Hoe je legaal geld kunt verdienen met je lichaam

7 manieren om geld te verdienen met het verkopen van je lichaam

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Geld verdienen met je lichaam

Waarschijnlijk ben je op zoek naar manieren om geld te verdienen met je lichaam. Je bent immers op deze blog terecht gekomen.

Wanneer mensen denken aan geld verdienen met het lichaam geloven zij vaak dat dit alleen mogelijk is met seks gerelateerde banen. Er zijn echter meer opties om geld te verdienen door je lichaam legaal te verkopen.

In dit artikel ga je kennismaken met verschillende manieren om geld te verdienen met je lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van sperma, moedermelk of haar. Als je jezelf hier niet prettig bij voelt, kun je ook diensten aanbieden. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die proefpersonen geld betalen.

Misschien vind je de onderstaande opties rare manieren om rijk te worden, maar het zijn allemaal manieren die door de overheid zijn goedgekeurd. Je kunt er dus zeker van zijn dat ze legitiem zijn.

Geld verdienen met het verkopen van je lichaam

Zie hieronder de verschillende manieren om geld te verdienen met je lichaam. Je kunt hiermee beginnen zonder wetten te overtreden.

#1: Verkopen van moedermelk

Een baby heeft moedermelk nodig om te kunnen groeien en gezond te blijven. Helaas kunnen niet alle moeders borstvoeding geven, omdat ze bijvoorbeeld problemen met hun gezondheid hebben. Moedermelkbanken spelen hier op in. Zij helpen namelijk de baby’s en moeders bij het vinden van moeders die wel melk kunnen geven.

Ben je een moeder en heb je melk over? Overweeg dan om geld te verdienen door het te verkopen. Meestal verdien je ongeveer 1,- euro per ons melk. Je zou ook kunnen overwegen om het te doneren. De organisaties zorgen dan dat het wordt afgeleverd aan ziekenhuizen die het nodig hebben.

Je zult echter wel aan verschillende gezondheidseisen moeten voldoen. Je dient bijvoorbeeld gezond en fit te zijn en mag geen medicijnen, sigaretten en alcohol gebruiken. Dit heeft namelijk invloed op de kwaliteit van de moedermelk, waardoor een baby bijwerkingen kan krijgen. Ook kan de voorgeschiedenis van je bepalen of je op deze manier geld kunt verdienen met je lichaam.

In Nederland is het enkel nog mogelijk moedermelk te doneren. Het mag dus niet meer verkocht worden.

#2: Verkopen van sperma

Een andere manier om geld te verdienen met je lichaam is het verkopen van sperma. Sommige mannen zijn onvruchtbaar, maar willen toch kinderen hebben. Zij kunnen dan naar een spermabank gaan om sperma te kopen. Het wordt dan kunstmatig toegediend bij de vrouw. Hetzelfde geldt voor lesbische stellen.

Ben je een volwassen man en ben je gezond? Dan kun je overwegen geld te verdienen met het verkopen van je sperma. Uiteraard zal je een screeningsproces moeten doorstaan. Dit gebeurt bijvoorbeeld door eerst een klein beetje sperma te controleren. Er wordt dan onder andere gekeken naar het aantal zaadcellen. Ook wordt er gekeken naar je medische achtergrond.

#3: Verkopen van je haar

Aangezien haren erg snel groeien, kan het interessant zijn deze te koop aan te bieden. Andere personen kunnen de haren gebruiken om dure pruiken te maken voor bijvoorbeeld de mode-industrie.

Heb je gezonde haren en vind je het niet erg om het eraf te knippen? Verkoop dan je lokken voor geld. Er zijn verschillende websites waar je terecht kunt. Je zult dan een foto moeten plaatsen en personen of bedrijven vinden die ze willen kopen. Het fijne aan de meeste platformen is dat je zelf mag bepalen hoeveel geld je ervoor wilt.

#4: Proefpersoon

Medicijnen zijn vaak duur, omdat ze uitvoerig moeten worden getest door farmaceutische bedrijven. Er zijn dan ook mensen nodig om medicijnen op uit te testen, voordat ze in grote aantallen op de markt worden uitgebracht.

Het nadeel van deze manier om geld te verdienen met je lichaam is dat er gezondheidsrisico’s aan zitten. De medicijnen moeten immers nog getest worden. Je krijgt echter wel een hoge vergoeding uitgekeerd. Dit kan een bedrag van duizenden euro’s zijn als je een weekje fulltime aan de slag gaat als proefpersoon.

Voor zowel gezonde vrouwen als mannen kan het meedoen aan medisch onderzoek een manier zijn om geld te verdienen met het lichaam. Je kunt bijvoorbeeld eens zoeken op de website van qpsvrijwiligger.nl naar beschikbare proeven.

Aangezien er grote risico’s verbonden zitten aan deze vorm van geld verdienen, worden de proefpersonen goed gecontroleerd. De farmaceutische bedrijven zullen zich dan ook moeten houden aan regels die zijn verbonden aan het screeningsproces. Denk echter goed na of je wel geld wilt verdienen door je lichaam op deze manier te verkopen.

#5: Verkopen van foto’s

Er zijn meerdere manieren om foto’s van je lichaam te verkopen voor geld. Je zou bijvoorbeeld een account kunnen aanmaken op Onlyfans. Personen mogen dan een maandelijks bedrag betalen om je foto’s te kunnen zien. Dit hoeven geen eens naaktfoto’s te zijn.

Ook kun je foto’s van je lichaam verkopen aan websites, tijdschriften, reclamebureaus en dergelijke. Je zou bijvoorbeeld ook foto’s van jezelf kunnen plaatsen op stock photo sites. Je hoeft dan eenmalig een foto te uploaden, waarna je geld betaald krijgt voor iedere keer dat iemand je foto downloadt. Het is dus een goed voorbeeld om passieve inkomsten te verdienen met je lichaam.

#6: Proeven van eten

Normaal gesproken betaal je om te eten. Echter kan je ook geld verdienen door het beoordelen van eten met je zintuigen. Denk bijvoorbeeld aan het zien, ruiken, voelen en proeven van eten. Er kan bijvoorbeeld worden gevraagd hoe zoet je iets vindt. Bedrijven gebruiken de uitkomsten uit testen om hun etenswaren te verbeteren. Je verdient ongeveer 10,- euro per uur.

#7: Webcammen

De laatste manier om geld te verdienen met het verkopen van je lichaam is het online webcammen. Houd er rekening mee dat de meeste heren en dames op erotische wijze zullen webcammen. Eventueel kun je wel een maskertje opzetten om je identiteit verborgen te houden. Van de besproken methodes kun je het meeste geld verdienen door te chatten en webcammen.

Conclusie over geld verdienen met je lichaam

Zoals je nu weet zijn er veel legale manieren om geld te verdienen door het verkopen van je lichaam. Je dient wel voorzichtig te blijven en er goed over na te denken. Sommige methodes kunnen namelijk je gezondheid en welzijn beïnvloeden. Zorg dus dat je er fijn bij voelt en eerst met professionals praat voordat je geld gaat verdienen met je lichaam.

Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *