Hoe je geld kunt verdienen met het Dark Web

De mogelijkheden en een alternatief

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Geld verdienen met het dark web

Steeds meer mensen beginnen producten te kopen en te verkopen op het Dark Web.

Waarschijnlijk ben je wel bekend met grote platformen, zoals Bol.com, Amazon en eBay. De kans is dan ook veel groter dat je hier producten koopt dan op het Dark Web. Dat is vrij logisch, want op het Dark Web worden veelal producten verkocht die niet legaal te verkrijgen zijn en waar ook niet voor mag worden geadverteerd.

Gezien de populariteit ontstaan er steeds meer kansen om geld te verdienen met het Dark Web. De meeste gebruikers verdienen geld met het kopen en verkopen van producten en diensten op het Dark Web.

Houd er rekening mee dat ik geen enkele illegale activiteit goedkeur, promoot of je aanmoedig er mee te beginnen. Dit artikel heeft een informerend karakter. Ik schrok zelfs toen ik erachter kwam wat je allemaal op het Deep Web kunt doen. Ik raad je dan ook aan met simpelere en minder risicovollere manieren aan de slag te gaan als je geld wilt verdienen met het internet.

Wat is het Dark Web?

Het Dark Web kan worden omschreven als een verzameling van websites die verborgen zijn. De websites kun je alleen betreden als je voorkennis of exclusieve middelen hebt. Aangezien de websites niet worden geïndexeerd in de zoekresultaten van Google of andere traditionele zoekmachines en ze zichzelf niet promoten, is het de kunst dergelijke websites te vinden.

Bijna niemand weet waar deze sites worden gehosts of welke personen achter de websites zitten. Daarnaast gebruiken personen die de websites bezoeken, veelal valse gegevens en aliassen. Wegens de anonimiteit vanuit beide kanten (aanbieders en de bezoekers) zijn er voornamelijk vreemde en illegale activiteiten te vinden op het Deep Web.

Personen gebruiken het Dark Web om online illegale activiteiten uit te voeren, terwijl zij hunzelf en transacties verborgen houden. Vaak wordt er betaald met Bitcoin, maken zij gebruik van VPN verbindingen en wordt er geen belasting betaald over de winst. Op deze manieren blijven zij anoniem.

Hoe kan je geld verdienen met het Dark Web?

Er zijn ontzettend veel manieren om geld te verdienen met het Dark Web. Er wordt vooral geld verdiend met het aanbieden en afnemen van producten en diensten.

Hieronder geef ik een aantal voorbeelden van veel voorkomende manieren om geld te verdienen met het Dark Web:

  • Producten en diensten verkopen: De meest gebruikelijke manier om geld te verdienen op het Dark Web is door artikelen te verkopen. Dingen die vaak worden aangeboden zijn: wapens, drugs, gestolen goederen, mobiele telefoons, creditcards en persoonsgegevens. Er wordt nog meer verkocht, maar dit is te gruwelijk om te benoemen. Er worden soms ook legale goederen verkocht. Echter zijn dit vaak producten waar een hele kleine groep interesse in heeft.
  • Diefstal op aanvraag: Op het Dark Web is het mogelijk een persoon in te huren die spullen voor je gaat stelen. Zo vragen gebruikers aan een dief of zij de nieuwste flatscreen-tv kunnen stelen of op duistere wijze kunnen verkrijgen. De dief verdient meestal een percentage van de waarde van het gestolen product.
  • Een hacker inhuren: Een andere populaire manier om inkomsten te vergaren met het Dark Web is het inhuren van een hacker. Hackers hebben veel macht. Ze kunnen bijvoorbeeld in allerlei systemen komen, persoonsgegevens bemachtigen en websites laten crashen.
  • Verkopen van identiteiten: Sommige mensen zijn zo wanhopig op zoek naar geld dat zij hun eigen identiteit aanbieden op het Dark Web. Andere personen kunnen je identiteit dan gebruiken om te hacken en personen op te lichten vanuit jouw naam. Op deze manier kun je slechts tijdelijk geld verdienen, omdat je naam een slechte reputatie gaat krijgen en deze niet meer kan worden gebruikt. Ook kun je dus identiteiten van anderen kopen. Helaas worden er ook veel gestolen persoonsgegevens doorverkocht op het Dark Web. Een hacker kan namelijk binnendringen bij een grote onderneming en in één klap tienduizenden persoonsgegevens achterhalen.
  • Social media volgers: Een andere manier om geld te verdienen met het Dark Web is door meer sociale media volgers te krijgen. Op deze manier krijg je een groter bereik op bijvoorbeeld Twitter of Instagram. Vervolgens kun je geld verdienen met de pagina, omdat bedrijven het interessant vinden betaalde promoties te kopen op accounts met een grote achterban.
  • Illegale matchfixing: Dit is een illegale manier van investeren. Er wordt namelijk vooraf afgesproken met een team of atleet om een specifieke wedstrijd te verliezen. Aangezien de uitkomst vooraf bepaald is, kunnen er grote rendementen worden behaald.

Geld verdienen met het Deep Web is zeer risicovol

Zoals je nu weet zijn er ontzettend veel manieren om geld te verdienen met het Dark Web. Er zijn nog veel meer producten en diensten beschikbaar waarmee je geld kunt verdienen, die ik niet heb besproken.

Het is nooit aan te raden je te mengen met illegale activiteiten of gebruik te maken van het Deep Web. Dit is spelen met vuur. Er zijn genoeg teams en wetshandhavers die het Dark Web in de gaten houden en de gebruikers aanpakken.

Gelukkig zijn er ook genoeg legale manieren om online geld te verdienen waarbij je minder risico loopt en nog steeds erg veel geld kunt verdienen. Een voorbeeld hiervan is affiliate marketing. Je promoot dan producten en diensten in ruil voor commissie.

Het fijne is dat je geen diploma nodig hebt en weinig moeite hoeft te doen om een volledig passief inkomen te creëren.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *