Corné Marchand aanzienlijke bedragen met onder andere crypto affiliate marketing. Bedenk maar eens dat onder zijn video’s affiliate links staan naar platformen om crypto te kopen, zoals Bitvavo. Ook verschijnen regelmatig review video’s met affiliate links op het YouTube kanaal van Corné.

Sinds enkele jaren geleden houdt Corné Marchand zich bezig met het investeren, daytraden en swingtraden van crypto. Dit is namelijk zijn passie en hij ziet er ook toekomst in. Door video’s te maken over crypto is het YouTube kanaal van Corné Marchand enorm gaan groeien.

Door de grote vraag naar informatie over crypto besloot hij in 2021 een eigen cursus te ontwikkelen over het traden en beleggen van cryptovaluta, genaamd “Cryptonite”. Begin 2022 begon hij ook een cursus over NFT door de potentie van deze markt. Deze noemde hij “NFT Mastery”.

Hoeveel verdient Corné Marchand?

Aangezien de Cryptonite cursus momenteel bestaat uit ongeveer 3200 studenten heeft Corné Marchand hier een deel van zijn vermogen mee vergaard. De cursus kost 997,- euro. Dit betekent dat hij misschien enkele miljoenen heeft verdiend. Er moet echter bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de gemaakte kosten, gerekende kortingen en de betaalde belastingen.

De cursus NFT Mastery kost 497 euro. Het is mij niet bekend geworden hoeveel mensen hiermee aan de slag zijn gegaan. Ik denk nu enkele honderden mensen.

Het is bekend dat Corné Marchand veel geld verdient met affiliate marketing. De huidige affiliate marketing websites of projecten van Corné Marchand zijn veelal niet bekend. Wel verdient hij bijvoorbeeld veel geld via zijn YouTube kanaal en via cornemarchand.nl.

In het verre verleden zag ik al eens affiliate marketing successen van Corné Marchand voorbijkomen.

Bovendien vergaard Corné natuurlijk vermogen door zelf geld te verdienen met crypto en NFT’s.

Het is bekend dat hij bijvoorbeeld 23K heeft verdiend dankzij 1 trade. Ook verdiende hij 13K op 1 dag met NFT’s flippen

Wat is het totale vermogen van Corné Marchand?

Het is alleen voor Corné Marchand zelf bekend hoeveel zijn totale vermogen bedraagt. Ik heb hem hier wel een bericht over gestuurd, maar hij houdt dit liever privé.

Naar schatting is het vermogen van Corné Marchand aanzienlijk. Het kan zomaar zijn dat zijn totale vermogen tonnen of miljoenen bedraagt. Dit lijkt me ook wel logisch als we kijken naar zijn duizenden studenten, investeringen en inkomsten uit affiliate marketing.

Het vermogen van Corné Marchand is hem wat mij betreft van harte gegund. Corné houdt zich immers 7 dagen per week bezig met ondernemen en de crypto markten. Bovendien behalen anderen ook grote financiële successen dankzij Corné.

Waar besteed Corné Marchand zijn vermogen aan uit?

In principe heeft hij alle vrijheid om te doen en laten wat hij wil.

Corné Marchand woont in Denis of Valencia in Spanje.

Vorig jaar kocht Corné een Mercedes CLA.

Onlangs kocht hij een Range Rover Sport SVR met een dikke 575pk. De Range Rover Sport SVR kost ongeveer 200.000 euro. Dit zegt ook wel wat over zijn vermogen.

Hoe kun je hetzelfde of meer vermogen vergaren als Corné?

Na het lezen van dit artikel kan ik begrijpen dat je hetzelfde vermogen als Corné Marchand wil vergaren.

Onderstaande links kunnen je hierbij helpen. Sla deze op en ga aan de slag.

Wil jij ook zo vermogend als Corné Marchand worden? Laat het weten in de reacties!

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *