Geld verdienen met kortingen

Dit zijn 5 mogelijkheden

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Natuurlijk ga je niet letterlijk geld verdienen met kortingen, maar je kan wel ontzettend veel geld besparen met kortingen. Wat je tenslotte niet uitgeeft, hou je over en dat betekent dat er meer geld overblijft voor andere zaken. Daarom hieronder 5 manieren hoe jij optimaal kan profiteren van hoge kortingen.

Profiteer van cashbacks en BTW kortingen

Een paar keer per jaar hebben veel fabrikanten extra cashbacks op hun producten. Je krijgt dan na aankoop een deel van de aankoop teruggestort op je rekening. Je hoeft hiervoor enkel je bon op te sturen. Onder meer koffiezetapparaten zoals een Nespresso of Dolce Gusto hebben vaak deze korting, maar je kan ook op deze manier profiteren van flinke Airfryer kortingen.

Een andere actie die vaak veel oplevert zijn de BTW kortingen van Mediamarkt. Vaak zijn deze acties in januari waardoor je 21% korting op je elektronica krijgt zoals je tv of spelcomputer. 

Koop zoveel mogelijk boodschappen in de aanbieding

Boodschappen zijn gigantisch duur geworden. Op dit moment ben je per jaar €1.500 meer kwijt dan een jaar eerder. Wil je dus geld verdienen met boodschappen, doe ze dan vooral in de aanbieding. Hou een goede voorraadkast bij en stem recepten af op verse producten in de bonus. Veel mensen gaan zelfs langs verschillende supermarkten om de goedkoopste producten te scoren.

Koop kleding nooit in het seizoen zelf

Het is super leuk in de zomer te shoppen voor zomerkleding, maar het is ook veruit het duurst. Hetzelfde geldt natuurlijk voor andere seizoenskleding. In het seizoen zelf betaal je de hoofdprijs en buiten het seizoen betaal je vaak de helft of nog minder. Kortom, wacht tot alles in de aanbieding komt en koop kleding voor het volgende seizoen. Je verdient op deze manier honderden euro’s per jaar

Zoek de beste Black Friday deals

Profiteren van kortingen op Black Friday is iets waar veel personen geld mee verdienen. Wegens de gigantische kortingen tot wel 80% is deze optie zeker het overwegen waard. Black Friday vindt één keer per jaar plaats in de maand november.

Geld verdienen met korting
Kortingen op Black Friday

Veel geld besparen met je vakantie boeken

Dacht je dat je nauwelijks geld besparen op met je vakantie boeken, dan komt dit bedrogen uit. Je zou zeggen dat de vroegboekkorting de perfecte korting is, maar dan komt dit vaak bedrogen uit. De vroegboekkorting is vaak enkel voordelig voor populaire vakanties.

Ga je buiten het seizoen dan kan je juist beter laat boeken, want daar liggen de echte koopjes. Je moet dan wel flexibel zijn in waar je heen wilt en in wat voor hotel je slaapt. Natuurlijk valt er dan ook nog genoeg te kiezen en ook nog eens met een flinke smak geld op je bank voor op vakantie.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *