Geld verdienen met een lening

4 manieren om geld te verdienen met verschillende leningen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Geld verdienen met een lening

Geld verdienen met een lening, het klinkt misschien een beetje vreemd. Echter is het vaak zo dat je pas geld kan verdienen als je een investering kan doen. Vandaar kan een lening uitkomst bieden om geld te verdienen.

Er zijn allerlei soorten leningen. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke leningen, zakelijke financieringen en studieleningen van DUO. Vooral een studielening die kan worden afgelost tegen een rente van 0.0% kan het overwegen waard zijn.

In dit artikel vertel ik hoe je rendement kunt behalen over je lening. Het is echter altijd beter als je naast een lening meerdere inkomstenbronnen hebt. Als je bijvoorbeeld geld van een bank leent, zal je zelfs al een bron van inkomsten moeten hebben, zodat de geldschieter zekerheid heeft dat je het geld terug kunt betalen.

Hoe kan je geld verdienen met een lening?

Hieronder ga ik een aantal ideeën met je bespreken om geld te verdienen met een lening. Houd er echter rekening mee dat het lenen van geld een riskante manier is om geld te verdienen. Als het fout gaat, kan je mogelijk de lening niet meer terug betalen en beland je in een vervelende situatie.

1: Het inkopen en verkopen van gebruikte producten

De eerste manier om geld te verdienen met een lening is het inkopen en verkopen van tweedehands producten.

Mocht je een scherp oog hebben om koopjes te vinden, kan het verhandelen van producten een goede strategie voor je zijn. Tegenwoordig kun je met het internet eenvoudig producten verkopen. Met enkele klikken staat een product te koop op Marktplaats of heb je zelfs een eigen online winkel op Etsy.

Het beste is geleend geld enkel te investeren in producten die gegarandeerd winst opleveren en snel kunnen worden doorverkocht. Op deze manier voorkom je het startkapitaal te laat terug te betalen en problemen te krijgen met de bank. Een goede manier om winstgevende producten te vinden is het in de gaten houden van de huidige trends. Producten die worden verzameld kunnen ook snel geld opleveren.

2: Investeer de lening in een bedrijf

Bij deze manier om geld te verdienen met je lening dien je rekening te houden met een hoog risico. Simpelweg kun je een hoge winst realiseren of al je geld verliezen. Om schulden door leningen te voorkomen, dien je dus voldoende onderzoek te doen naar de vraag of een belegging in een bedrijf succesvolle uitkomsten biedt.

Zakelijke investeringen kunnen zeker interessant zijn. Je kunt bijvoorbeeld zelf een bedrijf opzetten of samenwerken met een bestaand bedrijf. Bedenk simpelweg waar je goed in bent en zet in deze markt een bedrijf op. Ook kun je nagaan wat het beste verkoopt in een bepaalde regio en daarin investeren.

3: Eigendom verhuren

Je zou kunnen overwegen de lening te investeren in een nieuw eigendom. Deze kun je vervolgens gaan verhuren. Denk bijvoorbeeld aan een woning voor een lage prijs die je kunt aanschaffen. Het geld wat je verdient met verhuur, kun je gebruiken om de schuld af te betalen en wat extra geld te verdienen.

Bij het kopen van eigendom dien je rekening te houden met meerdere factoren. In het geval van een woning is de locatie het belangrijkst. Zorg daarom dat een woning voor veel mensen toegankelijk is, bijvoorbeeld in een stad in de buurt van winkelcentra. Zorg echter dat je zelf onderzoek doet en trends in de gaten houdt. De markt is namelijk continu in beweging.

4: Beleg in aandelen, obligaties en crypto

Aangezien de markten van aandelen, obligaties en crypto onvoorspelbaar zijn, is dit een risicovolle strategie om geld te verdienen met een lening. Echter kun je wel degelijk overwegen je lening hiervoor te gebruiken, omdat je al kunt investeren vanaf een paar euro. Door te beleggen kun je in korte tijd veel geld verdienen. Helaas kan je in hetzelfde tempo ook je geld verliezen.

Mijn advies is grondig onderzoek te doen of professioneel advies in te winnen voordat je begint met beleggen. Zo verminder je de risico’s en voorkom je dat je al het geleende geld kwijtraakt.

Geld verdienen met een studielening

Een studielening kan erg aantrekkelijk zijn. Natuurlijk dien je een lening altijd terug te betalen, maar een studielening is goedkoper dan andere leningen. Een studielening kun je namelijk afbetalen tegen 0% rente. Hoewel je misschien nu geen geld nodig hebt, kan het hebben van geld uit een studielening in de toekomst gunstig zijn.

Als je studiefinanciering van DUO binnenkrijgt, kun je dit het beste direct opzij zetten. Zo voorkom je dat je het geleende geld gaat uitgeven, terwijl dit eigenlijk niet nodig is.

Het opgespaarde geleende geld kun je later gebruiken om te investeren in een auto of woning. Als je hiervoor een normale lening zou nemen, is het rentepercentage veel hoger dan 0. Ook kun je bijvoorbeeld de studielening op een spaarrekening zetten. Aangezien de lening een rente heeft van 0.0%, ben je dan verzekerd van winst. Echter krijg je bij de bank nauwelijks rente, waardoor je kunt overwegen te investeren in crypto en aandelen. Met crypto kun je namelijk alleen al 10% of meer aan rente per jaar ontvangen.

Mijn favoriete strategie om geld te verdienen met een lening

Een lening kan ervoor zorgen dat je rijk wordt, maar je kunt er ook grote financiële problemen door krijgen. Het is daarom van belang dat je weet waar je mee bezig bent als je een lening gebruikt om inkomsten te verdienen.

De laatste methode om geld te verdienen met een lening waarover ik je nog even wil vertellen is affiliate marketing. Dit houdt in dat je producten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst. Een lening zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor het opzetten van een platform waarop je de producten promoot. Je kan bijvoorbeeld een website opzetten, teksten laten schrijven en Facebook advertenties instellen.

Affiliate marketing is by far de beste manier om geld te verdienen met een lening. Je kunt namelijk direct passieve inkomsten genereren. Dit betekent dat je een lening eenmalig hoeft te gebruiken om iets op te zetten en vervolgens hier nog jarenlang inkomsten uit kunt halen.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *