Geld verdienen met films kijken

7 goede manieren om geld te verdienen met het kijken van films en video's

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Geld verdienen met films kijken

Wegens de pandemie die momenteel gaande is, zijn er steeds meer mensen films en televisieprogramma’s gaan kijken. Uitgaan is immers geen optie meer en soms moeten mensen verplicht thuis blijven.

Als je toch vaak films kijkt, kun je hier net zo goed een inkomen mee gaan verdienen. Geld verdienen met films kijken is dan ook echt mogelijk.

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met kijken van films, tv-programma’s en online video’s waarover ik je meer wil vertellen op deze pagina.

Hoe kun je geld verdienen met het kijken van films en video’s?

Er zijn allerlei manieren en websites waarmee je geld kunt verdienen als je ervan houdt om films te kijken. Hieronder zal ik de 7 beste manieren bespreken om geld te verdienen met het kijken van films.

1. Bekijk films op Swagbucks

Op de website van Swagbucks vind je allerlei video’s over verschillende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan sport, het nieuws, koken of avontuur. Na het bekijken van een video of film, kun je aangeven wat je ervan vond. Hiermee verdien je punten. De punten kun je omwisselen in echt geld.

Eventueel kun je de Swagbucks TV-app downloaden. Op deze app kun je tv kijken voor geld. Het mooie is dat je de app gewoon kunt laten aan staan en dus ook geld kunt verdienen terwijl je aan het afwassen of trainen bent. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, maar wie heeft het in de gaten? Waarschijnlijk niemand.

Naast het kijken van films biedt het platform nog meer mogelijkheden om geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van enquêtes en het klikken op reclamebanners. Als je genoeg punten hebt verzameld, kun je laten uitcashen naar je bankrekening of kiezen voor een tegoedbon van je favoriete webshop.

Er bestaan nog veel meer platformen die lijken op Swagbucks en die je geld betalen voor het kijken van films.

2. Werken bij Netflix

Wellicht is er nog een leuke vacature voor je bij Netflix. Zij zijn namelijk regelmatig op zoek naar mensen die films en andere content op hun platform willen bekijken. Op deze manier kunnen zij namelijk relevante content aan elkaar koppelen en de beste aanbevelingen voor films aan hun klanten doen. Je zou dus kunnen overwegen een baan te nemen bij Netflix en geld te verdienen met het kijken van films.

Ga simpelweg naar de website van Netflix en zoek op de vacaturebank naar openstaande vacatures. Je dient te letten op vacatures met de titels: redactionele analist of creatieve analist.

3. Schrijf ondertitels voor films

Een andere manier om geld te verdienen met het kijken van films is het schrijven van ondertitels voor films. Je kunt een freelancer worden met als doel ondertitelingen te maken voor films en video’s. De eigenaren gebruiken de ondertitels en transcripties om hun video’s aantrekkelijker te maken voor een breder publiek. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een taal niet beheersen of mensen die slecht kunnen horen.

Het schrijven van ondertitels kan een tijdrovende klus zijn. Het is dus interessant voor de makers deze taak uit te besteden aan een freelancer. Je kunt jezelf bijvoorbeeld aanmelden op Fiverr om aanbiedingen te krijgen.

4. Word een film recensent

Als je een fulltime inkomen wilt verdienen met het kijken van films kun je overwegen een film-of tv-recensent te worden. Dit is een moeilijkere manier om geld te verdienen dan de andere besproken methodes. Je zult namelijk hard moeten werken en goede verhalen kunnen schrijven.

Je kunt beginnen op freelancebasis. Ook kun je stages gaan doen. Op deze manier krijgt je cv een boost en word je aantrekkelijker voor de grote bedrijven waar je veel meer geld verdient.

5. Promoot films en bedrijfsvideo’s online

Met deze methode ga je films kijken, maar het is ook de bedoeling om dezelfde video’s online te promoten. Je zult namelijk clips en advertenties online moeten promoten. Dit kan bijvoorbeeld via Facebook advertenties. Je gaat dus eigenlijk aan de slag met de marketing van bedrijven.

Als je zelf een groot social media kanaal of ander type kanaal hebt met een groot bereik, kun je bedrijven ook aanbieden hun content op jouw kanaal te laten promoten. De video’s zullen dan wel van hoge kwaliteit moeten zijn en relevant moeten zijn om te zorgen dat je je eigen volgers niet verliest.

Je kunt bijvoorbeeld klanten vinden door zelf contact op te nemen met marketingafdelingen van relevante bedrijven en de mogelijkheden te bespreken om samen te werken aan een gesponsorde videopost. Als je minder volgers hebt, kun je ook gewoon op Fiverr zoeken naar bedrijven die bereid zijn een kleine vergoeding te betalen voor de promotie van hun video-inhoud.

6. Investeer in films

Een andere optie die je kunt overwegen is het investeren in films. Investeerders zijn betrokken bij het maken van een film. Als investeerder kun je bijvoorbeeld contact onderhouden met producenten, regisseurs en acteurs, zodat je in de gaten kunt houden of je geld juist wordt besteed.

Afhankelijk van de film en het investeringsbedrag kan een filminvesteerder veel geld verdienen. Het bijkomende voordeel is dat je ook kan worden uitgenodigd voor activiteiten die te maken hebben met films. Denk bijvoorbeeld aan een première op de rode loper, promotiefeesten en VIP behandelingen bij openingen van filmfestivals.

Aangezien de meeste investeringen in films tussen de 100.000,- en 1.000.000,- euro bedragen kan je ook op een laagdrempelige manier beginnen met investeren. Je zou bijvoorbeeld kunnen investeren in aandelen van Netflix, Viacom en Disney. Op de pagina ‘geld verdienen met aandelen‘ vertel ik precies hoe dit in zijn werk gaat.

7. Word een affiliate

In mijn ogen is dit de beste manier om geld te verdienen met het kijken van films. Je kunt namelijk je favoriete films gaan kijken en deze films promoten. Elke keer dat iemand een film aanschaft via jouw affiliate linkje, verdien je geld als affiliate.

Er zijn talloze platformen waar je terecht kunt als je films wilt promoten voor geld. De meeste bekende platformen waar je televisieprogramma’s, films en video’s kunt kijken hebben namelijk een eigen affiliate programma of zijn aangesloten bij een affiliate netwerk.

Je kunt bijvoorbeeld een social media account opzetten met films als onderwerp. Ook kun je een website opzetten, zodat je op gratis wijze bezoekers gaat krijgen via Google.

Hoeveel geld kun je verdienen met films kijken?

De meeste van de besproken methodes zijn niet interessant als je veel geld wilt verdienen. Door films te kijken op een app kun je vaak maar enkele tientjes of hooguit een paar honderd euro per jaar verdienen. Films kijken is in de meeste gevallen dus geen manier om rijk te worden.

Het is lastig om te zeggen hoeveel je precies gaat verdienen. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan het programma dat je gebruikt en het aantal films dat je kijkt. Als je veel geld wilt verdienen met films, zou je een film recensent of investeerder moeten worden. Deze opties zijn helaas niet voor iedereen weggelegd.

Affiliate marketing is de beste manier om geld te verdienen met het kijken van films. Bij deze methode zit er ook geen plafond op je inkomsten. Je kunt dus enkele tientjes of zelfs duizenden euro’s per maand verdienen.

Als je wilt weten hoe je dit slim aanpakt en zoveel mogelijk geld kunt verdienen met films kijken, raad ik je aan de onderstaande introductievideo te bekijken.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *