Eelco de Boer vermogen

Wat verdient Eelco met zijn honderden bedrijven en wat is zijn totale vermogen?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Het vermogen van Eelco de Boer

Benieuwd naar het vermogen van Eelco de Boer? Wil je weten wat de 41-jarige Eelco de Boer verdient met al zijn bedrijven? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres.

Ik kan alvast verklappen dat Eelco een aanzienlijk vermogen heeft vergaard in de afgelopen jaren. Dankzij internetondernemingen heeft Eelco miljoenen euro’s omzet gerealiseerd.

Lees verder om alles te ontdekken over het inkomen van Eelco de Boer. Aan het einde vertel ik ook hoe Eelco mij heeft geholpen met het opbouwen van een passief inkomen.

Hoe ik met 1-2 uur “werk” per dag minimaal 10K per maand verdien

Bekijk de gratis introductievideo

Wie is Eelco de Boer?

Voordat ik ga onthullen hoeveel vermogen Eelco de Boer bezit, zal ik je even iets meer over hem zelf vertellen.

Op een vrij jonge leeftijd begon Eelco al met ondernemen, hij was toen 19 jaar. Eelco was een groot liefhebber van muziek en het lukte hem een riant inkomen met deze passie op te bouwen. Hij kocht namelijk platen in op rommelmarkten en in kringloopwinkels en verkocht deze weer aan andere verzamelaars via Marktplaats.

Eelco de Boer heeft een commerciƫle economie opleiding op HBO niveau gevolgd en afgemaakt. Echter heeft dit niet bijgedragen aan zijn vermogen. Hij is namelijk altijd voor zichzelf blijven werken en de geleerde stof kon niet worden toegepast in de praktijk. Tegen het einde van zijn opleiding was hij dan ook al zeer succesvol.

Wat verdient Eelco met zijn business?

Eelco de Boer heeft verschillende zaken die ervoor hebben gezorgd dat hij over een enorm vermogen bezit.

Hij is onder andere de eigenaar en oprichter van de volgende bedrijven:

  • Luondo: webwinkelsoftware
  • Enormail: e-mailmarketingsoftware
  • Winst.nl: coaching, digitale producten, boeken en evenementen
  • PayPro.nl: betaalsysteem en affiliate netwerk
  • IMU.nl: coaching en diensten voor online marketing (exit in 2017)
  • Webchamp.nl: domeinnamen en hosting zaken
  • Betaalsociaal.nl: social-sharing app
  • Membirds: software voor een eigen ledenomgeving
  • Honderden websites

Eelco heeft talloze projecten en diensten gelanceerd. Deze zijn niet allemaal even succesvol geworden. Eelco houdt er echter van nieuwe dingen te blijven proberen, de juiste projecten groot te laten worden en soms de hele business weer te verkopen. Voorbeelden van projecten van Eelco zijn: RecordBuddy, eBay Powersellers, weetaMonial.com, BetaalSociaal.nl en WebsitesTeKoop.nl.

Voorbeelden van cursussen die momenteel worden aangeboden op Winst.nl zijn “Ticket to Freedom” t.w.v. 121,- euro, “leads via LinkedIn” t.w.v. 93.17,- euro en “Voor altijd Vrij” seminar opnames t.w.v. 93.17,- euro. Het duurste coachingtraject wordt “Master Moves” genoemd, waarin Eelco je persoonlijk gaat helpen vermogen op te bouwen.

Het is onbekend wat Eelco exact verdient met zijn business. Het is wel bekend dat Eelco geen groot team om zich heen heeft. Een deel van zijn bedrijven wordt bijvoorbeeld gerund door partners. Houd er ook rekening mee dat een deel van het inkomen aan advertenties en kantoorruimtes wordt besteed.

Wat is het totale vermogen van Eelco de Boer?

Aangezien Eelco de Boer miljoenen bezoekers op zijn websites krijgt en tienduizenden klanten genereert, heeft hij uiteraard een flink vermogen vergaard. De exacte cijfers van zijn inkomsten en vermogen zijn helaas onbekend.

Zelf schat ik het vermogen van Eelco de Boer op minimaal 10.000.000,- euro. Eelco is namelijk al jarenlang bezig met ondernemen, heeft veel bedrijven verkocht, SaaS producten verkocht en hangt regelmatig met marketing legendes zoals Richard Branson, Dean Jackson en Elliott Hulse.

Sebastien Debaenst is jarenlang de rechterhand geweest van Eelco de Boer. Hij heeft dan ook van dichtbij meegemaakt hoe Eelco miljoenen euro’s heeft verdiend dankzij het internet.

Eelco met Sebastien vermogen
De eerste ontmoeting van Eelco en Sebastien

Zo’n anderhalf jaar geleden ben ik in contact gekomen met Sebastien en ben ik begonnen met zijn Affiliate Formule training. Tot op heden spreken we elkaar regelmatig. In zijn training leer je een volledig passief inkomen te genereren met affiliate marketing. Sebastien deelt alle online marketing kennis die hij heeft opgedaan bij Eelco de Boer. Je krijgt zelfs alle e-mails en advertentieteksten die Eelco en Sebastien zelf hebben gebruikt.

In het artikel over mijn ervaringen met de Affiliate Formule vertel ik je wat de training en het coachingtraject met mijn inkomen en vermogen hebben gedaan.

Dankzij deze complete training kun jij ook vermogend worden. Of je nu vanaf een zolderkamer, de bank, een restaurant, Thailand, of een boomhut je internetonderneming runt: het maakt allemaal niets uit. Het is voor iedereen mogelijk hetzelfde vermogen als Eelco de Boer te vergaren met deze revolutionaire videotraining.

Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *