Crypto miljonair worden

Kun je nog miljonair worden met crypto?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
mm
crypto miljonair worden

Dit jaar bereikte Bitcoin nog de nieuwe all-time high van 55.000,- euro. Afgelopen weken zijn de waarden van cryptomunten opnieuw flink gestegen. Steeds meer mensen beginnen de potentie te zien en willen hier ook hun voordeel uit halen. Met een klein bedrag kun je immers al investeren bij een groot aantal crypto exchanges.  

Het kan zeker lucratief zijn om te investeren in crypto. Door op de juiste momenten in te stappen, kun je van flinke koersstijgingen profiteren. Stel dat je bijvoorbeeld tien jaar geleden 1000,- euro in Bitcoin had gestoken. Vandaag de dag zou deze investering meer dan 15 miljoen waard zijn geweest als je nooit had uitbetaald. In 2010 werden 10.000 Bitcoins geveild voor 50,- euro, maar het werd door niemand gekocht. Hedendaags zou deze investering 500 miljard waard zijn geweest. Er zijn dan ook super veel mensen miljonair, miljardair of zelfs biljonair geworden met crypto. Ook Bitcoin is begonnen op 0.

Crypto miljonair worden is zeker mogelijk. Echter zal slechts een klein percentage van de investeerders daadwerkelijk miljonair worden met crypto. Ook is de vraag of we überhaupt opnieuw enorme koersstijgingen zullen zien. In dit artikel ga ik je dan ook vertellen hoe groot de kans is dat jij er succesvol mee wordt. Ook geef ik je een aantal tips. Onthoud hierbij dat ik geen financieel adviseur ben.

Het risico van crypto miljonair worden

Natuurlijk zien wie allemaal wel de video’s en artikelen voorbijkomen over personen die met een kleine inleg enorme rendementen behalen met beleggen in crypto. Door slim te investeren, is het ook daadwerkelijk mogelijk miljonair te worden.

In het afgelopen jaar steeg Bitcoin 372%, Ethereum 1.500% en Dogecoin 19.000%. Ook zijn er nog vele andere opkomende cryptomunten die tienduizenden keren over de kop zijn gegaan. Als je deze percentages ziet, kan het overkomen alsof het makkelijk is een crypto miljonair te worden. Besef echter dat in de toekomst hele andere dingen kunnen gebeuren dan in het verleden. Daarom blijft crypto een investering die gepaard gaat met een zeer hoog risico.

Soms zijn er in een korte tijd gigantische stijgingen te zien. In dezelfde weken kunnen de prijzen ook weer net zo hard kelderen. De grootste cryptomunt, Bitcoin, zakt en stijgt soms dagelijks met 10%. Dit laat zien hoe volatiel de waarden van cryptomunten eigenlijk zijn.

De stijgende en dalende koersen van crypto kunnen zeker verklaard worden. Niemand weet namelijk wat de koersen in de toekomst zullen doen en dat kan paniek opleveren. Er kunnen mogelijk nog veel mensen crypto miljonair worden door nu te investeren, maar zij kunnen mogelijk ook hun geld verliezen.

Is het verstandig nu te investeren in crypto?

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van crypto, zoals de Bitcoin. Deze munten zijn zo populair, omdat ze mogelijk in staat zijn de wereld te veranderen. Als je nu investeert en deze trend voortzet, kun je veel geld verdienen en misschien zelfs een crypto miljonair worden.

Als je wilt beginnen met investeren in crypto dien je na te denken over de risico’s. De prijzen kunnen immers in sommige perioden flink zakken of schommelen. Als je liever risico’s vermijdt in het leven, kan crypto veel stress en slapeloze nachten opleveren, vooral ervan uitgaand dat je op korte termijn crypto miljonair wilt worden door all-in gaan. Cryptomunten kunnen in één dag 20 tot 80% stijgen, maar ook ineens 80% van hun waarde verliezen. Hiermee doel ik er dus op dat crypto miljonair worden eerder is weggelegd voor personen die risico’s durven te nemen en niet bang zijn om geld te verdienen.

Ook is het alleen verstandig te investeren in crypto als je het geld daadwerkelijk kunt missen. Zorg daarom dat je huidige financiële situatie de investeringen toelaat. Het beste kan zijn al een spaarpotje te hebben als je begint met investeren. Mogelijk moet je ineens onverwachte rekeningen betalen en daardoor het cryptogeld vervroegd opnemen. Dit zou zonde zijn, omdat je de crypto misschien nooit meer voor dezelfde aantrekkelijke koers kunt kopen.

Bovendien raad ik je aan verschillende cryptomunten op te nemen in je portefeuille. Gezien de risico’s van crypto kun je terugvallen op een solide portefeuille als bepaalde koersen zakken. Ook zullen bepaalde cryptomunten misschien de lucht ingaan, terwijl anderen stabiel blijven of kelderen.

Tips om miljonair te worden met crypto

Waarschijnlijk vraag je nu bij jezelf af of andere cryptomunten ook in staat zijn 55.000,- euro waard te worden. Dit zou écht kunnen gebeuren. Op dit moment zijn verschillende altcoins namelijk nog bijna niks waard, terwijl ze wel veel potentie hebben. Je dient dan ook onderzoek te doen naar de potentie van cryptomunten die nu nog goedkoop zijn en waar je dus grote hoeveelheden van kunt inkopen. Juist de opkomende of nieuwe altcoins zijn nog in hun beginfase, waardoor ze opeens enorm kunnen stijgen.

Mocht een altcoin met een waarde van 0,002,- naar dezelfde waarde als Bitcoin stijgen, dan zou je met een investering van 500,- euro 250.000 munten kunnen hebben gekocht, en zou je investering 12.500.000.000,- euro waard zijn geworden. Dit betekent dat je een multi-miljardair bent. Tegenwoordig is het dus nog steeds mogelijk crypto miljonair of miljardair te worden door slim te investeren in altcoins.

Lucratieve altcoins kun je vinden door naar de potentie van de munten te kijken. Lees dus alles wat over de munt te vinden is op internet en maak een fundamentele en technische analyse. Kijk bijvoorbeeld naar de techniek en functie achter de munt. Als een crypto problemen van andere munten, zoals de schaalbaarheid, oplost kan het interessant zijn te investeren. Hetzelfde geldt voor munten die naast een betaalmiddel meer functies kunnen hebben in de maatschappij. Doe in ieder geval zelf je onderzoek en laat je niet te veel leiden door je emoties of adviezen van familie, die eigenlijk geen kennis hebben of zelfs niet eens geïnvesteerd hebben.

Als je wilt investeren in crypto om miljonair te worden, kun je meerdere dingen doen. Je kunt eenmalig in crypto investeren en dit vasthouden, wat ook wel HODL wordt genoemd. Op deze manier gaat je investering mogelijk exponentieel groeien. Om nog sneller crypto miljonair te worden, kun je de crypto staken. Op deze manier krijg je extra geld over je investering door het geld tijdelijk vast te zetten. Ook kun je gaan traden. Dit betekent dat je dagelijks crypto gaat inkopen en verkopen. Je gaat dan inspelen op de koersveranderingen die plaatsvinden in enkele minuten of uren. Daytraden kan interessant zijn, omdat veel personen ook miljonair zijn geworden door op de juiste momenten hun winst te pakken.

Welke cryptomunten hebben veel potentie?

Er zijn duizenden cryptomunten in omloop. Hiervan is slechts een klein gedeelte interessant om in te investeren om miljonair te worden. Er zitten namelijk een hoop zogenaamde “scam coins” tussen. De eigenaren en investeerders manipuleren de koersen en proberen op deze manier zelf miljonair te worden, terwijl de massa hun geld verliezen.

Je kunt het beste zelf op onderzoek uitgaan naar de beste altcoins om in te investeren. Er zijn genoeg video’s en cursussen te vinden waarin de meest kansrijke cryptomunten worden besproken. Om het je iets makkelijker te maken, zal ik je enkele voorbeelden geven van investeringen uit mijn eigen cryptoportfolio.

  • Ethereum (ETH): Dit is de cryptomunt waarin ik wekelijks of dagelijks investeer. Dit komt omdat Bitcoin eigenlijk goed is in één ding, terwijl Ethereum honderd dingen goed wil doen. Daarnaast is er een gelekte voorspelling geweest van Goldman Sachs, die verwacht dat Ethereum Bitcoin overschaduwt in markkapitalisatie.
  • Cardano (ADA): Volgens velen zou Cardano nog veel mensen crypto miljonair kunnen laten worden. De potentie het op één na sterkste slimme contractplatform op de markt te worden is dan ook groot.
  • Polkadot (DOT): De oprichter van Polkadot heet Gavin Wood. Het lukte hem een cryptomunt te maken die werd gezien als de “Ethereum Killer”. Het is één van de meest innovatieve cryptomunten ter wereld. Ik heb dan ook zeker een gedeelte in Polkadot gestoken.
  • VecChain (VET): Het doel van VeChain is de volledige supply chain van een bedrijf te kunnen controleren. Dit betekent dat je precies zou kunnen zien wat er met een product of voedingsmiddel is gebeurd als je het koopt, zodat je niet meer hoeft te vertrouwen op leveranciers en ziektes kunnen worden voorkomen. Dit maakt het een vrij interessante investering.
  • Dogecoin (DOGE): Je hebt vast wel eens gehoord dat Dogecoin naar de maan gaat. Dit zou echt kunnen gebeuren. Door de hypes op internet en Twitter berichten van Elon Musk zou één Dogecoin wel eens 1,- euro waard kunnen worden. Aangezien deze cryptomunt een toekomst heeft op een vreemde manier heb ik er niet zoveel in geïnvesteerd, maar het kan wel degelijk een kans zijn om miljonair te worden.

De bovenstaande cryptomunten kunnen al vanaf 1,- euro worden gekocht op een platform zoals Bitvavo. Andere munten waarin ik heb geïnvesteerd, kunnen alleen worden gekocht met een wallet. Dit is iets lastiger, maar je kunt dan wel als één van de eersten investeren in de cryptomunten die pas net zijn uitgebracht of nog gelanceerd moeten worden.

Hulp nodig om crypto miljonair te worden?

Zoals je hebt kunnen lezen, kan investeren in crypto zeer winstgevend zijn. Echter valt het ook onder één van de meest risicovolle investeringen. Het beste kun je zelf de voor-en nadelen op een rijtje zetten om te bepalen of je gaat proberen een crypto miljonair te worden.

Mogelijk zouden er nog veel beleggers miljonair of zelfs miljardair kunnen worden met Bitcoin en altcoins. De munten dienen dan op de juiste momenten te worden gekocht. Je bent dus nog niet te laat met investeren, als je misschien dacht dat het alleen rendabel was aan de beginperiode. De meningen van deskundigen luiden in ieder geval dat crypto’s de komende jaar nog veel meer waard zullen worden. Zij verwachtten bijvoorbeeld dat Bitcoin tegen het einde van het jaar de 100.000,- euro bereikt en de marktkapitalisatie van goud gaat inhalen. Blijf echter zelf nadenken om je risico’s in te dekken.

Als je wilt beginnen met investeren in crypto hebben Derek Westra en Patrick Suiker een handig lijstje voor je klaar liggen. Ze delen de cryptomunten die dit jaar nog honderden keer over de kop kunnen gaan en die je zou overwegen nu te kopen. Bitcoin staat niet in dit lijstje. Ik raad je dan ook zeker aan het te bekijken. Deze mannen zijn al 8 jaren fulltime actief in de markt en hebben miljoenen euro’s verdient.

Ben jij op zoek naar de gouden cryptomunten?

Investeer in de nieuwe Bitcoin of Ethereum nu ze nog goedkoop zijn en zie je inleg exponentieel groeien!

Ja! Ik wil dit portfolio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *