Geld verdienen met creditcard

De 5 beste manieren om geld te verdienen met je creditcard!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Geld verdienen met creditcard

Geld verdienen met een creditcard, het klinkt misschien een beetje vreemd.

Veel mensen raken geld kwijt door het nemen van een creditcard. Denk bijvoorbeeld aan creditcards zonder limieten, waarbij je dus in de min mag staan en het geld aan het einde van de maand pas terug hoeft te betalen.

Sommige ondernemers blijven hun creditcard lang gebruiken om te proberen winstgevend te worden. In sommige gevallen lukt het niet om winst te maken en komt er aan het einde van de maand een rekening van duizenden euro’s binnen, terwijl zij deze niet meer kunnen betalen.

Zelfdiscipline is dus een vereiste als je geld wilt verdienen met een creditcard. Eventueel kun je wel een prepaid creditcard nemen, als je niet goed met geld kunt omgaan.

Als je echter veel gebruik maakt van een kredietkaart en er verstandig mee omgaat, kun je er veel geld mee verdienen. Je kunt bijvoorbeeld gratis overnachten in hotels en in business class vliegen dankzij een creditcard. Het kan sowieso slim zijn een creditcard te nemen, omdat er in sommige gevallen niet met een pinpas mag worden betaald. Denk aan het huren van een auto.

Hoe kun je geld verdienen met een creditcard?

Er zijn meerdere manieren waarop je geld kunt verdienen met een creditcard. Dit kan erg interessant zijn, omdat je er vaak weinig moeite voor hoeft te doen.

Houd er rekening mee dat je vaak alleen veel geld kunt verdienen met een creditcard als je de duurste variant neemt.

Lees verder om te ontdekken op welke manieren je geld kunt verdienen met een creditcard.

Ik heb zelf Amex, daar betaal je voor. Deze creditcard is privé, maar betaal ik zakelijk. Ik heb geen creditcards bij een bank zelf, want dat is vaak een heel gedoe.

1. Aanmeldbonus

Door een creditcard te nemen, kun je direct profiteren van een aanmeldingsbonus. Dit kan bijvoorbeeld een bedrag van 250,- euro, of in de vorm van punten zijn. De punten kun je opsparen en later inwisselen voor echt geld.

In het geval van een hoge aanmeldbonus betaal je vaak ook meer geld voor je creditcard. Zo kost een creditcard, met de meeste voordelen, ongeveer 60,- euro per maand.

Staar je echter niet blind op de aanmeldbonus. Het kan beter zijn een creditcard te nemen die is afgestemd op jouw behoeften. Kijk ook of het bijbehorende beloningsprogramma aantrekkelijk is.

2. Beloningsprogramma

Een andere manier om geld te verdienen met een creditcard is te profiteren van het beloningsprogramma. Door een creditkaart te gebruiken, kun je namelijk punten of miles opsparen. Voor elke euro die je uitgeeft met je creditcard, krijg je punten. Deze punten kun je omwisselen in cadeaubonnen, reizen of echt geld.

Amex is een goed voorbeeld van een creditcard waarmee je beloningen krijgt om te reizen. Voorbeelden van bijkomende voordelen van Amex zijn dat je extra verzekerd bent en toegang krijgt tot vele lounges op vliegvelden.

Veel ondernemers gebruiken beloningskaarten om te reizen. Als je bijvoorbeeld in één maand tienduizenden euro’s spendeert aan Facebook advertenties, kun je de volgende maand al business class vliegen naar Dubai. Je kunt dan zelfs een gedeelte van de kosten van je hotel betalen. Als je veel punten op je creditcards hebt staan, kun je zelfs je hele reis en verblijf ermee betalen.

3. Rente

De rentetarieven bij normale banken worden steeds lager. Het kan daarom aantrekkelijker zijn geld op een creditcard te zetten en deze dus te gebruiken als spaarrekening.

Simpelweg zet je elke maand wat geld op je creditcard en profiteer je van rente, zodat je geld verdient.

4. Lening

Met een hoge kredietscore kun je goedkope tarieven voor grote persoonlijke leningen krijgen.

Het aangaan van een lening is een riskante manier om geld te verdienen. Je hebt namelijk niet altijd de zekerheid dat je meer geld gaat verdienen dan het geld dat je leent. Toch behoort het investeren van geleend geld tot de mogelijkheden om geld te verdienen met een creditcard.

Stel je voor dat je geld leent tegen een rentepercentage van 4%. Met het geleende geld kun je een bedrijf, obligatie of aandeel kopen dat 20 of zelfs 40% rendement oplevert. Ook zou je bijvoorbeeld een woning kunnen kopen en verhuren. Op deze manieren kun je geld verdienen dankzij je creditcard, maar niet zonder risico. Het is dan ook van belang dat je het risico kent en weet hoe je het kunt beperken.

5. Adverteren

Om geld te verdienen met advertenties op social media heb je een creditcard nodig. In mijn ogen is dit de interessantste manier om geld te verdienen met je creditcard.

Het adverteren op een platform, zoals Facebook kan enorm veel geld opleveren. Daarnaast verdien je punten op je creditcard voor elke euro die je uitgeeft aan het adverteren.

Een goede manier om te adverteren is het toepassen van affiliate marketing. Bij dit verdienmodel promoot je producten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Je zou dus je creditcard kunnen gebruiken om te adverteren op Facebook en inkomsten te genereren met affiliate marketing.

Verdien vandaag nog geld met je creditcard!

Aangezien je met bepaalde creditcards in de min mag staan, is het niet voor iedereen een veilige manier om geld te verdienen.

Als je echter goed met geld om kan gaan, kan een creditcard op verschillende manieren geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan een directe aanmeldbonus en het lenen van geld om te investeren.

De beste manier om geld te verdienen met een creditcard is naar mijn mening affiliate marketing. Je kunt namelijk op eenvoudige wijze adverteren op Facebook en hier dezelfde dag nog inkomsten mee vergaren, terwijl je ondertussen punten spaart op je creditcard, waardoor je over een tijdje bijvoorbeeld gratis in hotels kunt overnachten.

In de Affiliate Marketing Revolutie leer je alles wat je moet weten om geld te verdienen met affiliate marketing in combinatie met je creditcard. Via de onderstaande knop kun je het zeer inspirerende verhaal lezen!

Passief inkomen als affiliate

Ontdek hoe je eenvoudig passief online inkomen kan genereren!

Vertel mij meer!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *