Geld verdienen met binaire opties

Dit is hoe je winst maakt met binaire opties

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
geld verdienen met binaire opties

Geld verdienen met de handel in binaire opties is momenteel een rage. Steeds meer mensen beginnen dan ook met een vorm van beleggen. Dit komt misschien, omdat je geen inkomstenbelasting hoeft te betalen. Je hoeft alleen vermogensrendement belasting te betalen wanneer je meer dan 30.000,- euro hebt verdiend of aan spaargeld hebt.

In vergelijking met andere handelsvormen op de beurs zijn binaire opties interessant, omdat het beginnersvriendelijk en makkelijk te begrijpen is. Je kunt dan ook al starten met een zeer klein budget van enkele euro’s.

Geld verdienen met binaire opties is zeker mogelijk. Wel dien je voldoende onderzoek te doen. Je moet bijvoorbeeld weten welke platformen betrouwbaar zijn, omdat er veel oplichters actief zijn in deze markt. De investeerders maken geld over naar een handelssysteem in het buitenland en horen vervolgens niets meer van de partij en zijn hun geld kwijt.

Laat je niet weerhouden door de oplichters. Ik ga je namelijk meer vertellen over hoe je zelf geld kunt verdienen met binaire opties op betrouwbare platformen.

Wat zijn binaire opties?

De handel in binaire opties is een goede manier om vanuit huis geld te verdienen. Binaire opties zijn financiële producten die kunnen worden verhandeld. Binair staat voor twee opties, namelijk om (0) geld te verdienen of (1) geld te verliezen.

Je kunt een optie instellen op een transactie voor een bepaalde waarde. De waarde kan vervolgens dalen of stijgen. Als jij hebt ingesteld dat een koers gaat stijgen en dit is gebeurt wanneer de optie is afgelopen, dan verdien je geld. Als de koers zal dalen en jij dit niet hebt ingesteld, dan verlies je geld. Zodra de optie afloopt, wordt de eventuele winst of verlies direct van de rekening van de investeerder gehaald of bijgeschreven.

Bij binaire opties is het dus de bedoeling dat je gaat voorspellen of de waarde van grondstoffen, cryptovaluta’s, Forex, aandelen van bedrijven op een bepaalde datum en tijd hoger of lager zullen zijn dan het instapmoment. Dit lijkt misschien makkelijk. Toch dien je onderzoek te doen naar wat de koersen zullen doen om geld te verdienen met opties.

Wat je moet weten als je geld gaat verdienen met binaire opties

Om geld te verdienen met binaire opties is het handig als je weet wat bepaalde termen betekenen. Er zijn dan ook een aantal basistermen waarvan je op de hoogte moet zijn.

  • Uitoefenprijs of strike-price: De waarde waarvan je denkt dat een financieel product zal worden.
  • Onderliggende waarde: De hoogte van de koers op het moment van aankoop.
  • Vervaldatum: De datum van het einde van het contract. Dit kan bijvoorbeeld één uur of één dag zijn.
  • Positie: De investering die je hebt gedaan of de waarde van een financieel product hoger of lager wordt.
  • Expiratieprijs: De uiteindelijke prijs of waarde van het financiële product wanneer de binaire optie afloopt.
  • Bied/vraag prijs: De waarde waartegen je een binaire optie kunt kopen en verkopen. Dit geeft aan hoeveel transactiekosten je moet betalen en hoeveel vertrouwen er is in een bepaalde optie. Bij een bied- en laatprijs van 50/50 weet de markt bijvoorbeeld niet goed wat een optie gaat doen. De biedprijs is dan 50,- euro en de vraagprijs is ook 50,- euro.

Hoe werkt geld verdienen met binaire opties?

Eigenlijk hoef je alleen maar een keuze te maken of een koers gaat stijgen of dalen in een bepaalde tijd. Dit kan je bijvoorbeeld voorspellen door nieuwsartikelen te lezen, analyseren wat andere beleggers doen en de vraag naar bepaalde producten te bekijken.

Geld verdienen met binaire opties kan worden verduidelijkt met een voorbeeld:

Stel dat je bijvoorbeeld in veel artikelen hebt gelezen dat professionele beleggers verwachten dat de prijs van goud gaat stijgen. Je denkt dat aan het einde van de dag de waarde van goud ongeveer 1800,- euro is. Vervolgens zet je bijvoorbeeld 40,- euro in, in een binaire optie op een handelsplatform. Mocht de prijs aan het einde van de dag inderdaad stijgen naar 1800,01,- of hoger, dan verdien je 114,- euro. Dit betekent dus dat je 85% winst hebt gemaakt. Mocht de prijs echter dalen, dan ben je je investering kwijt en heb je niets verdient.

Kun je veel geld verdienen met binaire opties?

Er valt veel geld te verdienen met de handel in binaire opties. Er zijn genoeg mensen die een fulltime inkomen verdienen dankzij deze financiële instrumenten. Zij doen de hele dag onderzoek om de marktbewegingen te voorspellen. Ook verspreiden zij hun risico door in te zetten op verschillende binaire opties.

Gemiddeld gezien verdien je 85% rendement met binaire opties op handelsplatforms. Je dient wel goed onderzoek te doen voordat je ergens mee begint. Daarom raad ik je aan een training te volgen. De mogelijkheden om geld te verdienen met binaire opties worden dan eindeloos. Het beste is met lage bedragen te beginnen, zodat je er beter in wordt. Vervolgens kun je met grotere geldbedragen gaan handelen. De maximale inleg voor binaire opties is 1000,- euro. Dit betekent dat je toch 850,- euro kunt verdienen per goede verwachting.

Wil je meer informatie over binaire opties?

Als je graag een carrière in de handel in binaire opties wilt nastreven, bekijk dan ‘geld verdienen met opties’ van Harm van Wijk. Je krijgt dan een complete gids om succesvol te handelen in binaire opties.

Harm van Wijk verdient al bijna 30 jaar zijn volledige salaris door te beleggen op de beurs. Volgens hem zijn binaire opties uitstekende financiële producten om snel geld te verdienen. Je kunt namelijk profiteren van stijgende, dalende en zijwaartse markten. Door goedkoop in te kopen en risico’s af te dekken, kun je er veel geld mee verdienen. Je krijgt in ieder geval een ‘iedereen-kan-dit-garantie’. Mocht jij geen geld verdienen met binaire opties of om wat voor reden niet tevreden zijn, krijg je dus gewoon je geld terug.

Krijg winstgevende technieken waardoor je portefeuille winst gaat maken

Met de juiste strategieën kan werkelijk iedereen een succesvol belegger worden met binaire opties!

Ja! Ik wil meer informatie!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *