Derek Westra, is hij écht een crypto expert?

Wie is Derek Westra en is hij te vertrouwen?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
mm
Derek Westra

Als jij je bezig houdt met crypto investeringen, dan is de kans groot dat je weleens iets hebt gezien of gehoord van Derek Westra. De meeste mensen kennen Derek Westra dan ook van zijn bedrijf “Alles Over Crypto”. Hiermee willen hij en zijn team zoveel mogelijk mensen op weg helpen in de wereld van cryptocurrencies.

De laatste jaren is de vraag naar educatie omtrent crypto dan ook enorm gegroeid. Veel mensen willen bijvoorbeeld weten hoe te investeren in crypto en welke munten zij dan het beste kunnen aanschaffen. Dit heeft Derek Westra doen besluiten Alles Over Crypto op te zetten.

Misschien twijfel jij nog om met Derek Westra in zee te gaan of wil je gewoon meer over zijn werkzaamheden weten. Dan kan ik goed begrijpen dat je wilt weten of hij daadwerkelijk een échte crypto expert is. Een vraag die ik vak voorbij zie komen is: verdient Derek alleen maar geld aan de verkoop van cursussen of handelt hij zelf ook in crypto? In deze nieuwe blog vertel ik je alles wat je moet weten over Derek Westra!

Wie is Derek Westra?

Op het moment van spreken is Derek Westra 29 jaar oud. Zijn carrière begon in het jaartal 2009, waarin hij op de Universiteit van Amsterdam een Bachelor Economie heeft behaald. Na het behalen van deze diploma heeft Derek ook nog eens op de Universiteit de opleiding gedragseconomie en speltheorie gevolgd. Bovendien volgde hij een 7 maanden durige cursus om een Growth Hacker te worden. Dit betekent dat je marketing technieken gaat aanleren waarmee bedrijven hun omzet kunnen laten groeien. Al deze gevolgde opleidingen geven wel aan dat Derek Westra discipline heeft en een doorzetter is.

Tijdens en na zijn opleiding heeft Derek Westra meerdere banen gehad. Dit waren eigenlijk allemaal freelance banen, wat betekent dat hij als zelfstandig ondernemer aan de slag is gegaan bij bedrijven. Zo heeft Derek in 2016, 8 maanden lang scripties op mbo-, hbo- en wo-niveau nagekeken. Al gauw stapte hij over op freelance werkzaamheden als Growth Hacker. Bij verschillende bedrijven in Nederland en Duitsland heeft hij bedrijven geholpen om hun omzet drastisch te laten groeien. Logischerwijs is Derek gestopt met het Growth Hacken voor anderen bedrijven na het succes van zijn eigen onderneming Alles Over Crypto.

In 2017 begon Derek Westra dan ook grote stappen te maken. Zo werd hij oprichter van Alles Over Crypto. Dit is een platform waarop alles wordt besproken wat met crypto te maken heeft op een makkelijk te begrijpen manier. Denk aan onderwerpen die mensen vaak lastig maken, zoals ICO’s, crypto exchanges, cryptogems, HODL, daghandelen en minen. Dit soort termen en strategieën worden eenvoudig uitgelegd door middel van blogs, A tot Z videotrainingen en video’s op de verschillende platformen van Alles Over Crypto.

Ook begon Derek in 2017 het Instagramaccount Africanimals. Dit Instagramaccount kreeg in een korte tijd een bereik van meer dan 1 miljoen volgers. Africanimals groeide uit tot de autoriteit op het gebied van dieren foto’s. Door het succes besloot Patrick hier een stichting van te maken. De opbrengsten uit het Instagramaccount worden dan ook geïnvesteerd in projecten die als doel hebben Afrikaanse dieren een mooier lever te geven. Er zijn al tienduizenden euro’s gedoneerd.

Wie is Robin Westra?

Derek Westra heeft een jonger broertje genaamd Robin Westra. Hij kan worden omschreven als het technische brein achter AllesOverCrypto.nl. Robin heeft hiervoor een bachelor Computer Science afgerond.

Je zult Robin niet tegenkomen in de cursus, maar hij zorgt er dus wel voor dat alles op de website en in de cursussen goed verloopt.

Echter, Robin Westra houdt zich wel degelijk ook bezig met crypto. Hij begrijpt bijvoorbeeld hoe de blockhaintechnologie achter cryptomunten werkt en welke cryptomunten zogenoemde “gems” of “shitcoins” zijn.

Gratis online Bitcoin Training

Na deze gratis training van 1,5 uur:

  • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
  • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
  • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
  • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt!
  • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!
Ja! Zet mij op de gastenlijst!

Is Derek Westra een crypto expert?

Opmerkelijk genoeg zoeken sommigen mensen in Google naar het antwoord op de vraag of Derek Westra wel te vertrouwen is. Dit is echter zeker het geval. Derek Westra kan worden gezien als een crypto expert en is zeker te vertrouwen. Immers, welke persoon met verkeerde bedoelingen komt met zijn eigen naam naar buiten? Welke oplichter geeft zijn adresgegevens in het openbaar weer in het KvK handelsregister (KvK nummer: 70563357). De meeste onbetrouwbare eigenaren van crypto cursussen of platformen doen dit soort dingen niet. Bovendien krijg ik altijd binnen enkele uren een reactie terug als ik een mail stuur naar Derek.

Natuurlijk hangt er wel een groot stigma rondom crypto. Sommigen personen vinden het een gek idee dat je alleen maar wat geld hoeft te investeren, verder kunt gaan met je leven en uiteindelijk je winst kunt uitcashen. Zij denken bijvoorbeeld: wie betaalt al die winsten dan uit?

Ik kan je verzekeren dat Derek Westra betrouwbaar is. Al jaren is Derek Westra actief in de cryptomarkt. Zo heeft hij enorme winsten behaald dankzij cryptomunten die niet door de massa zijn ontdekt, of pas op het moment dat de koers al veel hoger stond. Dagelijks worden er nieuwe cryptomunten gelanceerd en Derek geeft aan welke hiervan het beste zijn. Ook leer je bijvoorbeeld daytraden, waarbij je inspeelt op veranderende koersen gedurende de dag, of de HODL strategie, waarbij je eenmalig een bepaalde hoeveelheid crypto koopt en deze vasthoudt om je investering exponentieel te laten groeien. Volg gewoon de stappen van Derek en zijn team, zodat je kunt voorkomen onnodige fouten te maken of straks wel wordt opgelicht door één of andere zogenaamde crypto guru.

Derek Westra opgelicht

Het vermogen van Derek Westra

Er zijn verschillende zaken waardoor het vermogen van Derek Westra in een korte tijd flink is toegenomen. Natuurlijk heeft Derek compagnons. Zoiets bereik je niet in je eentje. De belangrijkste zakenpartners zijn Robin Westra en Patrick Suiker. Daarnaast bestaat het complete Alles Over Crypto team uit tientallen personen. Hier gaat ook een deel van de verdiensten uit het bedrijf naar toe.

Toch is er natuurlijk ontzettend veel geld verdiend met de producten: de Crypto Masterclass, het Crypto Portfolio en de Crypto Signals. Duizenden mensen zijn al aan de slag gegaan met de cursussen. Eén van de high end cursussen wordt bijvoorbeeld verkocht voor een bedrag van maar liefst 1997,- euro. Dit is voor veel mensen een compleet maandloon. Bovendien staan alle cursussen van Derek op de bestsellers lijst van het betaalsysteem waar zij gebruik van maken, genaamd PayPro.

Uiteraard komt er ook een groot deel van het vermogen van Derek Westra uit eigen investeringen en trades in crypto. Investeringen die worden aanbevolen aan zijn klanten gebruikt Derek zelf ook. Hiermee verdient hij veel geld.

Naar schatting leveren alle inkomstenbronnen en investeringen Derek een groot vermogen op. Natuurlijk is het alleen voor Derek zelf bekend hoeveel zijn exacte vermogen bedraagt.

Wat kan Derek Westra voor jou betekenen?

Alles Over Crypto is momenteel het grootste Nederlandse platform op het gebied van cryptocurrencies. Er staan dan ook tienduizenden stukken content op online waarin wordt besproken wat de potentie is van crypto en hoe het allemaal werkt.

Overigens is de potentie van crypto logisch als je even beseft dat je met één klik geld kunt overmaken naar de andere kant van de wereld zonder dat daar een bank, of hoge transactiekosten voor nodig zijn. In veel winkels kan al betaald worden met crypto en naar verwachting worden dit in de toekomst alleen maar meer en meer winkels en webshops.

Gezien de potentie van crypto en de expertise van Derek Westra wil je waarschijnlijk hulp van deze expert om dezelfde resultaten te gaan behalen. Naar mijn oprechte mening is dat een ontzettend goed idee. Ook al heb jij momenteel slechts 20, 50 of 100 euro die je maandelijks kunt missen, en maak je daar elke maand 200 euro van, is dat al ontzettend mooi meegenomen. Je investering kan exponentieel groeien en op de bank krijg je er vrijwel niets voor of wordt het zelfs minder waard. Verschillende gratis trainingen, betaalde cursussen en content van Derek Westra kunnen je hierbij helpen.

  • Crypto Masterclass: In deze cursus leer je hoe je succesvol kunt worden met crypto. Hierdoor ga je het maken van onnodige fouten voorkomen. Ook ga je leren hoe je goede cryptomunten vindt en wat de beste momenten zijn om weer te verkopen. Derek geeft zelf aan dat de meeste winst te behalen valt op het inkopen van crypto als de koers nog laag staat en vervolgens te verkopen op het hoogste punt.
  • Crypto Portfolio: In tegenstelling tot de Crypto Masterclass ga je in deze cursus dieper in op opkomende cryptomunten. Volgens Derek zijn dit “gems” of “cryptoparels”. Dankzij het Crypto Portfolio hebben cursisten hun investering 200 of 2000 keer weten te verdubbelen. Zelf heb ik bijvoorbeeld mijn geld vele malen laten verdubbelen met de cryptomunt “NEO”. In het portfolio staat exact welke cryptomunten je moet kopen, inclusief updates over nieuwe parels.
  • Crypto Signals: Mocht jij je dagelijks bezig willen gaan houden met crypto, dan is de Crypto Signals training iets voor jou. Simpelweg krijg je signalen binnen van Derek om trades te gaan maken. In zo’n bericht of e-mail staat exact welke stop en loss hoogtes je voor een bepaalde cryptomunt moet invullen. Het betreffen trades voor de korte en de lange termijn. Met behulp van experts, trendwatchers en natuurlijk de eigen ervaringen van het hele team worden de signalen gemaakt en gegeven. Eigenlijk hoef je bijna niets te doen om geld te verdienen, maar je kunt zelf ook een succesvolle trader leren worden. Dit is het goedkoopste product van Alles Over Crypto, maar je betaalt wel maandelijks een bedrag.

Ga aan de slag met crypto samen met Derek Westra

Derek Westra is dus zeker te vertrouwen en met zijn jarenlange ervaring kan hij worden gezien als een échte crypto expert.

Waarschijnlijk wil je nu ook beginnen met investeren in crypto met behulp van Derek Westra. Immers, op deze manier kun je geld verdienen zonder er per se zelf veel mee bezig te moeten zijn.

Maak hieronder een keuze uit de gratis of betaalde trainingen van Derek Westra. Dankzij de “niet-goed-is-geld-terug” garantie kun je in ieder geval nooit spijt krijgen. Aangezien ik een samenwerking ben aangegaan met Alles Over Crypto kun je direct aan de slag via één van de onderstaande links.

Ps. Laat gerust een reactie achter als je nog vragen hebt over Derek Westra, één van zijn werkzaamheden of crypto in het algemeen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *