Geld verdienen met Quiz

De beste quizzen waarmee je geld kunt verdienen

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Geld verdienen met een quiz

Doe je graag mee aan een quiz, heb je veel algemene kennis of ben je een laterale denker? Dan kan geld verdienen met een quiz een interessante optie zijn.

Misschien doe je thuis al mee met Lingo of Lotto Weekend Miljonairs, om maar wat te noemen. Er zijn online veel meer sites en apps te vinden die je de mogelijkheid bieden quizvragen te beantwoorden. Mocht je veel goede antwoorden geven, zullen de platformen je zelfs een vergoeding uitkeren. De hoogte van deze vergoedingen kunnen aardig oplopen.

In dit artikel zal ik je meer vertellen over hoe je geld kunt verdienen met quizzen. Ik kan me namelijk voorstellen dat je wilt weten welke websites er zijn, welke vragen worden gesteld en hoe je uitbetaald krijgt.

Manieren om geld te verdienen met een quiz

Hieronder ga ik je enkele voorbeelden geven van apps, websites en manieren om geld te verdienen met een quiz.

Onthoud wel dat het spelen van quizzen meestal geen manier is om erg rijk te worden. Je dient namelijk vaak alle vragen goed te beantwoorden om geld te kunnen verdienen. Echter kan het een leuke en betrouwbare manier zijn om wat extra geld te verdienen. Als je heel goed bent, kun je zelfs aan wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen meedoen.

Geld verdienen met een quiz is lastiger dan bijvoorbeeld video’s te kijken, muziek te luisteren en te tekenen. Wel kan het spelen van een quiz een spannende manier zijn om geld te verdienen, vooral als je van uitdagingen houdt. Ook kun je worden betaald voor het doen van dingen waarvan je houdt, namelijk het spelen van quizzen.

Lees snel verder om de vijf manieren te ontdekken en zelf geld te verdienen met een quiz.

Quizvragen kunnen eenvoudig zijn, zoals: “waar” of “niet waar”. In andere gevallen gaat het om open vragen. Aangezien je vaak maar enkele seconden krijgt om een vraag te beantwoorden, is het dus niet mogelijk antwoorden op te zoeken in Google.

#1: Meld je aan bij Opinieland en deel je mening

De eerste manier om geld te verdienen met een quiz is door jezelf aan te melden bij Opinieland.nl. Deze website biedt je de mogelijkheid vragenlijsten in te vullen in ruil voor geld. Met de antwoorden uit de ingevulde enquêtes kunnen bedrijven hun producten, diensten en marketing verbeteren.

Je kunt vragen verwachten over uiteenlopende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten, zoals het geven van je mening over de nieuwste reclame van Doritos chips, beantwoorden welke drankjes je het liefst drinkt en het delen van ervaringen met bepaalde producten waar je fan van bent.

Opinieland.nl is slechts één voorbeeld van de vele enquête panels. Als je slim bent, meld je jezelf dus aan bij zoveel mogelijk enquête panels. Op deze manier kan je namelijk zoveel mogelijk enquêtes invullen en dus geld verdienen. Je kunt 0.50,- tot wel 20,- euro verdienen per ingevulde enquête.

#2: Download de app HQ Trivia en verdien geld

HQ Trivia is een Amerikaanse quiz app die ook door Nederlanders kan worden gespeeld. Via deze app kun je quizzen spelen tegen mensen over de hele wereld. Ook kun je er leuk geld mee verdienen.

Het is de bedoeling 12 vragen goed te beantwoorden. Als dit je lukt, maak je kans op mooie prijzen. Dagelijks worden dan ook duizenden euro’s verdeeld over de winnaars. De exacte hoogte van de vergoeding verschilt per quiz.

Het nadeel van HQ Trivia is wel dat de vragen Engelstalig zijn en het een Amerikaanse app is. Mocht je niet goed zijn in de Engelse taal en niet veel kennis hebben over de Verenigde Staten, heb ik wel een goed alternatief voor je gevonden.

#3: Gebruik de app Lucky13 om geld te verdienen

Een Nederlandse variant van de app HQ Trivia is Lucky13. Je kunt dit spel elke dag spelen om geld te verdienen. De app is toegankelijk voor iedereen. Je kunt vragen verwachten over sport, beroemdheden, films, politiek en taal.

Bij deze app dien je 13 meerkeuze vragen goed te beantwoorden. Als dit je lukt, kun je geld verdienen. Je kunt meer geld verdienen als minder mensen 13 vragen goed hebben beantwoord. Het prijzengeld wordt namelijk verdeeld over alle winnaars.

Na het winnen van een quiz wordt het geld direct bijgeschreven op je rekening.

#4: Speel mee met Cash Quiz

Je kunt Cash Quiz gratis downloaden waarna je mee kunt meespelen aan quizzen om geld te verdienen. Het verdiende geld kun je laten uitbetalen naar je PayPal account of omzetten in een Amazon cadeaukaart.

In de app staan maar liefst 40.000 vragen. Door het juist beantwoorden van vragen, kun je punten winnen. Vervolgens kun je de punten omwisselen in echte euro’s of een cadeaukaart.

Naast het inwisselen van gewonnen punten maak je elke dag kans op meer geld. Cash Quiz betaalt namelijk elke dag 100,- euro uit aan de spelers die de meeste vragen goed hebben beantwoord.

#5: Meld je aan voor een tv-quiz voor het grote geld

Zoals ik hierboven vertelde, kun je elke dag meespelen op sites en apps om geld te verdienen met het spelen van quizzen. Als je echter veel geld wilt verdienen, raad ik je aan jezelf aan te melden voor tv-quizzen.

Er zijn verschillende Nederlandse quizzen die op de televisie worden uitgezonden. Door hier aan mee te doen, kun je duizenden, honderdduizenden of zelfs miljoenen euro’s verdienen tijdens een uitzending.

Voorbeelden van bekende Nederlandse programma’s waarin quizzen worden gespeeld zijn: De slimste mens, Eén tegen 100, Lingo en BankGiro Miljonairs.

Het spelen van een quiz is niet lucratief

Het spelen van quizzen is niet lucratief, tenzij je heel erg slim bent. Simpelweg speel je tegen duizenden anderen en zijn de prijzen vaak erg laag. Als je echter meedoet aan een televisieprogramma kun je wel in één klap miljonair worden met een quiz. Als je geld wilt verdienen met een quiz, raad ik je in ieder geval aan om je bij zoveel mogelijk platformen aan te melden, zodat je meer kans maakt op prijzen.

Aangezien je niet kunt leven door quizzen te spelen, kan het raadzaam zijn op zoek te gaan naar een andere methode. Dankzij een verdienmodel zoals affiliate marketing kun je erg veel geld verdienen, zonder dat je er per se veel moeite voor hoeft te doen. Je gaat dan namelijk producten van anderen promoten in ruil voor een deel van de winst. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een website op te zetten, gratis bezoekers via Google te krijgen en in de artikelen de producten te promoten. Het voordeel hiervan is dat het een stuk lucratiever en schaalbaarder is dan geld verdienen met een quiz. Ook hoef je uiteindelijk zelf niks meer te doen, omdat de websitebezoekers op de automatische piloot binnen blijven komen.

Bekijk hieronder eens de introductievideo van de affiliate marketing eindbaas Jacko Meijaard. Je leert hierin exact hoe je een passief inkomen opbouwt met je eigen affiliate marketing business. Virtueel vastgoed is veel interessanter dan weinig geld verdienen met een quiz!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *